• Καλημεραααααα!!!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66819  από Δημητρης24
 Τρί Ιαν 24, 2012 9:46 am
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου....ξεκινάμε αισιόδοξα διώχνοντας κάθε αρνητική σκέψη....Καλημέρα σε όλους!!
 #66821  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 24, 2012 10:04 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!! Πού χαθηκες βρε ?????????? Πες μας τα νεα σου !!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #66822  από Δημητρης24
 Τρί Ιαν 24, 2012 10:12 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!! Πού χαθηκες βρε ?????????? Πες μας τα νεα σου !!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Τα νεα μου... Λοιπον... Ειμαι σε μια υπεροχη φαση.. Παω παρα πολυ καλα και γενικα ολα μα ολα ειναι τελεια!!!! Χαθηκα λογω καποιυν υποχρεωσεων αλλα ειμαι παλι εδω για να ανεβασουμε παλι ψυχολογια!!!!!!!!
 #66823  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 24, 2012 10:15 am
Δημητρης24 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!! Πού χαθηκες βρε ?????????? Πες μας τα νεα σου !!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Τα νεα μου... Λοιπον... Ειμαι σε μια υπεροχη φαση.. Παω παρα πολυ καλα και γενικα ολα μα ολα ειναι τελεια!!!! Χαθηκα λογω καποιυν υποχρεωσεων αλλα ειμαι παλι εδω για να ανεβασουμε παλι ψυχολογια!!!!!!!!
Παιρνεις το χαπι και εισαι.....happy......????????? :laughing-rolling:
 #66824  από Δημητρης24
 Τρί Ιαν 24, 2012 10:19 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:

Παιρνεις το χαπι και εισαι.....happy......????????? :laughing-rolling:

Δεν το ξεκινησα ακομα.. Απο βδομαδα λογικα. θα σας πω... Πανω απ'ολα ψυχολογια!!!!!
 #66826  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 24, 2012 10:24 am
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: