Ονομάζομαι Βαλάντης. Έχω διαγνωστεί με σκπ το 2006 τα πρώτα συμπτώματα ήταν ίλιγγος, αστάθεια, διπλωπία, ζάλη, για δέκα μέρες περίπου, τα οποία υποχώρησαν μόνα τους. Η ΜRI είχαν δείξει δύο μη ενεργές εστίες, οι επαναληπτικές τα επόμενα δύο χρόνια δηλ 2007 και 2008 τα ίδια αποτελέσματα. Από τότε την είχα ξεχάσει μέχρι που με θυμήθηκε εκείνη φέτος. Πριν δύο τρεις μήνες άρχισα να έχω μουδιάσματα στα χέρια και εμβοές στο ένα αυτί σχεδόν για δέκαπέντε μέρες, έπειτα ήμουν καλά για δύο περίπου μήνες. Εδώ και ενάμιση μήνα όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι το πρωί νιώθω τα πόδια και χέρια μου μουδιασμένα (σαν ξύλινα), το παραπάνω μούδιασμα σχεδόν εξαφανίζεται κατά την διάρκεια της ημέρας με την κίνηση. Είναι φυσιολογικό τα μουδιάσματα να έρχονται και να παρέρχονται; Δηλαδή να τα έχω για δυό μέρες συνεχόμενα π.χ στα χέρια, μετά να εξαφανίζονται για δύο τρεις μέρες και πάλι τα ίδια. Άλλη μέρα νιώθω πονο στο δεξί μάτι και πόνο πιάσιμο στο πέλμα του αριστερου ποδιού!Επίσης παρουσιάστηκε έντονη ζάλη επί δύο μέρες!Σήμερα παρεπιπτόντως είμαι καλά χωρίς σύμπτωμα μέχρι στιγμής!Δικαιολογείται τα συμπτώματα να κρατούν μέρες, μήνες;Φάρμακα δεν παίρνω, περιμένω μήπως περάσουν μόνα τους;
Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!
Περιμένω τη βοήθειά σας!!
Ευχαριστώ!!!
Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!
Περιμένω τη βοήθειά σας!!
Ευχαριστώ!!!