• Betaferon

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #68528  από Mihalis
 Πέμ Μαρ 08, 2012 4:08 pm
Γεια σας παιδια!είναι ενας χρόνος που ανακάλυψα οτι έχω σκλήρυνση κατα πλακας και αρχισα με betaferon.Ειχα ενα συμπτωμα πριν 6 μηνες και τωρα εμφανιστηκε κι αλλο ενα.Ειναι λογικο αφου εχω αρχισει αγωγη να συνεχιζονται τα συμπτωματα?
 #68537  από Γιάννης
 Πέμ Μαρ 08, 2012 7:07 pm
Λογικότατο,
τα φάρμακα που υπάρχουν,
υπόσχονται ότι,
ίσως, σε ποσοστό 30%, αν όλα πάνε καλά, αν βοηθήσει ο γιαραμπής, αν ο κρόνος είναι ανάδρομος και αν πάρουμε το δάνειο,
θα καθυστερήσουν την εξέλιξη της αναπηρίας και θα μειώσουν τις ώσεις.
 #68540  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 08, 2012 7:54 pm
Καλως ηρθες Μιχαλη :text-welcomewave: Συμφωνω με τον Γιαννη !!!! Θυμαμαι οτι τον καιρο που επαιρνα ιντερφερονη , μου ειχαν ξεκαθαρισει...οτι...''αν παθεις ωση, ΔΕΝ θα σε βοηθησει η ιντερφερονη, να την ξεπερασεις !!!! ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ!!!'' ......... :violence-hammer: Κι ετσι γινοταν !!!!!! :violence-hammer: Συζητησε το με το γιατρο σου !!!! Σου ευχομαι να ξεπεραστουν ΟΛΑ τα προβληματα σου....ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #68543  από soulla
 Πέμ Μαρ 08, 2012 8:15 pm
γεια σου μιχάλη καλώς ήρθες...και εγω πιστευω μόνο στην κορτιζόνη,καποιες φορες βοηθά,καλή επιτυχία
 #68567  από Mihalis
 Πέμ Μαρ 08, 2012 11:25 pm
Καλως σας βρηκα παιδια!!!Ευχομαι να μην ηταν κανενας μας εδω!Τωρα για την κορτιζονη η γιατρος μου μου ειπε οτι απλα καθυστερει το επομενο συμπτωμα οχι οτι το γιατρευει! :text-thankyouyellow: για την ανταποκριση!!!!Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα!!!!!
 #68569  από George Good News
 Παρ Μαρ 09, 2012 12:17 am
Καλα εχεις να ακουσεις πολλα, αμφιβαλλω ομως αν καταληξεις σε ασφαλες συμπερασμα... Εγω δεν τα καταφερα παντως εδω και 5 χρονια!

Απο τη δικη μου πειρα, η κορτιζονη με βοηθησε να ξεπερασω γρηγορα καποιες ωσεις! Θα περνουσαν ουτως ή αλλως? Θα αφηναν κατι? Δεν το ξερω...

Η ιντερφερονη δε ξερω αν με εχει βοηθησει αλλα ειναι ενα ερωτημα που δεν θα βρω ποτε απαντηση! Γιατι δε ξερω αν ημουν καλυτερα ή χειροτερα χωρις αυτην! Θεωρωντας οτι σε γενικες γραμμες και ειδικα τα πρωτα χρονια (τωρα τελευταια παθαινω διαφορα) ειμαι καλα, συνεχιζω την αγωγη!Μαλλον παιζει ρολο οτι εμπιστευομαι τη γιατρο μου! Παντως δεχομαι με προβληματισμο καθε ενσταση κατα της ιντερφερονης! Ψυχολογικα τουλαχιστον με βοηθαει αφου εχω παρακαμψει τις δυσκολες παρενεργειες

Δες πως εσυ λειτουργεις καλυτερα, πως η ζωη σου εχει καλυτερη ποιοτητα και πραξε αναλογα! Μια ασθενεια, εκατομυρια μορφες... Ψαξε τι ταιριαζει στην περιπτωση σου!