Nick. έγραψε:billios έγραψε:Μετα την μπεκρο οραση που περασε μονη της σε 35 μερες ακολουθησαν δυσαισθησιες [αιμωδιες] ανω και κατω ακρων,μουδιασμα στηθους που σταδιακα κατεβηκε στο στομαχι μαζι με ενα περιεργο σφυξιμο.Επισκεψη σημερα στο Γ.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και 3ημερο σχημα.
Τεθηκε η ερωτηση γιατι δεν ακολουθω την ενδεδιγμενη θεραπεια ιντερφερονης εφοσον ολα τα κρητηρια μου συνηγορουν υπερ [θετικο ΕΝΥ,3ωσεις σε 1 χρονο,πολλες εστιες που προσλαμβαναν υγρο],ανεπτυξα τους φοβους μου και τις μεχρι τωρα λιγες γνωσεις μου που ''εκλεψα'' απο εσας.Το αποτελεσμα ηταν ενα δηλιμα της ταξης θεραπεια η' κατηφορος σε 5 χρονια [συγκεκριμενα κιολας].
Γνωριζω οτι θα λαβω απαντησεις για χενφα [θα το θιξω αυριο εκει] ξερεται πως η θεση μου ειναι συγκρατημενη σε αυτον τον τομεα οπως και της ιντερφερονης και δεν υπαρχουν και τα αναλογα ''κονδυλια''.
Οδηγουμε σε τελμα ψυχολογικο και σωματικο,θα εκτιμισω την γνωμη σας αν θελεται να μου τη δωσεται.
Αφού δεν εισαι καλά. Εισαι καλά? Όχι. Η υγιεινή ζωή δεν είναι η λύση για σένα, δυστυχώς. 3 ώσεις μέσα σε έναν χρόνο υποθέτω πως σημαίνει ότι όλο αυτόν τον χρόνο ήσουν σκατά. Πήρες 3 φορές κορτιζόνη? Πολύ δεν είναι? Τυρρανιέσαι ένα χρόνο, τυρρανιέσαι τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Άρα κάτι άλλο πρέπει να δοκιμάσεις.
Απ'ότι κατάλαβα έχεις τη μορφή της νόσου που ενδείκνυται για χορήγηση ιντερφερόνης, ίσως και του χαπιού. Προσπάθησε να πάρεις την μικρότερη ποσότητα (22 γρ.) για αρχή. Η πενταετία που σου είπαν οι γιατροί προφανώς βγήκε σαν συμπέρασμα με βάση την πορεία σου μέσα σε αυτόν τον χρόνο και όχι σαν υπολογισμός ή μαντεία. Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγείς. Αν μέσα σε ένα χρόνο ο οργανισμός σου παρουσιάζει αυτή την εικόνα, θεωρούν ότι το πιθανότερο είναι μετά από πέντε χρόνια να είσαι δύσκολα. Αυτό σου είπαν.
Η άποψή μου είναι πως αφού τα γεγονότα δεν είναι υπέρ σου, πρέπει να στραφείς στην επιστήμη. Δες μήπως σου κάτσει η ιντερφερόνη. Ρώτα και για χενφα. Συνέχισε να τρως υγιεινά.
Βγες από το τέλμα, παίρνοντας μία απόφαση.
Χαλάρωσε λίγο. Μην έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να ερμηνεύσει μέσα από ένα σάιτ την καλύτερη και την πιο σωστή αντιμετώπιση μίας πάθησης που δυσκολεύει αυτούς που είναι η επιστήμη τους.
Εδώ δεν είμαστε αυθεντίες. Απλώς έχουμε ο καθένας την άποψή του και μερικοί την υποστηρίζουμε πιο ένθερμα από όσο θα έπρεπε, ίσως.
Δεν ασκούμε ιατρική εδώ πέρα. Μοιραζόμαστε εμπειρίες και ενημερώνουμε για κάτι καινούργιο που ακούσαμε ή διαβάσαμε.
Μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου, δεν φταις εσύ που δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό. Γιατί να έχεις φτάσει σε ψυχολογικό και σωματικό τέλμα? Ψυχραιμία.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!