• ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #67372  από Αναστάσιος
 Δευ Φεβ 06, 2012 1:09 am
Ας κανουμε μια μικρη ερευνα.
Θελω με ενα ΝΑΙ ή ΟΧΙ να μου απαντησετε στο ερωτημα αν πιστευτε πως θα απαλλαγουμε ποτε απο την ΣΚΠ;
Ειλικρινα πιστευω πως ΟΧΙ ΔΕΝ θα αλλαξει ρε γαμωτο τιποτα.
Παντρευτηκα στα 18 τωρα ειμαι 22 την ΣΚΠ και δεν την διαλεξα που ηρθε απο μονη της και με το ετσι θελω θα ειναι μαζι μου για ΠΑΝΤΑ!!!!
Τι σου εκανα θεε μου και με τιμωρεις;;;;Πηρα το μαθημα μου ασε με να ξεφυγω απο αυτην.....
 #67374  από Biskoto10
 Δευ Φεβ 06, 2012 4:48 am
Ποιος θεος? Αν υπαρχει θεος και μας εδωσε σκλ μαλλον πρεπει να αλλαξουμε θεο.
 #67376  από mplearkouda
 Δευ Φεβ 06, 2012 8:45 am
ΟΧΙ
Η επιστήμη είναι πάρα πολύ πίσω όσο αφορά την κατανόηση του εγκεφάλου. Κι αυτά που νόμιζαν ότι είχαν σαν όπλα να ελέγξουν κάπως την ασθένεια, όπως οι ιντερφερόνες, όπως φαίνεται τελικά δεν δουλεύουν για το επίμαχο θέμα της αναπηρίας. Όπως φαίνεται η ιατρική έχει μεσάνυχτα ακόμα όσο αφορά τη ΣΚΠ. Έχει πολύυυυυυυ δρόμο να διανύσει ακόμα μέχρι να μας απαλλάξει από τη νόσο.
Και συμφωνώ κι εγώ με τον προλαλήσαντα για την ύπαρξη Θεού.
 #67378  από Στάθης
 Δευ Φεβ 06, 2012 9:41 am
Ο μοντέρνος τρόπος ζωής είναι πλέον τόσο μολυσματικός, που όσο περνάνε τα χρόνια η σκλήρυνση θα θεωρείται ώς μια Light νόσος.

Μας έχουν μαντρώσει σε μικρούς χώρους δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε πλέον, τα φαγητά είναι πιο μεταλλαγμένα και από τον Hulk.... και εμείς περιμένουμε να απαλλαγούμε από την ΣΚΠ;

Δεν λέω γίνονται και θαύματα.... αλλά να νομίζω η ουσία είναι αλλού. Η τεχνιτές ανθρώπινες παραγκουπόλεις μας που έχει καταστρέψει το πλανήτη, έχουν στείλει στο αδιάβαστο χιλιάδες οργανικά όντα του ζωικόφυσικού βασίλειου ........ έχουν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μας δημιουργεί τεράστιο στρες και χιλιάδες προβλήματα..... και τεράστια κέρδη σε αυτούς που την ελέγχουν.

Αυτοί που ελέγχουν την κατάσταση το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να στέλνουν τρόμο και φόβο στους μαντρωμένους. Ο μοντέρνος τρόπος ζωής είναι τόσο μολυσματικός πνευματικά και σωματικά..... Είναι τόσο ΑΦΥΣΙΚΟΣ, που μια ίαση μόνο με ΦΥΣΙΚΟ τρόπο θα μπορούσε να έρθει στην 100% αποτελεσματικότητά της.

Αχ αυτός ο μοντέρνος τρόπος ζωής ...... μόνο προβλήματα. Η σκλήρυνση; Παράγωγό συναρτήσεων και εφαρμογών της ......

ΑΝ πιστεύω ότι θα υπάρξει πλήρης ίαση στο μέλλον; ΟΧΙ γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πλήρης ίαση ΤΩΡΑ. Απλά πρέπει να κάνεις τόσες ρίζικες αλλαγές στο τρόπο ζωής σου όσο πιο γρήγορα γίνεται, έτσι πιστεύω η ζωή θα το κάνει το θαύμα της.
 #67387  από eleni POL
 Δευ Φεβ 06, 2012 12:09 pm
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΜΥΕΛΙΝΩΣΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ (ιδιως στη σοδα λαιτ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΚΠ . ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ KOKA-KOLA ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΚΠ???????
ΤΥΧΑΙΟ ???????? :eusa-naughty:
violence-pistoldouble:
ΑΧ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ...... :text-givemebeer:
 #67391  από Κώστας
 Δευ Φεβ 06, 2012 1:02 pm
Αναστάσιε, την απάντηση την έχει δώσει ο fantomas πριν από πολύ καιρό. Fantoma, σου ζητώ συγνώμη αλλά δανείζομαι και χρησιμοποιώ την υπογραφή σου γιατί απλά δίνει την καλύτερη απάντηση στον Αναστάσιο

"Εμείς ζούμε με την ΣΚΠ και αυτοί ζούν απο αυτήν"

ή ακόμη παλιότερα

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"
 #67394  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 06, 2012 1:12 pm
Κώστας έγραψε:Αναστάσιε, την απάντηση την έχει δώσει ο fantomas πριν από πολύ καιρό. Fantoma, σου ζητώ συγνώμη αλλά δανείζομαι και χρησιμοποιώ την υπογραφή σου γιατί απλά δίνει την καλύτερη απάντηση στον Αναστάσιο

"Εμείς ζούμε με την ΣΚΠ και αυτοί ζούν απο αυτήν"

ή ακόμη παλιότερα

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #67396  από Π.Μ79
 Δευ Φεβ 06, 2012 1:59 pm
eleni POL έγραψε:ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΜΥΕΛΙΝΩΣΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
Επαναμυελίνωση μπορεί να γίνει, αλλά η αναπηρία βρίσκεται στη φθορά των νευραξόνων και όχι στη μυελίνη.
Οι νευράξονες δεν ξαναφτιάχνονται οπότε όση επαναμυελίνωση και να γίνει, αν κάποιος αποκτήσει κινητικά ή άλλα προβλήματα, δεν επανέρχονται.

Η απάντηση από μένα είναι ΙΣΩΣ.

Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο κύριος λόγος είναι ότι τα λεφτά είναι πάρα πολλά και βέβαια δε συμφέρει να βρεθεί η λύση.
Για το ίδιο πιστεύω και για τους καρκίνους, τις λευχαιμίες κλπ ανίατες ή ''αυτοάνοσες'' ασθένειες.
 #67405  από kate2002
 Δευ Φεβ 06, 2012 5:33 pm
Πάρη :text-+1: :text-bravo: :text-bravo: :text-+1: :text-+1: :text-nocomment: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost:
 #67407  από soulla
 Δευ Φεβ 06, 2012 5:37 pm
φτανει κειτ φτανει μπραβο ...............................καλά τα λέει ο κυπριοπελλος αλλα μην παρει και αλλο πανω του και δεν μαζευεται :greetings-waveyellow:
όσο για την απάντηση μου ειναι ναι..κάποτε θα λάμψει η αλήθεια θα βρεθει η αιτια όσο για τους γιατρους θα βρουν τον τρόπο τους να τα οικονομανε από αλλόυ....ελπίζω ήδη να την βρήκανε αν όχι να γλυτωσουν κάποιοι άλλοι :greetings-waveyellow: