• ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ????

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #66797  από Ασχετος
 Δευ Ιαν 23, 2012 3:26 pm
Δεν εχω σκληρυνση,αν την ειχα θα την πεταγα.Πασχω απο σκληρυνση,ομως.Η κορτιζωνη καταπολεμα τις φλεγμονες,μεσα απο την καταστολη του ανοσοποιητικου συστηματος,αμεσα.Τις φλεγμονες,ομως,και ο οργανισμος τις θεραπευει πιο αργα μεν.Δυστυχως ο πρωτος μου γιατρος βιαστηκε,δεν γνωριζα και την επαθα.
 #66798  από billios
 Δευ Ιαν 23, 2012 5:05 pm
Αυτο που λες ειναι σωστο,ξερεις ομως οτι καποια συμπτωματα ειναι ανυποφορα.Η κορτιζονη δεν ειναι νερο,αν ειναι δυνατο να αποφευχθει ειναι ευχης εργον,ειναι ομως?
 #66830  από Ασχετος
 Τρί Ιαν 24, 2012 12:08 pm
Ειναι δυνατον να αποφευχθει,χρειαζεται υπομονη ομως,για να αντικαταστησει ο οργανισμος οσα περισσοτερα,αν εχουν καταστραφει τα κυτταρα που παραγουν μυελινη,τερμα η κορτιζονη δεν θα κανει κατι,μονο καταστελλει δεν αναπλαθει.
 #66831  από κατερινα 55
 Τρί Ιαν 24, 2012 12:57 pm
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

.Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ.
http://www.vita.gr/html/ent/188/ent.11188.asp
 #66838  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 24, 2012 4:05 pm
κατερινα 55 έγραψε:ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

.Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ.
http://www.vita.gr/html/ent/188/ent.11188.asp
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!! Στην περιπτωση μας, η κορτιζονη ειναι το μονο φαρμακο με σιγουρα αποτελεσματα!!!!! Ετσι λεω εγω !!!!! :think: :think: :think: Βεβαια, πρεπει να χορηγειται ΜΟΝΟ οταν υπαρχει αναγκη, να ακολουθουμε τη σωστη διατροφη,να προστατευουμε τα κοκκαλακια μας.....κλπ...κλπ.... :greetings-waveyellow:
 #66854  από Ασχετος
 Τρί Ιαν 24, 2012 8:45 pm
Κανοντας αγωγη κορτιζονης δεν διαφυλαττει καποιος τα οστα του,σιγουρα καποια στιγμη θα επελθει οστεοπενια και στη συνεχεια οστεοπορωση.Οτι διατροφη και αν κανει καποιος θα γινει πασχων οστεοπορωσης,βρεξει,χιονησει.Παρακαλω να τονισω κατι,δεν κανω την προσπαθεια να σας πεισω να μην κανετε κορτιζονη,απλα με μετρο.Μια η δυο μερες αρκουν,εγχυσης κορτιζονης.