• Δίαιτα του Swank

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #673  από litsa
 Τρί Νοέμ 18, 2008 4:37 pm
Τελικά οι διατροφές που έβλεπα ήταν του swank. O THANOS είχε δίκιο.
Πόσο όμως αποτελεσματικές είναι και είναι εφαρμόσιμες?
 #674  από thanos
 Τρί Νοέμ 18, 2008 5:23 pm
Υπαρχουν πολλοι ασθενεις απο το εξωτερικο που εχουν βγει και εχουν πει οτι τους βοηθησε. Ειδικα σε παλαιοτερες εποχες που δεν υπηρχαν φαρμακα , υπαρχουν συνεντευξεις ανθρωπων που ισχυριζονται οτι με την διαιτα αυτη καταφεραν να επανελθουν απο σοβαρη αναπηρια. Γενικα προκειται για ενα υγιεινο τροπο διατροφης. Να κανει κακο, το θεωρω δυσκολο. Τωρα αν κανει καλο, δεχεται αμφισβητηση. Εγω οπως ειπα προσπαθω να ακολουθησω μερικα χαρακτηριστικα της. Αλλα πιστευω οτι η πιστη ακολουθια της ειναι δυσκολη και στερεισαι πραγματα που εχουν και κοινωνικο αντικτυπο στην Ελλαδα. Και οποτε μπορει να μου χαλασουν την ψυχολογια και να αισθανομαι πραγματικα αρρωστος. Να παω σε μια ταβερνα και να μην μπορω να φαω κρεας οπως οι αλλοι διπλα μου, ειναι για μενα ενα προβλημα. Αν παλι οι θεραπειες δεν με βοηθανε στο μελλον, δεν αποκλειω να την δοκιμασω. Αν και συνισταται σε ασθενεις που μολις εμαθαν οτι πασχουν απο την ασθενεια. Τοτε λενε οτι εχει καλυτερα αποτελεσματα. Δεν τα θεωρω παντως ανοησιες.