• ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66793  από chryssa
 Δευ Ιαν 23, 2012 2:06 pm
Εικόνα ενα απο τα 3 ufo ........σας χαιρετα :greetings-waveyellow:
:greetings-waveyellow: τους νεους ....... :greetings-waveyellow: και τους παλιους
εντυπωσιακη η περιηγηση .... στον κοσμο των δεινοσαυρων
.............πως με κοιταζε ο Ιγουανοδοντας !!! Εικόνα....
τι γλυκο βλεμμα .....λιγο ψηλος (5 μετρα).... λιγο χονδρος (7 τονους).....
.......αλλα συμπαθητικος :roll: :roll: :roll: να μη σας πω για τα κακακια του
βουνα .................. :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: να πατε να τους δειτε .............

ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα ....
αλλοι θαυμαζαν μπουτακια κι αλλοι δεινοσαυρους !!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:greetings-waveyellow: περαστικα στα αρρωστα κοριτσια κι αγορια :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

η απουσια οσων δεν ηρθαν εγινε αισθητη .......
μακαρι στην επομενη συναντηση να δωσουμε ολοι το παρον
 #66794  από κατερινα 55
 Δευ Ιαν 23, 2012 3:00 pm
:text-thankyouyellow:
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ,ΤΡΥΦΕΡΕΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ! :romance-caress:
ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
 #66810  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 23, 2012 9:43 pm
:romance-kisscheek: Κι εγω χαρηκα που γνωρισα κι αλλες φιλες κι αλλους φιλους, απο κοντα !!! Τις δυο Κατερινες..... τον Βασιλη με τη γλυκυτατη κοπελια του....τον Thor....Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν.....Περασα πολυ ομορφα....και.....σας αγαπααααααααωωωωωωωω..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #66814  από Κώστας
 Τρί Ιαν 24, 2012 12:29 am
Αφού μας άρεσε τόσο πολύ γιατί δεν βρισκόμαστε πιο συχνά, ας πούμε μια φορά το μήνα;!!!
 #66825  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 24, 2012 10:21 am
Κώστας έγραψε:Αφού μας άρεσε τόσο πολύ γιατί δεν βρισκόμαστε πιο συχνά, ας πούμε μια φορά το μήνα;!!!
:clap: ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ :clap: Πρεπει ομως, να βρουμε ενα τροπο για να ξεπερασουμε τη δυσκολια του.....''μπες-βγες'' στο Mall :think: :think: :think: Αυτο ειναι το μονο..ζορι....!!!!!!!!!
 #66851  από panos59
 Τρί Ιαν 24, 2012 8:06 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Πρεπει ομως, να βρουμε ενα τροπο για να ξεπερασουμε τη δυσκολια του.....''μπες-βγες'' στο Mall :think: Αυτο ειναι το μονο..ζορι....!!!!!!!!!
Για να το λες αυτό Άννα, σημαίνει ότι ή ήρθες με τα πόδια (δημ. συγκοινωνία)
ή δεν πάρκαρες στο Σωστό Μέρος!
Πορτοκαλής Τομέας (Δ),
στο πρώτο (όπως μπαίνεις) υπόγειο του πάρκινγκ,
στις θέσεις για ΑμΕΑ,
δίπλα στο ασανσέρ!

Μετά, το ασανσέρ σε βγάζει στον 3ο όροφο, 40-50 μέτρα από εκεί που καθόταν η παρέα μας!

την επόμενη φορά, ακολούθησε τις οδηγίες μου! Εύκολη είναι η πρόσβαση!

Αρκεί να μην πας έτσι στα ''στραβά'', όπου βρεις, ''στην τύχη'', και χαθείς μέσα στο Mall .....

γιατί τότε, ΝΑΙ, είναι τεράστιο και θα σε ''φάει'' ο ποδαρόδρομος και το ''ψάξε'' ........

:romance-caress:
 #66864  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 25, 2012 9:49 am
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: .....ΕΓΚΩ ΝΤΕΝ ΟΝΤΗΓΚΩ ,ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ....!!!!!!.......Μπερδευτηκαμε στο δρομο προς την εξοδο, μαζι με την Κασσανδρα, την Kath και τον Κωστα.....Την αλλη φορα, θα παρουμε...χαρτη :laughing-rolling: ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑ :greetings-waveyellow:
 #66868  από panos59
 Τετ Ιαν 25, 2012 11:23 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Την αλλη φορα, θα παρουμε...χαρτη :laughing-rolling: ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑ :greetings-waveyellow:
:eusa-naughty:
μην είσαι πεισματάρα ..........
αφού είπαμε βρε ....:
panos59 έγραψε:την άλλη φορά, ακολούθησε τις οδηγίες μου!
Θα υπάρξουν σχετικές και για την έξοδο, φυσικά!
:lol: :lol: :lol:
 #66874  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 25, 2012 4:34 pm
panos59 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Την αλλη φορα, θα παρουμε...χαρτη :laughing-rolling: ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑ :greetings-waveyellow:
:eusa-naughty:
μην είσαι πεισματάρα ..........
αφού είπαμε βρε ....:
panos59 έγραψε:την άλλη φορά, ακολούθησε τις οδηγίες μου!
Θα υπάρξουν σχετικές και για την έξοδο, φυσικά!
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: ...ΟΚ !!!!! :text-thankyouyellow:
 #75150  από sofia13
 Δευ Ιούλ 16, 2012 1:00 pm
Γεια και χαρα παιδια. Ειμαι τοσο μακρυα και ζηλευω οταν διαβαζω οτι εσεις συναντιοσαστε και :techie-studyingbrown: τα λετε . Την αποσταση μου μεσα.......
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8