• συμμετοχη;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66996  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 28, 2012 12:52 pm
κατερινα 55 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ. :romance-kisscheek:
Αυτην του 2010 ,λεω να βρεις !!!!! Αφου, ετσι κι αλλιως, ισχυει !!!! Πατα...ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Γ55/749/26-3-2010 !!!! :romance-kisscheek:
ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ! :violence-uzi:

Κατερίνα δες κι΄ εδώ http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/GE ... 3-2010.pdf
 #67000  από κατερινα 55
 Σάβ Ιαν 28, 2012 1:19 pm
ΚΩΣΤΑ ΧΙΛΙΑ :text-thankyouyellow:
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #67197  από geor.gia
 Τετ Φεβ 01, 2012 8:53 pm
Μια και λεμε για συμμετοχες....... εκανα προ μιας εβδομαδας μαγνητικη την οποια μου εγραψε γιατρος του ικα. το καλοκαιρι για τον ιδιο λιγο δεν ειχα πληρωσει τσακιστη!!! πριν μια εβδομαδα πληρωσα ποσοστο 15%. συνολικα 78 ευρω και κατι ψιλα για μαγνητικη εγκεφαλου και αυχενα. αυτα απο μενα......

υ.γ. μολις διαβασα λιγακι το εγγραφο που μας εδωσε ο Κωστας... δεν αναφερει πουθενα για συμμετοχη σε κοστος εξετασεων αλλα θα εχω το νου μου για το σκιαγραφικο!!!

Κωστα πολλα πολλα ευχαριστω!!!! :text-thankyouyellow:
 #67305  από Κώστας
 Σάβ Φεβ 04, 2012 12:13 pm
Γεωργία δες κι΄ εδώ τι παθαίνει ο γιατρός αν γράψει λάθος ποσοστό συμμετοχής σε εξετάσεις και φάρμακα viewtopic.php?f=24&t=2831. Αν η συνταγή του γιατρού γράφει δίπλα από την όποια εξέταση ή φάρμακο σαν αιτιολογία ΣΚΠ, τότε δεν πληρώνουμε ΤΙΠΟΤΑ πουθενά και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 #67773  από anni
 Τετ Φεβ 15, 2012 12:47 pm
πηγα ξανα και παλι τα ιδια....
σιδηρο με 25% συμμετοχη.....της εδειξα το ΦΕΚ και ειπε πως αυτο ειναι παλιο.....οταν γραφουν με 0 την πληρωνουν οι γιατροι και θα βρει τον μπελα της....και δεν εχουν καμια τετοια εντολη
 #67778  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 15, 2012 2:17 pm
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Γ55/749/26-3-2010....ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ !!!!!! ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ !!!!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!!! ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ !!!!!!! ΣΤΕΙΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ-Δ/ΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!!!! ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!! :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing:ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ .....ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ,ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ 0% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!!!!!!!!!!
 #67786  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 15, 2012 7:36 pm
ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ !!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΙ, ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ !!!!!!!!!!ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ !!!!!ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ 25%....!!!!!!ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ !!!!!!ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Ή ΤΕΡΑΤΑ ????????Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ.........κατι ειπα,τωρα....