• απο σημερα κορτιζονη

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #68562  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 08, 2012 9:47 pm
:teasing-neener: Παντως, εγω παιρνω προληπτικα !!!! Τι να κανω ??? Μισω ολα τα φαρμακα, γενικως, αλλα οταν ειναι αναγκη....πειθαρχω..... :violence-hammer: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #68564  από tom80
 Πέμ Μαρ 08, 2012 9:56 pm
περαστικα Giota

Losec παίρνεις αν θυμάμαι καλά αλλά τώρα μάλλον θα γράψουν το γενόσημο του.

υπομονή
 #68576  από Giota
 Παρ Μαρ 09, 2012 10:36 am
καλημερα. τελικα παω νοσοκομειο. με επιασε κ τρελοσ πονοκεφαλοσ κ αυχενασ κ κανω εμετο την κορτιζονη χαπι. αρα θα μπω μεσα. ελπιζω να με βαλουν στο νοσοκομειο κατερινησ χωρισ να εχω προβληματα. ειναι κ γκαο
 #68585  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 09, 2012 5:11 pm
Giota έγραψε:καλημερα. τελικα παω νοσοκομειο. με επιασε κ τρελοσ πονοκεφαλοσ κ αυχενασ κ κανω εμετο την κορτιζονη χαπι. αρα θα μπω μεσα. ελπιζω να με βαλουν στο νοσοκομειο κατερινησ χωρισ να εχω προβληματα. ειναι κ γκαο
Περαστικα Γιωτα μου...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.....!!!!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!!Να μας ενημερωσεις για την πορεια σου !!!!! :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #68595  από Giota
 Παρ Μαρ 09, 2012 9:26 pm
kalhspera. μπηκα το μεσημερι εκανα την πρωτη δοση κ γυρισα σπιτι δεν με κρατησαν. θα πηγαινω καθε μεσημερι για τρεισ ωριτσεσ, καλυτερα ετσι να ειμαι κ κοντα στο παιδι. το μουδιασμα χερι ποδι καλα κρατει αλλα περπαταω κανονικα. φοβαμαι μην επιδεινωθει ομωσ. φοβαμαι οτι δεν θα περασει. μου κολλησε.
 #68598  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 09, 2012 9:36 pm
Giota έγραψε:kalhspera. μπηκα το μεσημερι εκανα την πρωτη δοση κ γυρισα σπιτι δεν με κρατησαν. θα πηγαινω καθε μεσημερι για τρεισ ωριτσεσ, καλυτερα ετσι να ειμαι κ κοντα στο παιδι. το μουδιασμα χερι ποδι καλα κρατει αλλα περπαταω κανονικα. φοβαμαι μην επιδεινωθει ομωσ. φοβαμαι οτι δεν θα περασει. μου κολλησε.
Καλυτερα ,που δεν σε κρατησαν !!!! Το μουδιασμα θα περασει, οχι αμεσως,ομως !!! Σημερα αρχισες την κορτιζονη !!! Μην εισαι ανυπομονη !!!!! ΚΑΙ....Κυριως, μην κανεις κακες σκεψεις...!!!Ετσι ???? Αντε γιατι θα....θυμωσω....!!!!!!Κι οταν θυμωνω....δερνω !!!! Δεν βλεπεις το αβαταρ μου ?????? :laughing-rolling: Αντε, ολα θα πανε καλα !!!! Φιλακια στο μικρουλι σου :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #68600  από Dimitris-56
 Παρ Μαρ 09, 2012 9:58 pm
Σου εύχομαι περαστικά και εγώ θυμάμαι και με την ενδοφλέβια κορτιζόνη μου έδιναν
χάπι για το στομάχι !!!! Φιλιά στο μωράκι σου!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris-56 την Τετ Μαρ 14, 2012 10:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #68605  από litsa
 Σάβ Μαρ 10, 2012 12:56 am
Γιώτα ηρέμησε και όλα θα πάνε πολύ καλά!
η κορτιζόνη επιδρά καλύτερα όταν είσαι ήρεμη.. φιλιά πολλά και κοίτα να ξεκουράζεσαι ...!!!
και ασε τις ασχημες σκέψεις για τους πολιτικούς μας!! :teasing-neener: :teasing-neener: