• ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66866  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 25, 2012 10:17 am
Κλαιει η ψυχη μου !!!! Αδικα χαθηκε, ο Θοδωρος Αγγελοπουλος !!!!! Πανω σε στιγμη δημιουργιας!!!! Παντα, περιμενα με λαχταρα, τη νεα ταινια του....ΤΩΡΑ ????????? Τα ματια μου, ειναι γεματα απ'τις εικονες του....που στολιζονται απο τη μαγικη μουσικη της Καραϊνδρου....Οι ταινιες του ειναι για μενα, σαν πολυτιμα βιβλια, θελω να τις βλεπω...ξανα και ξανα....Εχω βρει, μεσα τους, κομματια απο μενα...απο τις σκεψεις μου...τους πονους....τα ονειρα μου.... :think: ''Αν κανω ενα βημα...ή ειμαι αλλου...ή ειμαι νεκρος....''!!!!!!.........''Αννα...ποσο κραταει το...αυριο ??????-Μια αιωνιοτητα και μια μερα.....''................ΑΠΩΛΕΙΑ....με ολη τη σημασια της λεξης....!!!!!!
 #66908  από panos59
 Πέμ Ιαν 26, 2012 8:45 am
 #66909  από panos59
 Πέμ Ιαν 26, 2012 8:51 am
ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (πρεμιέρα 23 Οκτ. 1998)
(η εισαγωγή της ταινίας, καθώς και η σκηνή στο λεωφορείο)

#66914  από soft-machine
 Πέμ Ιαν 26, 2012 10:14 am
Έχω τις πρώτες ταινίες του Αγγελόπουλου σε DVD και συμπτωματικά αυτές τις μέρες σκεφτόμουν να δω ξανά τον ΘΙΑΣΟ. Τελικά θα το κάνω για να τον τιμήσω και να δω ξανά μια σπουδαία ταινία . Δεν μου άρεσαν όλες οι ταινίες του ,αλλά ο ΘΙΑΣΟΣ και η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ έχουν θέση στην ιστορία , όχι μονο του ελληνικού , αλλά του παγκόσμιου κινηματογράφου.
 #66915  από soulla
 Πέμ Ιαν 26, 2012 10:24 am
εγω που δεν είδα ποτέ κανένα από αυτά????ποιο ακριβώς να δω μάλλον να ακούσω
 #66916  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 26, 2012 10:49 am
soulla έγραψε:εγω που δεν είδα ποτέ κανένα από αυτά????ποιο ακριβώς να δω μάλλον να ακούσω
Οποια ταινια του Αγγελοπουλου και να δεις, θα εχει πολλα να σου ''πει'' !!!!!!! Ο Αγγελοπουλος ηταν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ , ισως ο μονος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, οχι μονο στον τομεα του, αλλα γενικα !!!!Επιστημονας,ειναι εκεινος που αφοσιωνεται με παθος και συνεπεια σ'αυτο που κανει, που ψαχνει συνεχως για το καλυτερο, που εξελισσεται συνεχως, που δεν ''αποστρατευεται'' ποτε !!!!!! Που ειναι απαιτητικος απο τον εαυτο του αλλα, ταυτοχρονα, καμαρωνει για το εργο του χωρις να επαναπαυεται !!!!!!!!!!!! Που ωθει και βοηθα τους συνεργατες του, να προσφερουν οσα περισσοτερα και καλυτερα μπορουν!!!! Ολοι οι ηθοποιοι,στις ταινιες του Αγγελοπουλου,''τα δινουν ολα''!!!!!!!Σκευουλα !!!!! Δες το ''ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ'' και το ''ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ''....Δες τα....ξανα και ξανα !!!!! Και σκεψου, ταυτοχρονα !!!!!!..... :greetings-waveyellow:
 #66918  από maria E
 Πέμ Ιαν 26, 2012 11:34 am
Τι μπορει να σου κανει η κακια στιγμη ρε παιδι μου.....
Ενα βημα μπροστα η δυο δευτερολεπτα πριν και ολα θα ηταν αλλιως,ειναι να τρελαινεσαι..
Και ποσα τετοια γινονται..
Κριμα,κριμα
 #66921  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 26, 2012 12:21 pm
maria E έγραψε:Τι μπορει να σου κανει η κακια στιγμη ρε παιδι μου.....
Ενα βημα μπροστα η δυο δευτερολεπτα πριν και ολα θα ηταν αλλιως,ειναι να τρελαινεσαι..
Και ποσα τετοια γινονται..
Κριμα,κριμα
Εμενα μου λες ????Απο μια τετοια ''κακια στιγμη'', πριν 6 χρονια , παραλιγο να μη ειχατε την μεγαλη τυχη και ευτυχια να με γνωρισετε.... :laughing-rolling: Επεσε πανω μου ενας μ@λ@κ@ς....με ενα τζιπ.... :laughing-rolling: