• ΑΝΝΑ 59 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝ-ΚΑΝ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #67450  από κατερινα 55
 Τρί Φεβ 07, 2012 3:32 pm
:happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:

ΑΝΝΑ ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!
 #67451  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 07, 2012 3:55 pm
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Πριν λιγο ελαβα κι εγω, την ιδια απαντηση !!!!! 0% συμμετοχη σε ολα, ανεξαιρετως,τα φαρμακα !!!!!Αυτη ηταν η απαντηση, απο τον ΕΟΠΥΥ ,στον οποιο ειχε προωθηθει ,απο το ΙΚΑ, το ερωτημα μου!!! Απο το ΙΚΑ,ειχα λαβει, ιδια απαντηση, επισης !!!! Οσο για το....καν-καν....Θα το χορεψουμε, οταν δεν θα εχουμε αναγκη κανενα φαρμακο, ανεξαρτητως συμμετοχης!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: υγ.τωρα περιμενω απαντηση,σχετικα με τη συμμετοχη στις μαγνητικες,μετρησεις οστικης πυκνοτητας και σκιαγραφικα ! Με ενημερωσαν οτι προωθηθηκε στον ΕΟΠΥΥ !!!!
 #67455  από kate2002
 Τρί Φεβ 07, 2012 4:50 pm
ρε κοριτσια, καντε εναν κοπο και αναρτηστε την απαντηση (σε mail δεν ηρθε;;;) να την εκτυπωσουμε, και την αλλη που θα σας στειλουν επισης, να την τριβουμε στη μουρη τους...
 #67459  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 07, 2012 6:20 pm
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ !!!!!!! Στο GOOGLE , ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ-Δ/ΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ''Επικοινωνια'' και συμπληρωστε τη φορμα ερωτηματος !!!!!!! Σε λιγες μερες , θα παρετε την , προσωπικη, απαντηση ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!! Ή ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL, ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΣΤΟ dieffarm@ika.gr !!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ Γ55/749/26-3-2010 ΚΑΙ.....ΤΡΙΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ, ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.... ΕΠΙΣΗΣ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΚΠ ΠΑΝΤΑ πχ...''σκπ-αναιμια''....''σκπ-γριπη''.....κλπ