• Κουρασμενο ακρο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #64457  από ldv
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 3:13 pm
Γεια σας παιδιά!Είμαι καινούρια στο forum!
Διαγνώστηκα πέρσι με σκλήρυνση μετά από οπτική νευρίτιδα κ από Σεπτέμβρη παίρνω copaxone.Έχω να σας κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε...
΄Περίπου μιάμιση βδομάδα τώρα το χέρι μου το νιώθω πολύ κουρασμένο.έχω δύναμη αν επικεντρωθώ, νιώθω τα δάχτυλά μου κ όλα αλλά λίγο μετά αφού γράψω ή κάνω καμιά χειρονακτική εργασία κουράζεται πάρα πολύ.Είναι κ αυτό σύμπτωμα?Πρέπει να πάω στο γιατρό ή να κάνω υπομονή να περάσει?η επόμενη μαγνητική μου είναι για Φλεβάρη.Πιστεύετε ότι πρέπει να περιμένω?
 #64459  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 3:31 pm
Γεια σου!!!Το ίδιο νιώθω και εγώ με το πόδι μου όμως.Άν δεν το είχες πριν αυτό καλό είναι να τον ενημερώσεις τον γιατρό σου.Εμένα ο δικός μου μου είπε ότι έχει να κάνει με την σκπ και ως τώρα δεν έχει περάσει.Είναι πολύ καιρό τώρα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε σένα και να μην είναι μόνιμο. :greetings-waveyellow:
 #64460  από kate2002
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 3:54 pm
γεια σου και σενα!
κανε μια επισκεψη στο νευρολογο σου, εχει τροπο να βρει σε ποιο σημειο "διακοπτεται" το σημα στο νευρο... και θα δειτε. μπορει να ειναι ωση, μπορει αυχενικο, μπορει κατι στην αρθρωση, μπορει καρπιαιο...
ολα να σου παν καλα...
μιας και μπηκες, περνα και διαβασε απο...παντου!
 #64468  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 6:24 pm
:teasing-neener: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ !!!! Συμφωνω με τους...προγραψαντες !!!! Πες το στο γιατρο σου!!! Ευχομαι να σου περασει γρηγορα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #64500  από ldv
 Παρ Νοέμ 25, 2011 9:30 am
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Από ότι φαίνεται θα πάω στο γιατρό να μάθω.Απλά έλεγα μήπως ήταν ιδέα μου ή ο,τιδήποτε άλλο γιατί έκτοτε ό,τι νιώθω το συνδέω με την ασθένεια.Πάντως θα πάω για εξέταση!
Απλά ελπίζω να μην ξαναρχίσω κορτιζόνη :( :pray:
 #67994  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Φεβ 21, 2012 11:50 am
Γεια χαρά σε όλους!! :greetings-waveyellow:
Ήθελα να επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα σε συζήτηση με αφορμή την δική μου εξέλιξη για αρχή και επιπλέον αν έχει κάποιος από εσάς κάτι νεότερο,να μας το πει.Είχα πει λοιπόν πριν λίγο καιρό πως ένιωθα το ίδιο με την ldv που ξεκίνησε το θέμα,αλλά με το πόδι μου το αριστερό κυρίως.Έστειλα mail στον γιατρό μου τότε και μου είχε πει να το παρακολουθήσουμε 2-3 μέρες μην τυχόν είναι από τον καιρό ή καμιά ίωση ίσως.Έχει περάσει αρκετός καιρός και έχω παρατηρήσει πως το ίδιο είναι και στο χέρι μου το αριστερό πλέον.Του έστειλα τώρα πάλι για να μου πει τι θα κάνουμε.Εκτός από αυτό στο ίδιο διάστημα έχω και απίστευτη φαγούρα παντού.
Πριν μου απαντήσει ο γιατρός ακόμα,θα ήθελα αν γίνεται και ξέρετε να μου πείτε.Πρόκειται για υποτροπή?Συνδέονται αυτά τα δύο μεταξύ τους?Ααααα ξέχασα να σας πω επίσης πως ειδικά την τελευταία εβδομάδα κοιμάμαι όλη μέρα.Άν είχε κάποιος κάτι νεότερο από κάποιον γιατρό ή έμαθε κάτι........Από τον δικό μου με το τσιγκέλι του τα βγάζω....Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
 #68002  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 21, 2012 4:07 pm
Τετοιο συμπτωμα,εχω κι εγω ,χροοονια τωρα !!! Ειναι σχεδον μονιμο !!! Βαρεθηκα πια , να το λεω στους γιατρους !!! Δεν δινουν σημασια !!!Οσο για τη φαγουρα,αν δεν συνοδευεται απο κοκκινιλες,σπυρακια ή αλλα δερματικα..φαινομενα, ΕΙΝΑΙ συμπτωμα της παθησης !!!! Οταν με πιανει, παιρνω αταραξ !!!!!!!!! Οσο για τον υπνο......θυμαμαι μια εποχη,που ηθελα να κοιμαμαι ολη μερα!!!!!!!Εκεινη την εποχη, ειχα καταθλιψη.....φοβερη καταθλιψη...!!! Ενα απο τα πολλα συμπτωματα, ηταν ΚΑΙ ο υπνος !!!Ημουν σε avonex, τοτε !!!! :sad-roulette: Αυτες,ειναι οι ΔΙΚΕΣ μου εμπειριες !!!! Εσυ,καλα θα κανεις,να συζητησεις,απο κοντα, με το γιατρο σου :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #68007  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Φεβ 21, 2012 5:49 pm
Η φαγούρα αρχικά ξεκινά χωρίς να φαίνεται κάτι στο δέρμα.Σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σαν να με έχει τσιμπήσει κουνούπι μάλλον ή και χειρότερα,(αν ξεκινήσει να με τρώει δεν γίνεται να μην το ξύσω)στην πορεία βέβαια σημαδεύομαι από μόνη μου γιατί ξύνομαι συνέχεια.Έχω φτάσει στο σημείο τώρα και έχω παντού σημάδια σαν γρατσουνιές τα οποία όμως δημιουργώ από μόνη μου ουσιαστικά!
Σχετικά με τον ύπνο το είχα πάθει και παλιότερα που τότε είχα μάλλον κι εγώ κατάθλιψη από οτι μου λένε.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #68014  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 21, 2012 7:35 pm
Οταν λεω...δερματικα φαινομενα...φυσικα δεν εννοω τα σημαδια που κανουμε , εμεις με το ξυσιμο !!!!! Κι εγω, ξυνομαι σαν τρελη !!!! Κανω γρατζουνιες και μελανιες στο δερμα μου !!! Παρε αταραξ και θα ανακουφιστεις !!!!!!! :happy-bouncymulticolor:
 #68039  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Φεβ 22, 2012 9:07 am
Καλημέρα!!! :greetings-waveyellow:
Το ξέρω τι εννοούσες ΑΝΝΑ59.Δεν ήθελα να σε προσβάλλω.Απλά για να γίνω πιο κατανοητή γενικότερα.Με ξαφνιάζει πάντως που ενώ συμβαίνει γενικότερα αυτό με την φαγούρα,δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία οι γιατροί.Θα το δοκιμάσω το αταραξ γιατί δεν πάει άλλο!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! :romance-kisscheek: