• Καλή Χρονιά!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #66361  από vekibutterfly
 Παρ Ιαν 13, 2012 11:53 am
Καλή Χρονιά με υγεία χαρά και ευτυχία!!!
Είμαι νέα στην παρέα αλλά χρόνια με ΣΚΠ απο το 2002.Να είμαστε όλοι καλά!!!
:happy-bouncymulticolor:
 #66362  από Μιμικαμ
 Παρ Ιαν 13, 2012 11:57 am
Καλώς την, καλή χρονιά κι σ'εσένα εύχομαι, ο,τι καλύτερο για όλους μας.....

Καλή διαμονή.....θα τα λέμε, όλα καλά.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #66363  από Γιάννης
 Παρ Ιαν 13, 2012 12:09 pm
vekibutterfly έγραψε:Καλή Χρονιά με υγεία χαρά και ευτυχία!!!
Είμαι νέα στην παρέα αλλά χρόνια με ΣΚΠ απο το 2002.Να είμαστε όλοι καλά!!!
:happy-bouncymulticolor:
Καλώς την
 #66382  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 13, 2012 5:45 pm
:text-welcomewave: :text-welcomewave: :text-welcomewave: και...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :romance-kisscheek:
 #66390  από κατερινα 55
 Παρ Ιαν 13, 2012 6:11 pm
Α ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Εικόνα

,ΝΑ ΓΕΜΙΖΕ :
ΚΑΙ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ(ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ;) ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΛΗΡΕΣ,ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ................ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕ! :techie-hourglass:
:sleeping-sleeping: :sleeping-sleep: :sleeping-blue: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κατερινα 55 την Δευ Μάιος 21, 2012 7:41 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #66391  από vekibutterfly
 Παρ Ιαν 13, 2012 6:17 pm
Αυτό που λες πάντως εγώ πιστεύω ότι θα γίνει κάποτε...
εγώ έτσι θέλω να ονειρεύομαι και να εύχομαι!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #66394  από pelopidas
 Παρ Ιαν 13, 2012 7:27 pm
καλως ηρθες, καλη συνεχεια!
 #66396  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 13, 2012 8:03 pm
κατερινα 55 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Α ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ,ΝΑ ΓΕΜΙΖΕ :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone:
ΚΑΙ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ(ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ;) ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΛΗΡΕΣ,ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ,ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ................ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕ! :techie-hourglass:
:sleeping-sleeping: :sleeping-sleep: :sleeping-blue: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: :sleeping-yellow: ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ
ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟ....Να συμπληρωσω και κατι που ξεχασες, Κατερινα μου ??? :banana-dreads: ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ...οοοολα εμεις τα κοριτσια, οι ΤΕΩΣ..ασθενεις...να μαζεψουμε ΟΛΑ τα κωλοφαρμακα...κορτιζονες...ιντερφερονες...ολο το κακο συναπαντημα...να φορεσουμε...ΔΕΚΑΠΟΝΤΕΣ..μποτες...γοβες...ΕΙΚΟΣΑΠΟΝΤΑ πασουμακια...ΚΑΙ....Να χορεψουμε καν-καν, σαν τρελες, πανω τους.....Να τα κανουμε...σκονη.... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: ΑΧΧΧΧΧΧΧ....ΤΙ ΩΡΑΙΑ.... :happy-cheerleadersmileygirl: Δεν θελω να ξυπνησω.......
 #66397  από Dimitris-56
 Παρ Ιαν 13, 2012 8:28 pm
καλώς ήρθαμε και καλή χρονιά σε όλους στην παρέα είμαι και εγώ Κυνούριος
έγχρωμε αυτή την χρονιά να βρεθεί λύση τον προβλημάτων μας..

Και μην ξεχνάμε ότι επαναστατούμε σε αυτό που μας ενοχλεί ..
 #66400  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 13, 2012 10:07 pm
Dimitris-56 έγραψε:καλώς ήρθαμε και καλή χρονιά σε όλους στην παρέα είμαι και εγώ Κυνούριος
έγχρωμε αυτή την χρονιά να βρεθεί λύση τον προβλημάτων μας..

Και μην ξεχνάμε ότι επαναστατούμε σε αυτό που μας ενοχλεί ..
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ :text-welcomeconfetti: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!