• ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ...

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #67139  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 31, 2012 10:43 am
ΚΑΙ....ΞΑΦΝΙΚΑ....ΧΤΕΣ...Ερχεται ειδοποιηση απο τη Δ/ση Κοινωνικης Προνοιας του Δημου Αθηναιων !!!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ,ΛΕΕΙ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1 496 ΕΥΡΩ.... ως ''αχρεωστητως εισπραχθεν Προνοιακο επιδομα απο 30/9/2010 εως 28/2/2011 !!!! Επειδη, απο στοιχεια που προσκομισα , προεκυψε οτι λαμβανω εξωιδρυματικο επιδομα παραπληγικων απο το ΙΚΑ , για το οποιο, λενε οτι δεν τους ενημερωσα εγκαιρα !!!!!! Λοιπον....!!!!!! Απο τον ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010[/b]εως τον ΑΠΡΙΛΗ του 2011, παλευα,για δευτερη φορα ( η πρωτη ηταν ανεπιτυχης) , να παρω το επιδομα !!!! Παρα τη ''θετικη'' γνωματευση της Αβαθμιας ΥΕ, ακολουθησαν παραπομπες σε Ββαθμια ΥΕ ( θετικη γνωματευση επισης) ,καθως και σε επιτροπη δειγματοληπτικου ελεγχου (επισης θετικη) !!! ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ,ΦΥΣΙΚΑ,ΕΚΑΝΕ Ο ''ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ''...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑ ,ο οποιος, μετα τις παραπομπες ,κρατησε την αποφαση, σχεδον ενα μηνα στο γραφειο του, πριν την υπογραψει !!!! Βεβαια, χρειαστηκε να κανω αρκετα τηλεφωνηματα, σε διαφορες υπηρεσιες του ΙΚΑ και να καταγγειλω αυτην την καθυστερηση και η παρεμβαση μιας κυριας, αγνωστης μου, απο το γραφειο του Διοικητη του ΙΚΑ , για να μπει αυτη η υπογραφη, επιτελους :twisted: Ειχα κι αλλες καθυστερησεις...''χαρη'' στην ασχετοσυνη των υπαλληλων, που μου ζητουσαν,τελευταια στιγμη,κι αλλα δικαιολογητικα,που δεν απαντουσαν στα τηλεφωνα, που με εβριζαν !!!! ΤΕΛΙΚΑ, στα μεσα του ΑΠΡΙΛΗ 2011, με ''την κορτιζονη στη φλεβα'' μιας και ημουν σε τριημερη ''περιποιηση'', αρχισα να πληρωνομαι !!!! ΑΜΕΣΩΣ ΣΑΝ ...ΚΑΛΟΣ...Μ@Λ@Κ@Σ...ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΗ....!!!!!Λαθος,λοιπον ισχυριζονται οτι δεν τους ενημερωσα εγκαιρα !!!!!ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ...!!!!Ολους αυτους τους μηνες,που η υποθεση ηταν σε εκκρεμοτητα, με ευθυνη του ΙΚΑ, αν δεν εισεπραττα το επιδομα της προνοιας...ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ???Ημουν σιγουρη οτι τελικα,θα παρω το παραπληγικο???? ΡΩΤΑΩ,ΑΚΟΜΑ !!!!!Πως θα επιστρεψω τωρα τα 1 496 ευρω ??????? Που θα τα βρω ????Το μονο οικογενειακο εισοδημα,αυτη τη στιγμη, ειναι τα 644,50 ευρω του παραπληγικου..... :think: :think: :think: ΑΥΤΑ ....ΤΑ ΩΡΑΙΑ...!!!! Τηλεφωνω απο χτες στην Προνοια :evil: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ :twisted: υγ. αν δεν συμμορφωθω, ''θα βρεθουν στη δυσαρεστη θεση, να κινησουν τις διαδικασιες που προβλεπεται απο την κειμενη νομοθεσια''......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Τρί Ιαν 31, 2012 9:19 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #67144  από xtal
 Τρί Ιαν 31, 2012 1:06 pm
ένας απο τους φόβους μου είναι αυτός οτι θα μας ζητήσουν πίσω τα λεφτά του εξωιδρυματικού επιδόματος
 #67156  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 31, 2012 9:16 pm
xtal έγραψε:ένας απο τους φόβους μου είναι αυτός οτι θα μας ζητήσουν πίσω τα λεφτά του εξωιδρυματικού επιδόματος
Γιατι να σου τα ζητησουν πισω ??? Στην δικη μου περιπτωση, ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ αλλα ΔΕΝ μπορω να τα δωσω !!! Εσυ ομως, γιατι κακομελετας ??? :think: Βεβαια, μας παιρνουν πισω,με διαφορους σατανικους τροπους,οχι μονο τα λεφτα του παραπληγικου,αλλα πολλα περισσοτερα !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.... :greetings-waveyellow:
 #67195  από litsa
 Τετ Φεβ 01, 2012 8:11 pm
ε ρε ξύλο που το θέλουν!!! και πολύ μα πάρα πολύ μάλιστα!!
τα φάγανε όπως τα φάγανε και τώρα ζητάνε και τα ρέστα...
έχουν εξαθλιώσει τον λαό..
τι να πω??
και μη χειρότερα...

εμ, εδώ στο νοσοκομείο μας έχουν δώσει αναλώσιμα υλικά και πετρελαιο οι γιατροι της καρδιάς , μιας οργάνωσης που γυρνάει τον τρίτο κόσμο και παρέχει υλική βοήθεια..

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:
 #67196  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 01, 2012 8:44 pm
:violence-pistoldouble: Κι εδω...τριτος κοσμος ειμαστε....!!!!!! :violence-pistoldouble: ...Απο προχτες το μεσημερι, εχω ριζωσει στο τηλεφωνο και προσπαθω να επικοινωνησω με την προνοια !!! Ειδικα σημερα, παλευα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι !!!! Δεν απαντα κανεις!!! :violence-hammer: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #68400  από Κατερίνα_56
 Κυρ Μαρ 04, 2012 11:19 pm
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος και συγχαίρω όλους τους ομοιοπαθείς για την σπουδαία ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί. θα ήθελα να ρωτήσω από την περίιπτωση της ΑΝΝΑΣ59
"(Παρα τη ''θετικη'' γνωματευση της Αβαθμιας ΥΕ, ακολουθησαν παραπομπες σε Ββαθμια ΥΕ ( θετικη γνωματευση επισης) ,καθως και σε επιτροπη δειγματοληπτικου ελεγχου (επισης θετικη) !!! [/u])"....Τι είναι η επιτροπή δειγματοληπτικού ελέγχου???
Ευχαριστώ :text-thankyouyellow:
 #68440  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 06, 2012 10:25 pm
Κατερινα, καλως ηρθες στο φορουμ :text-welcomeconfetti: Βεβαια, καλα θα ηταν, να ΜΗΝ υπηρχε λογος να ερθεις !!!!!!Λοιπον.....επιτροπη δειγματοληπτικου ελεγχου, ειναι μια επιτροπη της διοικησης του ΙΚΑ .Εκει, εξεταζονται περιπτωσεις, στις οποιες υπαρχει διχογνωμια μεταξυ Αβαθμιας και Ββαθμιας υγειονομικης επιτροπης . Το δικαιωμα παραπομπης σε τετοια επιτροπη, εχει μονο ο διευθυντης του υποκαταστηματος του ΙΚΑ και οχι ο ασφαλισμενος, ο οποιος δεν παρισταται στη συνεδριαση !!!Αυτα....!!!!! Στη δικη μου περιπτωση, ομως, ΔΕΝ υπηρχε διχογνωμια μεταξυ Αβαθμιας και Ββαθμιας......αλλα ας μη μπω τωρα σε λεπτομερειες....γιατι ταραζομαι... :angry-cussingblack: