• Κουρασμενο ακρο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #68041  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 22, 2012 10:21 am
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Καλημέρα!!! :greetings-waveyellow:
Το ξέρω τι εννοούσες ΑΝΝΑ59.Δεν ήθελα να σε προσβάλλω.Απλά για να γίνω πιο κατανοητή γενικότερα.Με ξαφνιάζει πάντως που ενώ συμβαίνει γενικότερα αυτό με την φαγούρα,δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία οι γιατροί.Θα το δοκιμάσω το αταραξ γιατί δεν πάει άλλο!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! :romance-kisscheek:
:teasing-neener: Καλημερα !!!! :romance-kisscheek: Δεν με προσβαλες !!!! :romance-kisscheek: Χρονια ,εχω αυτη τη φαγουρα και δεν το ειχα συζητησει με γιατρο!!!! Δεν ηξερα οτι οφειλεται στην παθηση !!! Κατα τυχη, το διαβασα ,στο ιντερνετ !!!! Τοτε, το ειπα στο γιατρο και συμφωνησε κι εκεινος με το αταραξ !!!Μια κουταλια της σουπας σιροπι, το βραδυ,ειπε!!! Προς το παρον,παιρνω χαπακι οταν το χρειαζομαι, μεχρι να αγορασω το σιροπι!!!!Το συμπερασμα ειναι οτι, πρεπει να λεμε στους νευρολογους, καθε τι που νοιωθουμε !!!!!!!!!! Εστω κι αν, πολλες φορες, ''μας πιανουν απ'τα μουτρα'' !!!! Ειναι κλασικη η φραση τους...''μη τα ριχνεις ολα στη σκπ''........ :violence-hammer:
 #68047  από eleni POL
 Τετ Φεβ 22, 2012 12:00 pm
παιδια προσεχετε με το αταραξ ,εγω οταν μου το εδωσε ο γιατρος για τα παιδια κοιμουνται ορθια και ολη μερα. γι αυτο δεν το δινω παρα σε μεγαλη αναγκη.
προτιμω να αντιμετωπιζω με αλοιφες αντισταμινικες και δεν ξεχνω τις επαναληψ τακτικα.

το ιδιο κανω και για μενα οταν με πιανει φαγουρα στα ποδια.
επισης εχω διαβασει οτι οι μυκητες στα ποδια ειναι κοινος τοπος στη σκπ.
κι αυτο το εχω πολλα χρονια ,φευγει και ξαναρχεται δε με ξεχναει α !δεν εχω παραπονο :character-oldtimer:
 #68051  από eleni POL
 Τετ Φεβ 22, 2012 12:32 pm
:greetings-waveyellow:θα σας πω τα σιγουρα που ξερω.
το αταραξ το δινουν για τσιμπηματα απο μελισσες, ψυλλους ,κουνουπια ,(δε ξερω για δερματιτιδ)
ειναι ισχυρο αντισταμινικο και μαλλον καταστελλει το νευρικο συστημα για να του δινει χρονο να ιαθει. Αν εισαι εγκυος απαγορευεται ,αυτο τα λεει ολα. :romance-kisscheek:
 #68053  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Φεβ 22, 2012 1:01 pm
Είναι αυτό που λένε....άμα μπείς στον χορό......
:angry-jumpinganger: :angry-jumpinganger: :angry-jumpinganger: πως τα πάνε πώς τα φέρνουνε μπαίνεις αναγκαστικά να κάνεις μια αλυσίδα φαρμάκων....λες και δεν μας φτάνουνε όλα τα υπόλοιπα φάρμακα...οι χρόνιες ενέσεις....τα καθημερινά depon.....έλεος πια!!! Όσο δεν είχα πάει ποτέ ως παιδί σε γιατρό και δεν είχα πάρει ούτε αντιβίωση..... :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:Ποιανού αμαρτίες πληρώνουμε πια??? :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:
 #68055  από eleni POL
 Τετ Φεβ 22, 2012 1:16 pm
μη μου νευριαζεις take it easy, girl, esy eidika prepei na KEEP SMILING :romance-caress:
 #68067  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 22, 2012 5:38 pm
eleni POL έγραψε::greetings-waveyellow:θα σας πω τα σιγουρα που ξερω.
το αταραξ το δινουν για τσιμπηματα απο μελισσες, ψυλλους ,κουνουπια ,(δε ξερω για δερματιτιδ)
ειναι ισχυρο αντισταμινικο και μαλλον καταστελλει το νευρικο συστημα για να του δινει χρονο να ιαθει. Αν εισαι εγκυος απαγορευεται ,αυτο τα λεει ολα. :romance-kisscheek:
....Το δινουν και για δερματικα, για αλλεργιες...για φαγουρες....!!!!! Δεν ειπαμε να κανουμε καταχρηση !!!! Μονο οταν το εχουμε αναγκη!!!! Οταν ΔΕΝ αντεχω αλλο, οταν εχω γδαρει χερια-ποδια και με τρωνε...ακομα και οι βολβοι των ματιων μου...ε!!!!! τοτε καταφευγω στο αταραξ, μονο για μια φορα και μονο βραδυ !!!!Συμφωνησε και ο γιατρος.... :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #68403  από George Good News
 Κυρ Μαρ 04, 2012 11:41 pm
Για να μην ανοιξω καινουριο topic, προτιμησα να γραψω εδω την απορια μου..

Πότε θεωρειται κατι σαν ωση? Γιατι εχω κατι σαν κουραση κατι σαν αδυναμια στο ενα χερι και ποδι. Δυστυχως δε μπορω να το περιγραψω αλλα ειναι μια παραξενη αισθηση που νομιζω μονο καποιος που εχει την ασθενεια θα μπορουσε να με καταλαβει...

Προς το παρον δε με δυσκολευει σε κανενα φασμα της ζωης μου (ακομα και στο γυμναστηριο) περαν της σκεψης οτι μπορει να χειροτερεψει... Αυτο με τρομαζει γιατι πριν 10 μηνες ειχα την πιο σοβαρη ωση της ζωης μου που με εκανε να ανεβαινω με δυσκολια σκαλοπατια και γενικα να μην εχω ισορροπια...

Φανταζομαι time will tell, heaven or hell!