• ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6822  από maraki12
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 6:58 pm
Μμμμμμ δύσκολη ερώτηση..
Ότι νοιάζομαι ειλικρινά για κάποιους ανθρώπους και κάποιες καταστάσεις και θεωρώ αδιανόητο το να θες να κάνεις κακό σε άλλο ον.

Βουνό ή παραλία?

(Και για να ρίξω το επίπεδο: House ή Grey's Anatomy? :lol: )
 #6904  από maria nikolaou
 Τρί Ιούλ 07, 2009 9:17 pm
paralia fusika! :D egw protimw house.to evlepa sunexeia perusi alla meta tn diagnwsh arxisa na mn to vlepw idiaitera.h alh8eia einai omws pws m proetimase kuriws gia tn parakenthsh. :lol: :arrow: 8ewreis oti uparxei filia anamesa s enan antra ki mia gunaika???
 #6907  από Lena
 Τρί Ιούλ 07, 2009 11:25 pm
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.εμεισ οι γυναικεσ μπορουμε ομως ο πιο καλος αντρας που το θεωρουμε φιλο σαν αδερφο μας καμια φορα θα σκεφτεται ερωτικα για μας. Ας μας απαντησουν τα αγορακια. Δεν εχω δικαιο?
Ποσες φορες πιστευεται μπορει ενας ανθρωπος να ερωτευτει? Ποσες ο αντρας, ποσες οι γυναικα?
 #6908  από kirk
 Τετ Ιούλ 08, 2009 12:21 am
Εξαρτάται από το νόημα που δίνουμε στον όρο φιλία. Έχω γυναίκες φίλες που ποτέ δεν έχω σκεφτεί κάτι ερωτικό για αυτές. Ο λόγος? Δεν τις βλέπω σαν γυναίκες, αλλά σαν άτομα. Για μένα, η πραγματική φιλία δεν έχει φύλο.
Για το θέμα του πόσες φορές ερωτεύεται ένας άντρας, θεωρώ πως είναι καθαρά υποκειμενικό. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο νούμερο, να πω και την αλήθεια μου, δε θα ήθελα και να υπάρχει. Ο έρωτας είναι μια κατ' εξοχήν αναρχική κατάσταση και δε νομίζω να μπορεί να περιοριστεί!
Αυτά και η ερώτηση: τούρτα με σοκολάτα ή τουρτα με κρέμα?
 #6909  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 08, 2009 12:36 am
Τούρτα με κρέμα (αν και τρελαίνομαι πιο πολύ για τούρτα με καραμέλα).

:arrow: Αγαπημένο ποτό;
 #6910  από kirk
 Τετ Ιούλ 08, 2009 2:10 am
Mojito καλοκαίρι,bourbon το χειμώνα.
:arrow: Ζάχαρη στον καφέ ή σκέτο?
 #6911  από elena
 Τετ Ιούλ 08, 2009 9:20 am
Όσον αφορά την ερώτηση ,για την φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας.....δεν νομίζω ότι μπορεί να κρατήσει....πχ.εγώ και ο άντρας μου ,στην αρχή ,είμασταν φίλοι ....μετά γίναμε κολητοί.....μετά αυτοκόλητοι.....μετά <ξυπόλητοι> :D ...κτλ...κτλ....κτλ...

Καφέ, τα τελευταία 10 χρόνια ΣΚΕΤΟ χωρίς ίχνος ζάχαρης!!!

θα έκανες κάτι παράτολμο?π.x επικίνδυνα σπόρ?
 #6920  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 08, 2009 3:24 pm
Ριψοκίνδυνο σπορ, ναι αμέ!! Αρκεί να μην απαιτεί πολύ κόπο!!
Δηλαδή κανένα bungee jumping θα το 'θελα, αλλά μου είπαν ότι αν δεν είσαι γυμνασμένη τότε μετά ψάχνεις τα κόκαλά σου! :lol: :lol:
Άλλο ένα ριψοκίνδυνο που θα 'θελα πολύ, είναι αυτό που σε κλείνουν σε ένα κλουβί στον πάτο της θάλασσας και έρχεται ένας καρχαρίας που σε μυρίζεται και αρχίζει να χτυπά το κλουβί... Αυτό θα είναι πολύ τρομακτικό αλλά δε νομίζω να το κάνουν πουθενά εδώ στην Ελλάδ γμτ... Σιγά που θα πήγαινα δηλαδή, θα το φιλοσοφούσα πολύ πρώτα... :lol: :lol:
Αλλά υπάρχει πάντα και το Allou fun park!! :lol:
Θυμάμαι ακόμα εκείνη την καταραμένη βαρκούλα που νόμιζα ότι απλά σε πήγαινε μία ήρεμη βολτούλα, αλλά ανέβαινε την ανηφόρα και μετά έπεφτε και πάλι από την αρχή...
Όχι, μόνο συγκρουόμενα και σκοποβολή!! Δεν θα πάρω τίποτα άλλο!! :lol: :lol: :lol:

:arrow: Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;
 #6936  από litsa
 Τετ Ιούλ 08, 2009 11:58 pm
to γαλάζιο... και το πορτοκαλί
Σημαίνει κάτι?
 #6943  από mary_d_ath
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 2:34 pm
Η ερώτησή σου δηλαδή είναι αν σημαίνει κάτι; :lol:
χμ...

Το ότι είναι ανοιχτά χρώματα και τα 2, νομίζω ότι δείχνει ότι είσαι ένας χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος;
Εσύ πως το ερμηνεύεις δηλαδή; Πως τα έχεις συνδυάσει αυτά τα χρώματα στο μυαλό σου;
Τι αισθάνεσαι όταν αντικρύζεις το γαλάζιο και τι αισθάνεσαι όταν αντικρύζεις το πορτοκαλί; Σίγουρα κάτι το θετικό, εφόσον είναι και τα αγαπημένα σου χρώματα...

Το γαλάζιο πάντως υποτίθεται ότι συμβολίζει το πνεύμα και τη γαλήνη (νεωτερισμό ή συντηρητισμό), το δε πορτοκαλί συμβολίζει την ελευθερία, την αισιοδοξία, τη φιλοδοξία κ.τ.λ

Τελοσπάντων... Θεωρίες, μπλα, μπλα, μπλα... Ποτέ μου δεν τις "χώνεψα"... :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν....

:arrow: Καμία καλή ταινία έχεις δει τώρα τελευταία; Κι αν ναι, τίτλος; (έτσι για να παίρνω ιδέες για το πως θα σκοτώνω την ώρα μου όταν βαριέμαι πολύ :lol: )
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14