• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6620  από mary_d_ath
 Δευ Ιουν 29, 2009 9:10 pm
Μπα, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!
Η μητέρα μου είναι ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου...

Τελοσπάντων, πάω να πάρω την "πρέζα" μου (έτσι λέω τη ρεμπίφ πάντα :lol: ) και θα προσπαθήσω να κάνω μία επανάληψη και κανένα σκονάκι!

Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
Καλό ξημέρωμα να έχουμε!
 #6626  από aoratos
 Δευ Ιουν 29, 2009 10:46 pm
Ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τις ευχές. Αν δεν κάτσουμε μέσα αύριο θα σας έχω ενημέρωση το βράδυ.
Όσο για την κατασκευή μου άρχισα να το σκέφτομαι... Είναι πολύ μεγάλο και βαρύ πράγμα για να μεταφέρεται (πράγμα που θα χρειάζεται συχνά). Ήδη δουλεύω στο μυαλό μου την αντίστοιχη μικρότερη κατασκευή με ξύλα και τα ντέξιον να πάνε σε μια αποθήκη που έχουμε. Όταν τελειώσει πάντως σίγουρα θα έχετε φωτογραφία Γιούλη. :lol:
Έχω και μία πρόταση για την Μαρία77, αν ο γιατρός είναι θρήσκος όπως είναι αρκετοί από αυτούς και εφόσον μιλάς για δώρο και όχι χρήματα να του πάρεις μια εικόνα με τον Άγιο του ονόματός του!

Καλή επιτυχία στους γράφοντες εξετάσεις και καλά αποτελέσματα σε όσους έγραψαν.

Προσωρινά καληνύχτα σας αν δεν χρειαστεί να ξαναγράψω κάτι. (Φυσικά δεν θα κοιμηθώ νωρίς, απόψε διανυκτερεύουμε :lol: )
Home sweet home, είναι άλλη η αίσθηση να είσαι σπίτι σου. :D
 #6627  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιουν 29, 2009 10:50 pm
Μάλλον την έχετε κάνει όλοι :roll: Λογικό :lol:
Εμείς μόλις φάγαμε :roll: greek souvlaki :lol: Από αυτό ξεκινήσαμε και βλέπουμε :roll: Η πρώτη μέρα είναι λίγο δύσκολη και εξερευνητική :roll: Πάντως όλα καλά :lol:
Από αύριο θα συντονιστούμε καλύτερα :lol: Θα φτιάξω παστίτσιο :lol: καλό για αρχή; :roll:
Είμαι όμως πολύ κουρασμένη :oops: τα 'παιξα :oops: Θα συνέλθω όμως :roll: πού θα πάει; :roll:
Έλενα καλή η πρότασή σου, αλλά ο δήμος Αθηναίων δεν έχει πούλμαν :evil: ο δήμος Αθηναίων δεν έχει γενικότερα ΤΙΠΟΤΑ! Ας είναι καλά ο δήμαρχός μας :mrgreen:
Αυτά για σήμερα :roll: δεν έχω κουράγιο ούτε το καφενείο να κλείσω :roll:
Μια καληνύχτα θα πω!!! Τα λέμε αύριο!!!
 #6630  από Nash
 Τρί Ιουν 30, 2009 1:14 am
μην το κλείσεις ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (το καφενείο) πρέπει να ορίσεις κάποιους να το διευθύνουν και το βράδυ , για όσους έχουν αυπνίες...Και εγώ γράφω αύριο!!! χα-- αλλά δεν έχω πολυδιαβάσει...-καλή επιτυχία σε όσους γράφουν!!
 #6634  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 30, 2009 6:44 am
Καλημέρα σε όλους/όλες!!

Καλή επιτυχία Nash και όσοι άλλοι τυχόν δίνετε κάποιο μάθημα σήμερα!!
Άντε πάμε να περάσουμε το μάθημα!! Θέλω από 7 και πάνω, με πιο κάτω δε συμβιβάζομαι...

Κι αυτοί πήγαν και έβαλαν την εξέταση 9 το πρωϊ, είναι λίγο μαρτύριο, ούτε τον καφέ μου δεν θα προλάβω να πιω...
 #6637  από elena
 Τρί Ιουν 30, 2009 11:04 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D

είδατε τι ωραία που σας λέω καλημέρα?με χαμογελαστές φατσούλες?
δεν είναι πολύ ωραία να έρχεσται στο καφενείο και να βλέπετε...ή μάλλον να διαβάζεται εμένα?
ναι...ναι....το ξέρω ότι σας αρέσει... :D για αυτό και το κάνω :D

λοιπόν για να δούμε τι έχουμε σήμερα?

Mary_d_ath και Nash,καλή επιτυχία στα διαγωνίσματά σας...θα γράψετε τέλεια το ξέρω...
καλή επιτυχία και στον γιό μου,αυτός δεν ξέρω αν γράψει τέλεια,είναι αναλόγως τα κέφια του,
ελπίζω όμως...σήμερα είναι πιο εύκολα για αυτόν από χτες...δίνει γραμμικό σχέδιο...και τέλος..
μετά θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των βάσεων :D :D

Γιούλη καλή επιτυχία με το παστίτσιο!!!τέλεια ιδέα...από τα νερόβραστα που έχει συνηθίσει το καημένο να τρώει...θα έιναι για αυτόν καταπληκτικό...και φαντάζομαι ότι είσαι και καλή μαγείρισα...το βαριέμαι το μαγείρεμα δεν μπορείτε να φανταστείτε :shock:
εν τω μεταξύ τώρα τελευταία <καίω>και τα φαγητά ...δεν ξέρω γιατί ...μάλλον δεν είναι καλή η κουζίνα μου :D :D θα την αλλάξω :idea:

καλημέρα και σε σένα aorate ,μια χαρά θα πάνε τα πράγματα για την γυναίκα σου ,μην ανησυχείς..στέλνω όλη μου την ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ...μαζί με των υπολοίπων φυσικά!!!

της Mary_d_ath της την ρουφήξαν τα έπιπλα ,που της πήγε η μαμά της, :D ελπίζω να έμεινε και κάτι :!:

το Nash από που βγαίνει ?από το Νάσος?

Λίτσα ?χάθηκε η Λίτσα...

Maria77 είναι στην δουλειά θα μας γράψει το απόγευμα...

ο Αλέξανδρος ... :D τον ξεπάτωσε η κόρη του χτες ,προσπαθεί να συνέρθει!!!καλή δύναμη Αλέξανδρε να βγάλεις και αυτή την ημέρα!!!

οι υπόλοιποι γιατί δεν έρχεσται στο καφενείο μας δεν σας αρέσει η παρέα μας?
(σιγά μην το διαβάσει κανείς!)

προς το παρόν απέρχομαι....θα επανέρθω όμως ;)
 #6645  από Nash
 Τρί Ιουν 30, 2009 2:39 pm
Καλησπέρα!!! Ναι από το Νάσος βγαίνει..--παρεπιπτόντως εγώ πίνω πολύυυυ καφέ..πολύ όμως---ειδικά όταν διαβάζω..χα--οπότε θα κάνεις χρυσές δουλειές με εμένα...Φραπέ μέτριο-γάλα χα.. και γαλλικό το χειμώνα..χα..// Χάλια έγραψα, αλλά δεν το παρακολουθούσα, οπότε δεν ήξερα τι ζητούσε..--τελοσπάντων..την Πέμπτη θα πάω καλά! χα-- καλή επιτυχία και σε εσένα Mary_d_ath και σε όσους δίνουν.. Και καλή επιτυχία στο γιο σου και καλά αποτελέσματα Elena!!
 #6646  από Γιούλη Κ.
 Τρί Ιουν 30, 2009 3:28 pm
Αντικαταστάτης στο καφενείο... χμμμμμ! Έλενα, Έλενα είσαι εδώ; Θέλεις να αναλάβεις κάποια βάρδια; ;) Ιδίως αυτό το δεκαήμερο :roll: Είμαι πτώμα :roll: αυτό το παστίτσιο με τάραξε :roll: τώρα φάγαμε... έπλυνα τα πιατοπότηρα και ξάπλωσα :D Με βλέπω να σηκώνομαι αύριο :roll: Ούτε καφέ δεν ήπια :roll: Αν παραγγείλω θα μου φέρει κάποιος :roll: ένα μέτριο με γάλα please :roll:

Καλή δύναμη στα παιδιά που γράφουν :lol: :lol:

Δεν έχω άλλες αντοχές :mrgreen: κατεβάζω ρολλά :roll: όχι στο καφενείο :roll: σε μένα :oops: Ελπίζω να τα ξαναπούμε σήμερα :roll:

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ να έχετε όλες και όλοι :lol:
 #6647  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 30, 2009 3:31 pm
Παιδιά έγραψα τέλεια!! :D :D :D

Αντέγραψα βέβαια για να αυξήσω το βαθμό, πέτυχα μία πολύ καλή επιτηρήτρια που χωρίς να αντιγράφω ήρθε και μου είπε στο αυτί "διακριτικά οι αντιγραφές, εγώ κάνω τα στραβά τα μάτια".
Το τελευταίο 15λεπτο που έφυγε η γριά επιτηρήτρια, έβγαλα το βιβλίο κυριολεκτικά πάνω στο έδρανο και αντέγραφα με μανία ότι προλάβαινα! :lol: :lol: :lol:
Ένα οχταράκι πιστεύω το έπιασα, μπορεί και παραπάνω!! Και ξύπνησα το πρωϊ με το προαίσθημα του "κάτι θα πάει καλά σήμερα", να που επιβεβαιώθηκα!!

Και το βράδυ έχουμε τη συναυλία, για να δούμε γιατί κάτι άκουσα ότι τη Βίσση την έπιασε ο πόνος για τον Jackson και θα του κάνει αφιέρωση σήμερα. Έλεος... Θέλω να ακούσω τα καψούρικα τα λαϊκά της και όχι τα "ξενέρωτα" του Jackson! (πολύ μας τα έπρηξαν με τον θάνατό του, άντε τώρα... Πάει, πέθανε, τελεία και παύλα. Ας είναι καλά όπου κι αν είναι και ζωή σε μας!)

Θέλω πολύ έναν καφέ τώρα... Και θέλω να παίξω και τάβλι... Και θέλω να ακούσω και μουσική (πάντως όχι Jackson :lol: :lol: )... Αλλά πρέπει να διαβάσω και τίποτα, μην το υπερξεφτιλίσω...

Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 2901