• ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66738  από Αναστάσιος
 Σάβ Ιαν 21, 2012 9:25 pm
Καλησπερα σας,
αισθανομαι την αναγκη να μοιραστω αυτο το κειμενο που βρηκα στο internet οπου πιστευω ισως δωσει δυναμη και κουραγιο σε πολλους απο εμας (αναμεσα τους και εγω) που ειμαστε απαισιοδοξοι για το μελλον και πιθανον να σκεφτομαστε να τα παρατησουμε.

http://www.tovima.gr/science/medicine-b ... aid=439483

Υ.Γ: Η δημιουργια αυτου του φορουμ και η συζητηση μεταξυ μας εμενα προσωπικα με εχει βοηθησει παρα πολυ σχετικα με το πως να βλεπω το μελλον. Ελπιζω στο ΘΑΥΜΑ ενω πριν ειχα καταδικασει το μελλον μου.

Οπως λεει και το τραγουδι «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ» (να εναι καλα το παλικαρι που το δημιουργησε)!!!!
 #66741  από litsa
 Σάβ Ιαν 21, 2012 10:42 pm
βέβαια να ειναι καλά το παληκάρι που το δημιούργησε..!!!
Τον ευχαριστούμε όλοι ...

διαχειριστά ακούς??? :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #66743  από kate2002
 Κυρ Ιαν 22, 2012 12:10 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
ε ρε γλεντια!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
"εχω παγωσει" τρεις ομφαλιους μεχρι τωρα!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
άντρα μου, παμε για 4ο!!!!!!
 #66746  από litsa
 Κυρ Ιαν 22, 2012 1:23 am
α ρε μάνα του λόχου!!!
τυχερούλα!!

εγώ δεν πάγωσα τίποτα... δεν υπηρχε τίποτα εκείνη την εποχή!!! :scared-shocked:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
 #66795  από κωστας
 Δευ Ιαν 23, 2012 3:03 pm
Το παληκαρι ειναι απο την Ελευσιναρα(ασχετο) που βγαζει γαματα ατομα...τωρα σχετικα με τα βλαστοκυτταρα με αισιοδοξια θα εδινα 10+ χρονια
 #67182  από Nick.
 Τετ Φεβ 01, 2012 12:14 pm
Αυτό μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου όταν ήταν να γεννήσω και τον ρώτησα να κρατήσω ή όχι τα βλαστοκύτταρα. Μου είπε δηλαδή ότι σύντομα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και άλλα κύτταρα για τις θεραπείες που σήμερα ψάχνουν με τα βλαστοκύτταρα, γι'αυτό και δεν κράτησα.