• ΖΗΤΟΥΝ...ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ....!!!!!!!!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #67741  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 14, 2012 5:22 pm
ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ !!!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!!!!!!ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ GOOGLE !!!!!!!! ΑΝΤ1 NEWS 11-2-2012 ΣΤΙΣ 20.00 !!!!!!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!! ΕΙΝΑΙ....ΕΚΠΛΗΞΗ !!!!!!ΕΝΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ !!!!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!!! ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Τρί Φεβ 14, 2012 11:12 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #67743  από kate2002
 Τρί Φεβ 14, 2012 7:37 pm
αννουλα, και αργησαν. περισσευουμε κι επιβαρυνουμε. δεν ειμαστε ανταγωνιστικοι οσο πρεπει. κατσε να αρχισουν να ψηφιζονται τα νομοσχεδια που προβλεπει η νεα συμβαση και τοτε να δεις κοσμο στους δρομους... με οτι εχει ο καθενας;;;; με τιποτα πια δηλαδη!!! με τα χερια!!!
 #67751  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 14, 2012 9:05 pm
kate2002 έγραψε:αννουλα, και αργησαν. περισσευουμε κι επιβαρυνουμε. δεν ειμαστε ανταγωνιστικοι οσο πρεπει. κατσε να αρχισουν να ψηφιζονται τα νομοσχεδια που προβλεπει η νεα συμβαση και τοτε να δεις κοσμο στους δρομους... με οτι εχει ο καθενας;;;; με τιποτα πια δηλαδη!!! με τα χερια!!!
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: .....με τα χερια....με μπαστουνια...με τα αμαξιδια........πριν μας αχρηστεψουν τελειως...πριν μας καθηλωσουν ΟΛΟΥΣ στα κρεββατια μας.... Εκτος απο τα 644,50ευρω του εξωϊδρυματικου, αυτη τη στιγμη, δεν μπαινει ουτε ενα σεντ στο σπιτι μου !!!!!! Η ΔΕΗ,σημερα, με προειδοποιησε οτι θα μου κοψουν το ρευμα,αν δεν πληρωσω το χαρατσι (εχω πληρωσει ΜΟΝΟ την αξια του ρευματος)!!!!!!Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΩΝΙΑ...Ο λογαριασμος γραφει επανω οτι εχω....''κοινωνικο τιμολογιο''.........Η ΠΡΟΝΟΙΑ, ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ....1496 ευρω....!!!!ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ????????? ΚΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ...!!!!!ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΛΟΙΠΟΝ !!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΙΑ ,ΝΑ ΧΑΣΩ!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: ΟΥΣΤ....!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Τετ Φεβ 15, 2012 11:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #67765  από Κώστας
 Τετ Φεβ 15, 2012 1:42 am
Φυσικά και να βγούμε στους δρόμους.
Ακούστε όμως και μια άλλη ιδέα!
Γιατί δεν στέλνουμε από ένα απλό email σε κάθε φαρμακευτική εταιρεία που παράγει φάρμακα για εμάς και να την ενημερώσουμε γι΄ αυτό που προτίθεται να γίνει στην Ελλάδα;!
Δεν έχουμε παρά να τους πούμε, πως μ΄ αυτό που πάνε να εφαρμόσουν, θα χάσουν κάποια δισεκατομύρια εισόδημα το χρόνο, από τους ασθενείς που θ΄ αδυνατούν πλέον να αγοράσουν ιντερφερόνη, gilenya κλπ κλπ κλπ.
Το αν θα βουλιάξει η χώρα μας πιθανά να τους είναι αδιάφορο. Το αν όμως αυτή ή το όποιο μνημόνιο, θα γίνει η αιτία να χάσουν σεβαστό μέρος του ετήσιου τζίρου τους αποκλείεται να τους αφήσει αδιάφορους.
Δανείζομαι (ελπίζω χωρίς παρεξήγηση), για μία ακόμη φορά την υπογραφή του fantoma
ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΚΠ ΚΙ΄ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!!!...
 #67766  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 15, 2012 11:37 am
Ν Α Ι !!!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ , ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ!!!!!!! ΟΙ ''ΕΠΙΣΗΜΟΙ'' ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ !!!!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΦΟΡΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ !!!!! ΑΦΟΡΑ,ΑΚΟΜΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ'' , ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ,ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 80%....!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #67791  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 16, 2012 12:21 am
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ !!!!!!! http://www.citypress.gr/freesunday/inde ... ticle=2790
 #67835  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 17, 2012 7:38 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ !!!!!!! http://www.citypress.gr/freesunday/inde ... ticle=2790
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ :doh: :doh: :doh: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ????? ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ????????????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #67860  από kate2002
 Σάβ Φεβ 18, 2012 10:26 am
όλοι το διαβασαμε αννα.

περιμενω με το ταχυδρομειο ενα δεμα με καλασνικοφ. κανα 2-3 δηλαδη, μη φανταστεις... :scared-shocked:

οπως ειπε κι ο μητσος πιο πανω, τι προτεινεις δηλαδη;

μηπως να σωθουν ολοι οι αναπηροι και να διαλυθει το κρατος; ετσι εκαναν στη σπαρτη τον καιρο της μεγαλουργίας της; τσ τσ τσ....

η αρχη εγινε! απο το μουσειο της ολυμπιας. ποσα να πιασουν τα παιδια απο κατι παλια-μισοσπασμενα-χωματινα-ανευαξιας καφεκούτια; τα παιδια μου Δεν θα τα επαιζαν... το ψωμι μας ετρωγαν... μπραβο στο Γερουλάνο. σωστα ακομη δεν εγινε δεκτη η παραιτηση του, η οποια δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπεβλήθη εξαρχης. καιρος να ακολουθησουν κι άλλα τετοια λαμπρα γεγονοτα. αλήθεια, δε μπορει να μεταφερθει και ο παρθενωνας κάπου; προτασεις εχουμε...

και δεν ειμαστε μονο οι χρονιως :scared-eek: πασχοντες, οι :scared-eek: αναπηροι, ειναι και οι ανεργοι :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: . πρεπει να βρεθει μια φορμουλα τιμωριας για οοολους, οσυς θελουν να φαν... "ακριβο ψωμι", που Δεν το δικαιουνται, και που το στερουν ουσιαστικα απο τους ευρωπαιους Εταιρους-Φίλους μας.

δεν μπορω να σκεφτω μια λυση άλλη....

μιλώντας ξερεις πως...
 #67861  από LL--MM
 Σάβ Φεβ 18, 2012 10:34 am
Δυστυχώς, τα σάββανα ΕΧΟΥΝ τσέπες, τα χαράτσια εναντίον των κληρονόμων μην τα ξεχνάμε...
Αν και "μη βιώσιμα", τα σάββανά τους θα υποχρεωθούν να πουλήσουν ότι είχαν καταφέρει να φτιάξουν στη ζωούλα τους... Ή να δώσουν τζάμπα στους ναζήδες, για να περιορίσουν τους φόρους, απλούστατα...

Η αρχή, δυστυχώς, ήταν ήδη εδώ...
Αυτό, το είδατε; Οι ναζήδες, πριν το Χίτλερ, (από τον καιρο του Όθωνα) είχαν ΗΔΗ βάλει στο μάτι την ...Ακρόπολη: Tι; Δε με πιστεύετε;
http://www.kunst-fuer-alle.de/english/a ... /index.htm#
(Σχέδιο για ένα ανάκτορο στην Ακρόπολη Karl-Friedrich Schinkel) αλλά είναι, φαίνεται, "εγκλέζικης τεχνοτροπίας"...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Φεβ 18, 2012 4:35 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #67864  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 18, 2012 11:20 am
Mitsos83 έγραψε:Anna, ti proteineis na kanoume?
:teasing-neener: ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ !!!!!!! Ο,τι μπορει να σκεφτει ο καθενας μας !!!!!ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!!ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ''ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ'' ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ''ΜΑΣ'' ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ !!!!!ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,στο μετρο των δυνατοτητων μας, ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ....!!!!!!!!!ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ...ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ !!!!! Αυτα εχω στο μυαλο μου,προς το παρον....Αυτα εχω κανει,στο παρελθον, για αλλα ζητηματα....και εφεραν αποτελεσμα.....Απο μεθαυριο,το αργοτερο,ξεκιναω.....Θα κανω ,και παλι την τρελη, οπως λεω εγω...Θα κανω ολα, οσα,ανεφερα παραπανωΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΡΑ.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: υγ.με βασανιζουν κι αλλα...!!!Τα 1496ευρω, που ζηταει πισω η προνοια....το δανειο που δεν μπορω να εξοφλησω...η ΔΕΗ που προειδοποιησε οτι θα μου κοψει το ρευμα...η απολυτη οικογενειακη ανεργια...κλπ...κλπ....Ολα, στο ιδιο πακετο...Για ολα, οι υπευθυνοι ειναι οι ιδιοι...