• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6729  από vivi_gia
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 9:30 am
Καλημέραα!! λοιπον ενα εσπρεσο κρυο μετριο αν ειναι ευκολο, παω να παρω καπνό κι ερχομαι :) :lol: ;)
 #6731  από aoratos
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 10:57 am
Καλημέρα λαοθάλασσα!!! :lol:

Αφού έσκασε μύτη μόνο η vivi_gia θα πιούμε τον καφέ μας.
Εικόνα

Έναν έκαστος! :lol:

Έχω και πρόταση για παπουτσοθήκη. ;) :lol:

Εικόνα

Έχω περίπου την ίδια ντουλάπα στο μπαλκόνι που την χρησιμοποιούμε για παπουτσοθήκη και μας έχει σώσει. Είχαμε και μια γωνία που εφάρμοσε ακριβώς, οπότε αν έχεις χώρο Έλενα σκέψου το, είναι σχεδόν στις διαστάσεις που ζητάς.
Βρήκα λύση και για το ράφι του καφενείου να μην φαίνονται τα στηρίγματα. Θα βρούμε έναν άλλο αόρατο να το κρατάει ! :P :lol:

Όποιος άλλος θέλει καλές λύσεις, εδώ είμαι! :lol: :D
 #6732  από mary_d_ath
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 11:00 am
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
andrikos έγραψε:aaaa...edw sto kafeneio ontws einai wraia :lol: :lol: :lol: !!!!
loipooon...h roumania kai idiaitera to bucuresti pou eimai einai yperoho.megali anapthksh kai kati diaforetiko...:)!!!
ante etoimaste taksidi kai egw tha eimai o ksenagos sas!!!!

Φύγαμε!!! Μισό να φτιάξω βαλίτσες!!! :lol: :lol: :lol:
 #6733  από mary_d_ath
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 11:03 am
aoratos έγραψε:Βρήκα λύση και για το ράφι του καφενείου να μην φαίνονται τα στηρίγματα. Θα βρούμε έναν άλλο αόρατο να το κρατάει ! :P :lol:

:lol: :lol: :lol:

Να 'σαι καλά αόρατε, με έκανες και γέλασα!!
Θα πιαστεί το χέρι του άλλου αόρατου όμως και μετά μπορεί να μας ζητάει αποζημίωση γιατί είναι άκρως ανθυγιεινή αυτή η εργασία!! :lol:
 #6734  από Maria77
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 11:08 am
Έρχομαι και εγώ...έτοιμες τις έχω τις βαλίτσες! Είμαι στη δουλειά τώρα, μόλις σχολάσω, φύγαμε... ;) :D :D
 #6736  από elena
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 11:36 am
[youtube]PA8362WWk_s[/youtube]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D

μπήκα σιγά-σιγά ...για να μην με πάρει είδηση κανείς...για να δω τι κάνετε :D

είστε όλοι καλά?ΜΠΡΑΒΟ καλά παιδάκια :D

μμμμμ....δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το ντουλάπι :? εκεί που θέλω να το βάλω,δηλ.στο πλατύσκαλο της εισόδου σε μία εσοχή,δεν του πάει καθόλου...δεν το θέλω για το μπαλκόνι...δεν θα μου το φτιάξεις?καλά θα δω τι θα κάνω :(

με εσπρέσο ξεκινήσατε?πολύ βαρύς!!!για τα νεύρα μου :D θα πάρω κάτι πιο ελαφρύ ,γαλλικό ας πούμε ...σκέτο ...με δυό τρία τσιγάρα :D

ούτε και εγώ άδειασα βαλίτσες...οπότε είμαστε έτοιμοι ...όποτε θέλεις Αντρίκο ,ξεκινάμε!!

Υ.Γ στη παραλία της Γλυφάδας,στις 6/7 στις 9μμ θα τραγουδήση η Ελεονώρα Ζουγανέλη και κάποιος άλλος που δεν θυμάμαι...αν σας ενδιαφέρει να σας γράψω λεπτομέρειες(ελεύθερη είσοδος)

θα ξανάρθω ....μαζέψτε λίγο βρε παιδιά ...χάλια είναι το καφενείο...θέλετε να έρθει η Γιούλη και να μου φωνάζει,επειδή έχω το κλειδί :?:
πάντως ωραία η ιδέα για τον εξωτερικό χώρο του καφενείου...πρέπει να το οργανώσουμε!!!
 #6739  από mary_d_ath
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 11:55 am
elena έγραψε:Υ.Γ στη παραλία της Γλυφάδας,στις 6/7 στις 9μμ θα τραγουδήση η Ελεονώρα Ζουγανέλη και κάποιος άλλος που δεν θυμάμαι...αν σας ενδιαφέρει να σας γράψω λεπτομέρειες(ελεύθερη είσοδος)
Ζουγανέλη; Μόνο 3 τραγούδια της ξέρω, αλλά είναι τραγουδάρες... Το "έλα", το "κόψε και μοίρασε στα 2" και το πολύ ωραίο "μικρά βεγγαλικά". Πωπω, αυτό κι αν είναι τραγούδι...
Ας το βάλω για όσους τυχόν δεν το ξέρουν:

[youtube]uvj0eyUK6tU[/youtube]

Αλλά είναι τη Δευτέρα γμτ... Μπα, δεν θα πάω...
 #6740  από elena
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 12:08 pm
Ωραίο το τραγούδι!!!εμένα πάντως που αρέσει,αν και νέα τραγουδίστρια!!
πάντως μέχρι τις 13/7 έχει σχεδόν κάθε βράδυ μουσική και γνωστους τραγουδιστές...και στις 12/9 αν θυμάμαι καλά θα είναι ένας ξένος...κάποιος GORAN PREGOVITZ ...κάπως έτσι νομίζω :?

Υ.Γ κάτω από τα αβατάρ μερικοί έχετε μία πεταλουδίτσα ...εγώ γιατί δεν έχω?
 #6741  από vivi_gia
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 12:12 pm
η πεταλουδιτσα ειναι "msn messenger" προγραμμα που κανεις τσατ με φιλους :)
 #6742  από mary_d_ath
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 12:22 pm
Τη Ζουγανέλη αντέχω να την ακούω, τον πατέρα της δεν μπορώ καθόλου! :lol:
Μία φορά έτυχε να τον δω σε μία συναυλία και ήμουν ένα βήμα πριν την "αυτοκτονία"! :lol:
Μαρτύριο...
Ήταν και ο Μπουλάς και έλεγε "μπανάκι μανάκι...". Πωπω, τι ήθελα και τα θυμήθηκα τώρα...
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 2901