Καλησπερα αγαπες και καλες αποκριες να χουμε θα ντυθω υγιεις φετος (ειρωνια) Ξεκινησα τελικα αβονεξ .. Κ εχω ενα ερωτημα μονο εγς νιωθω κουρασμενος αυτην την εποχη ? Και λογο καιρου κ λογο ενεσεις ? Μαγκες δεν αντεχω ουτε να παω τουαλετα τοσο πτωμα σας λεω μονο το πρωι για κανα 3ωρο εχω δυναμης μετα πεφτω κατακορυφα παρατιρω ουτε ισοροπια εχω ουτε αντοχες . Τι κανατε εσεις στην θεση μ σε θεματα κουρασης ? Και αν κοιμηθω τα μεσημερια παλι τα ιδια σκατα ειμαι... Τι να κανω ? ο γιατρος μ ειχε δωσει ενα rivotril κ ημουν φυτο τελειως κ ακομα πιο πτωμα εχω απελπιστει τοσο μα τοσο....

φαντάζομαι παίζει σίγουρα ρόλο ο καιρός, αν έχει ειδικά έντονες αλλαγές....έτσι λένε. Από προσωπική εμπειρία, αυτό που περιγράφεις εμένα μου συμβαίνει σε άσχετα με τον καιρό διαστήματα. (πιο πολύ μετά από την κορτιζόνη) Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, απλώς έχω προσαρμοστεί. Όταν είναι οι μέρες που ξυπνώ και είμαι έτσι, απλά αποφεύγω να βγαίνω ή να κάνω δραστηριότητες..Δεν έτυχε επίσης να πάρω κάποιο φάρμακο σχετικά..Θεωρώ περνάει η έντονη κόπωση από μόνη της,μην απελπίζεσαι!