• ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ 85% ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66618  από helena
 Πέμ Ιαν 19, 2012 12:03 pm
'Ηθελα να μοιραστώ την ανακούφιση και τη λύπη μου ταυτόχρονα για την απάντηση από τα ΚΕΠΑ...85% κατάφερα να πάρω. Μου ήρθε κάπως επειδή στη δική μου περίπτωση έχοντας πρωτογενή προϊούσα, η σκπ κάνει πάρτυ! Να φανταστείτε ότι δεν τους έδωσα την πρόσφατη διάγνωση για μυασθένεια Gravis. Τί να πώ...με λατρεύουν τ'αυτοάνοσα!
 #66637  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 19, 2012 6:34 pm
Να ενα καλο νεο :teasing-neener: Ελενα, προσπαθησε τωρα, να ηρεμησεις και να φροντισεις τον εαυτο σου !!!!! Μακαρι,να μην ειμαστε υποχρεωμενοι να περναμε αυτες τις ψυχοφθορες καταστασεις....τι να κανουμε,ομως ????Αφου ειναι αναγκη !!!!!! Ας μην ειναι,τουλαχιστον, μεγαλη η ταλαιπωρια μας....Σου ευχομαι τα καλυτερα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #66651  από helena
 Πέμ Ιαν 19, 2012 9:10 pm
manos81 έγραψε:ME KAROTSAKI PIGES EKY GANTAZOME E?
Όχι δεν πήγα με καροτσάκι αλλά υποβασταζόμενη! Όυτως η άλλως έχω μερική παράλυση και παρεγκεφαλιδική αταξία...οπότε αντιθέτως αναρωτήθηκαν γιατί δεν πήγα με καροτσάκι.
 #66697  από Gorge
 Παρ Ιαν 20, 2012 9:48 pm
ελενα να εισε δυνατη αν μπορεις μου λες τη κρατουσες οταν σε καλεσε η επιτροπη σε ευχαριστω
 #66706  από helena
 Παρ Ιαν 20, 2012 11:36 pm
Gorge έγραψε:ελενα να εισε δυνατη αν μπορεις μου λες τη κρατουσες οταν σε καλεσε η επιτροπη σε ευχαριστω
Απλά με κρατούσαν α συζυγος μου και η μητερα μου. Αλλά μ'εξέτασαν εξονυχιστικά και φυσικά δεν αρκέστηκαν σε γνωματεύσεις που είχα. Κοίταξαν όλες τις εξετάσεις προσεκτικά και τα φιλμ των μαγνητικών. Είχα προσκομίσει ηλεκτρομυογραφήματα, ουροδυναμικό έλεγχο, σπιρομέτρηση, οπτικά πεδία και 16 μαγνητικές εγκεφάλου, αυχενικής μοίρας, θωρακικής και οσφυικής μοίρας.Μάλιστα μου διέγνωσαν διαπυρηνική οφθαλμοπλήγία και πέραν της τετραπάρεσης και παράλυση κάποιων μυών του προσώπου και τις δεξιάς πλευράς μου αφού διαπίστωσαν ότι δεν συνεργάζεται η το σώμα μου. Έχω πάνω από 30 βλάβες σε χρόνια φάση στις μαγνητικές.
 #66727  από Gorge
 Σάβ Ιαν 21, 2012 3:40 pm
ευχαριστω και ευχομε να σου πανε ολα καλα απο δο και περα