• dikaiwmata????

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #68570  από kostasms
 Παρ Μαρ 09, 2012 12:19 am
kalispera se olous tous filous mou!!!!!!eimai 24 kai pasxw apo ms edw kai 4.5 xronia!klinika doksa ton theo eimai mia xara,kai gia tin noso to katalava logw tou podosfairo kai kapoiwn sumptwmatwn illiggou pou eixa kai meta apo arketo psaksimo..i teleytaia magnitiki itan elafrws xeiroteri kai allaksame tin therapeia apo betaferon se xapi gilenia!mipws gnwrizei kapoios an exw kapoio dikaiwma?px kapoio epidoma,i otidipote allo?i an yparxei periptwsi na parw kapoio sevasto pososto anapirias sto ke.pa?kai an tyxon ayto exei kapoia arnitiki synepeia genikotera stin zwi mou?eyxaristw polu!!
 #68577  από xtal
 Παρ Μαρ 09, 2012 10:49 am
Γειά σου Κώστα σου εύχομαι να 'σαι καλά κ να προσπαθήσεις να ζήσεις τη ζωή σου ανηπηρέαστος από αυτό που σου(μας) έτυχε γιατί είσαι μικρός κ έχεις το χρόνο με το μέρος σου!Η περίπτωση μου μοιάζει με τη δικιά σου, διαγνώστικα στα 20 μου με ΣΚΠ τώρα είμαι 40, το μεγαλύτερο μέρος των καλύτερων μου χρόνων(20 -30) το πέρασα χωρίς έντονα παθολογικά προβλήματα απο την πάθηση αλλά με κατάθληψη που μ'έκανε να μη θέλω να ζήσω..!
Γι' αυτό πρέπει να ζήσεις σαν να μη σου συνέβει τίποτα αλλά προσέχοντας τη διατροφή σου κ να αποφευγεις τη έντονη γυμναστική κ άσκηση όπως κ τα φάρμακα αφού είσαι καλά κ όλα θα πάνε καλά!
Όσο για τα δικαιώματα σου,πρέπει να δικαιούσαι 67% ποσοστό αναπηρίας απο τα ΚΕΠΑ και προνοιακό επίδομα αλλά δυστηχώς τιποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την εποχή..!
Εδώ θα βρείς πολλές απαντήσεις στα ερωτήματά σου:http://www.disabled.gr/lib/?cat=10
 #68594  από anna iatropoulou
 Παρ Μαρ 09, 2012 9:19 pm
Γειασου Κωστα.Δικαιουσε και το εξωυδριματικο επιδομα.πηγενε στο ασφαλιστικο σου ταμειο να ρωτησεις σχετικα.θα σε βοηθησουν πολυ και απο την εταιρια για την ΣΚΠ της περιοχης σου παρε τους τηλ αξιζει τον κοπο.Το δικαιουντε ολοι οσοι εχουν σκπ Εαν εισε προστατευομενο μελος το δικαιουσε επισης .Καλη επιτυχια!
 #68596  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 09, 2012 9:28 pm
kostasms έγραψε:kalispera se olous tous filous mou!!!!!!eimai 24 kai pasxw apo ms edw kai 4.5 xronia!klinika doksa ton theo eimai mia xara,kai gia tin noso to katalava logw tou podosfairo kai kapoiwn sumptwmatwn illiggou pou eixa kai meta apo arketo psaksimo..i teleytaia magnitiki itan elafrws xeiroteri kai allaksame tin therapeia apo betaferon se xapi gilenia!mipws gnwrizei kapoios an exw kapoio dikaiwma?px kapoio epidoma,i otidipote allo?i an yparxei periptwsi na parw kapoio sevasto pososto anapirias sto ke.pa?kai an tyxon ayto exei kapoia arnitiki synepeia genikotera stin zwi mou?eyxaristw polu!!
Γεια σου Κωστα :text-welcomewave: Ψαξε, οπως σου ειπαν οι προηγουμενοι φιλοι , για τις παροχες που δικαιουσαι !!! Η κοινωνια σου χρωσταει !!! Δεν της χρωστας εσυ !!! Ουτε φταις εσυ που αρρωστησες !!! Ψαξε, γενικα, τα παντα !!! Εμεις εδω ειμαστε !!!!! Να εισαι οσο καλυτερα γινεται :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: υγ.γιατι πιστευεις οτι το ποσοστο αναπηριας, θα εχει αρνητικη συνεπεια στη ζωη σου ?????? :think: