• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #67256  από DIMITRA1982
 Παρ Φεβ 03, 2012 2:58 pm
Καλησπέρα σε όλους!!!
Είμαι 29 ετών και έχω ΣΚΠ απο 24 ετών. Ξεκίνησα με μουδιασμα ανω και κατω άκρων. Κατευθείαν έκανα το Rebif 22 , μέχρι τον Μάιο του 2011 που μου αλλάξανε το φάρμακο και μου δώσανε το rebif 44, μετά απο μία πολύ άγρια υποτροπή , μουδιασμα άκρων, μικραινε το ένα μάτι, ελαφρώς στραβωσε το στόμα μου και υπερβολική αστάθεια. Μετά την αλλαγή του φαρμάκου με πιάσαν υπερβολικοί πόνοι, έτρεμε όλο το σώμα μου, δεν μπορουσα να σταθώ ούτε μισό λεπτό όρθια. Όταν το έλεγα στον γιατρό, μου έδωσε ψυχοφάρμακα και χάπια για την σπαστικότητα. Αλλαξα γιατρό και μου άλλαξε το φάρμακο. Τώρα παιρνω το Gylenia και οι πόνοι σταματησαν, όσο για την σπαστικότητα μου τα "πέταξε" τα χάπια και με έστειλε για φυσικοθεραπεία με βάρη και αντιστάσεις και πραγματικά τώρα είμαι αρκετά καλύτερα. Επίσης, τα ψυχοφάρμακα δεν δεχθηκα να τα πιώ. Αυτο που κατάλαβα είναι οτι ούτε οι γιατροί μπορούν πάντα να μας καταλάβουν... Πλέον έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον φυσικοθεραπευτή μου παρά στους γιατρούς...
 #67257  από soulla
 Παρ Φεβ 03, 2012 3:29 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ...ΚΑΚΩς ΗΡΘΕς ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ..ΠΩς ΣΥΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ :greetings-waveyellow:
 #67259  από DIMITRA1982
 Παρ Φεβ 03, 2012 3:35 pm
Η φλεγονή που δημιουργήθηκε ήταν δεξια στην παραεγκεφαλίτιδα και μου είπαν οτι γι'αυτό έγινε. Βέβαια δεν είχε πειραχτεί η όραση. Μόλις έκανα 7 flash κορντιζόνης επανήλθε. Αν μπορώ να περιγράψω το πρόσωπο μου χιουμοριστικά, θα έλεγε οτι ήμουν σαν να είχα πάει για μπότοξ και απέτυχε. Είχα ψιλοπαραμορφωθεί...
 #67260  από κατερινα 55
 Παρ Φεβ 03, 2012 3:48 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! :text-welcomewave: ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!
ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ Η ............ΦΙΛΗ ΜΑΣ! :roll: :roll:
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.
ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ :handgestures-salute:
 #67261  από soulla
 Παρ Φεβ 03, 2012 3:50 pm
ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΣΤΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ....ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩς ΜΙΚΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΔΕΝΒΛΕΠΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΟΤΟΞ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝΚΥΚΛΩΠΑΚΙ :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: ΣΑΝ ΠΤΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΟΥ
 #67262  από DIMITRA1982
 Παρ Φεβ 03, 2012 3:54 pm
Καλώς σας έχω βρεί και τις δύο... Τώρα που άλλαξα γιατρό πιστεύω να μου κερδίσει την εμπιστοσύνη... Εχεις πάντως απόλυτο δικιο!

Εύχομαι να γίνουμε όλοι κάποια στιγμή απόλυτα υγιείς!
 #67263  από DIMITRA1982
 Παρ Φεβ 03, 2012 3:57 pm
Μην πανικοβάλεσαι γιατί μπορεί να μην έχει σχέση. Εγω οταν το έπαθα νομιζαν οτι είχα ψύξη ή εγκεφαλικο,όσοι δεν ξέραν οτι έχω ΣΚΠ, σε τετοια μορφή ήταν γιατί είχε στραβώσει και το στόμα λίγο.
 #67264  από kate2002
 Παρ Φεβ 03, 2012 4:01 pm
γεια σου δημητρα! μικρη κι εσυ.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

εγω, αντιθετα με την Κατερινα55, θα σου πω οτι καλα κανεις κι εχεις απο τους δύο, περισσοτερη εμπιστοσυνη στο φυσιοθεραπευτη σου, αφου βλεπεις αποτελεσματα κιόλας.
κι επειδη κι εγω πιστευω οτι " Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ" , ειδικα γι αυτο, οι νευρολογοι δεν μπορουν τιποτα να κανουν για τη σκ. γιατι απλά, δεν ανηκει στον τομεα τους, ειναι σε ΑΟΖ αλλουνου!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

σουλλα, δε μουχες πει τιποτα για το ματ εμενα :think: :( τελος παντων.... :happy-smileyinthebox: :romance-kisscheek:
 #67265  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 03, 2012 4:03 pm
Καλως ηρθες Δημητρα :text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: :text-welcomewave: Σου ευχομαι να εχεις δυναμη στον αγωνα σου...που ειναι ΚΑΙ δικος μου...ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΠ!!!!!!!!....Ελπιζω, να τα λεμε συχνα :romance-kisscheek:
 #67266  από DIMITRA1982
 Παρ Φεβ 03, 2012 4:11 pm
Γεία σου Kate, απλά την εμπιστοσύνη την έχασα απο τον γιατρό όταν πήγα 10/2010 και του είπα οτι έχω μια υπερβολικα δυσκολία στο σκαλι, σχεδον μηδαμινει, μου είπε οτι δεν είναι νευρολογικο και μου έδωσε βιταμινες. Όταν είπα οτι ποναω απο το φάρμακο και έπινα ανα 2 ώρες παυσιπονα, που είπε να πάρω ψυχοφάρμακα. Είπα οτι τρέμω και μου έδωσε χαπια για σπαστικότητα. Με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν οι μυες. Και έπρεπε να φτάσω 2012, να πάω σε αλλον γιατρό, να σταματήσω τα χαπια της σπαστικότητας και να μου πεί να πάω σε φυσικοθεραπευτη. Ο οποίος μου μειωσε το τρέμουλο με ασκησεις.