• ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66776  από panos59
 Κυρ Ιαν 22, 2012 7:56 pm
Ένα σύντομο report για να πω (σε όσες/-ους δεν ήρθαν) ότι ακόμα μία απίθανη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα!
Χάρηκα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετά νέα μέλη του forum.
Πολύ όμορφο να γνωρίζεις από κοντά τα νέα φιλαράκια της παρέας μας!
Το ίδιο και το να ξανασυναντιέσαι με τα ήδη γνωστά κολλητάρια! :romance-threesome:
ΝΑΙ! ...περάσαμε υπέροχα ...στη λιακαδίτσα της Κυριακής!
Κρίμα που κάποιοι δεν τα καταφέρατε τελικά
Την επόμενη φορά, όπως και δήποτε!
Περαστικούλια και σε όσους δεν ήρθαν λόγω προβλημάτων υγείας κλπ :romance-caress:

Από τα παραλειπόμενα της συνάντησης το γεγονός ότι (στον τέταρτο όροφο του The Mall Athens),
ένας ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ παραλίγο (λένε οι φήμες) να δαγκώσει το ... χεράκι της Μαρίας!
(κατά άλλες ανεξακρίβωτες για την ώρα φήμες, η Μαρία με τη Χρύσα δάγκωσαν πρώτες τον Δεινόσαυρο...) :o
:think: θα μου πεις πάλι ... φήμες είναι ... ό,τι θέλουν λένε! :whistle: :whistle: :whistle:

Να σημειωθεί τέλος ότι το όλο event καταχωρήθηκε με την κωδική ονομασία:
The Μboutakia Event!
Εικόνα

και σε άλλα με υγεία!!!!
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Κυρ Ιαν 22, 2012 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #66777  από billios
 Κυρ Ιαν 22, 2012 8:52 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-partydance:
Η αληθεια ειναι πως χρειαζομουνα κοληριο :scared-eek: χιχι
Ο καιρος ηταν με το μερος μας και οι παρευρισκομενοι εδωσαν ρεσιταλ ακομη μια φορα,αξιολογοι ανθρωποι με βαρια ιστορια ο καθενας που φορα με τη φορα ξετυλιγεται.Καποιες φορες τα πολλα λογια ειναι φτωχεια
 #66778  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Ιαν 22, 2012 8:55 pm
Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ! Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Παίξτε με κι εμένα (την άλλη φορά)
Συνημμένα
imagesCA4OHC2I.jpg
imagesCA4OHC2I.jpg (5.8 KiB) Προβλήθηκε 277 φορές
 #66779  από LL--MM
 Κυρ Ιαν 22, 2012 10:43 pm
Mιμίκα μας, πραγματικα περάσαμε πολύ όμορφα, :-D :-D :-D και η παρουσία σου εκεί θα μας χαροποιούσε, ασφαλως, ακόμα περισσότερο! :clap: Θα σε περιμένουμε, λοιπόν, με ακόμα περισσότερη ανυπομονησία στην επόμενη! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Σού ευχόμαστε όλοι την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση, καθώς και σε όλους όσους "δεν έδωσαν το παρόν" για το λόγο αυτον! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιαν 23, 2012 12:01 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #66781  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιαν 22, 2012 11:26 pm
:happy-wavemulticolor: Αληθεια....Ωραια περασαμε σημερα....!!!!! Μιμικα !!!!!!Περαστικα !!!!!Σιδερενια !!!!! Στην επομενη συναντηση να εισαι κι εσυ μαζι μας !!!!! :romance-kisscheek: Πανο !!!! Μη πιστευεις τις φημες !!!!! Δεν ειναι δυνατον !!!! Αυτες οι δυο χαριτωμενες...λεπτες κυριες να δαγκωσουν....τον δεινοσαυρο....απαπαπαπα!!!!! Δεν το πιστευωωωωωωωω :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ......υγ1....mboutakia event.....δηλαδη ???????? υγ2 Μιμικαμ...πού ησουν σημερα ??????????
 #66784  από Μιμικαμ
 Δευ Ιαν 23, 2012 6:30 am
Πολλές ζηλιάρικες καλημέρες σε όλους σας......αχ πόσο ζηλεύω και στεναχωριέμαι δεν περιγράφεται......βρίσκομαι στο νοσοκομείο με οπισθοβολβική νευρίτιδα, κορτιζόνη, εξετάσεις κλπ.

Σας διάβασα απ'το κινητό, χαίρομαι που περάσατε καλά για αλλη μια φορά....την επόμενη θέλω κι εγώ......πολλά φιλιά σε ολους σας..
 #66786  από Γιάννης
 Δευ Ιαν 23, 2012 9:14 am
Τι έγινε ξαφνικά ρε γαμώτο έπεσε Μιμικόσπορος; Περαστικά κορίτσια. :romance-kisscheek:

Περαστικά και στα αγόρια που κόντεψαν να πάθουν οπτική νευρίτιδα από τα mboutakia.

Περαστικά και στους δεινόσαυρους.
 #66788  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 23, 2012 9:41 am
Μιμικαμ έγραψε:Πολλές ζηλιάρικες καλημέρες σε όλους σας......αχ πόσο ζηλεύω και στεναχωριέμαι δεν περιγράφεται......βρίσκομαι στο νοσοκομείο με οπισθοβολβική νευρίτιδα, κορτιζόνη, εξετάσεις κλπ.

Σας διάβασα απ'το κινητό, χαίρομαι που περάσατε καλά για αλλη μια φορά....την επόμενη θέλω κι εγώ......πολλά φιλιά σε ολους σας..
:( :( :( Λυπαμαι...πολυ λυπαμαι Μιμικουλι.... :( Περαστικα !!!!!! Καλη δυναμη :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #66790  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Ιαν 23, 2012 12:08 pm
Περαστικά Μιμίκαμ :romance-caress: !!! Θα επανέλθουμε δριμύτερες :greetings-waveyellow:
 #66792  από kath
 Δευ Ιαν 23, 2012 1:28 pm
Ηταν πραγματικα μια πολυ πολυ ευχαριστη Κυριακη!Ως καινουργια στην παρεα χαρηκα παρα πολυ,τιμη μου που σας γνωρισα ολους κ ολες απο κοντα!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8