• Αποτελέσματα μαγνητικής...

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #65973  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Ιαν 02, 2012 5:35 pm
Καλησπέρα σε όλους! :greetings-waveyellow:
Πήρα τα αποτελέσματα από μαγνητικές που έκανα εγκεφάλου,αυχένα και θωρακικής μοίρας.
Στην μαγνητική του εγκεφάλου ευτυχώς σταθερά τα πράγματα.Οι εστίες που υπήρχαν,υπάρχουν ακόμα,καμιά 15αρια στο σύνολο,καμία ενεργή οπότε όλα καλά.Στην μαγνητική του αυχένα δεν είχα και δεν έχω καμία(γιουουουπι) :happy-cheerleadersmileygirl: .Στην μαγνητική της θωρακικής μοίρας πέρυσι τέτοιο καιρό είχε βγει μια εστία 4 χιλιοστά.Στην οποία εστία στην φετινή μαγνητική "σημειώνεται σαφής ελάττωση του μεγέθους στο ύψος Α7-Θ1 επιπέδου δεξιά"όπως γράφει ακριβώς η γνωμάτευση!!!!Καλο είναι αυτο!!!!
Η απορίες μου είναι η εξής.
Δεν μου έχει τύχει στα τόσα χρόνια σε αποτελέσματα μαγνητικών να είναι "ελάττωση μεγέθους εστίας".Πώς έγινε αυτό?Σας έχει τύχει κάτι σχετικό?Όταν είχε βγει η εστία αυτή,είχε μουδιάσει όλο το κομμάτι λαιμός-στήθος-κοιλιά-στομάχι,μπρος-πίσω και ακόμα έτσι είναι δηλαδή.Εγώ αισθητικά δεν καταλαβαίνω διαφορα.Μάλιστα πρίν λίγο καιρό συνειδητοποίησα οτι πλέον δεν είναι μόνο αριστερά όπως ήταν κυρίως,αλλά και δεξιά δεν καταλαβαίνω και πολλά.Παίζει ας πούμε τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα,αλλά να μην αλλάζει κάτι αισθητικά?Τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την αλλαγή?
 #65980  από Genovefa®
 Δευ Ιαν 02, 2012 8:46 pm
Καλησπερα και Καλη χρονια!!!!

Πολλες φορες η μαγνητικη δεν συμβαδιζει με την κλινικη κατασταση...Μη σου πω τις περισσοτερες!

Σου ευχομαι τα καλυτερα το 12...
 #65997  από manoula 2
 Τρί Ιαν 03, 2012 3:29 pm
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ....ΔΛΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ Η ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.....ΕΓΩ Η ΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΑΝΕΙ Α,Β ΚΑΙ Γ ΚΛΑΔΟ ΤΡΙΔΥΜΟΥ.....ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΗ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΗΤΑΝ 0,8 ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΙΚΤΗ ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ.ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Η ΕΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Κ ΜΟΝΟ Η ΕΣΤΙΑ....ΑΛΛΑ ΕΣΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΜΥΕΛΙΝΩΣΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΝΑΜΥΕΛΙΝΩΘΗΚΕ!!!ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΣΤΙΕΣ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΛΕΓΜΕΝΟΥΝ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙΣ!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΙΑ?
 #65999  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Ιαν 03, 2012 4:56 pm
Ναι.Κάνω rebif 22 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου.Αν και τον τελευταίο καιρό δεν τις κάνω κανονικά.Εννοώ πως υπάρχουν μέρες που δεν θέλω καθόλου να τις κάνω και τελικά δεν τις κάνω.Κακώς,το ξέρω.Με πεθαίνουν στον πόνο οι άτιμες.....
 #66001  από Genovefa®
 Τρί Ιαν 03, 2012 5:13 pm
Μαλλον εισαι πολυ αδυνατη!!!!
Με 20 εκατοστα λιπους ωσαν τις πολικες δεν καταλαβαινω τιποτα!

Να τρως πουλακι μου,να τρως!
 #66004  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Ιαν 03, 2012 6:04 pm
Πολύ αδύνατη δεν είμαι.Είμαι σίγουρα πολύ δεμένη γιατί έκανα πολλά χρόνια στίβο και γυμναστήρια.Δεν ξέρω τι φταίει....Υποφέρω κάθε φορά..... :sad-roulette:
 #66005  από manoula 2
 Τρί Ιαν 03, 2012 6:32 pm
Eγω δεν κανω κι ουτε προκειται....αλλα ειμαι οκ.....εχω ακουσει απο πολλα ατομα οτι πονανε....εκανα 1,5 μηνα αβονεξ αλλα δεν με πονουσε καθολου αλλα μου εκανε αλλεργια....
 #66015  από Genovefa®
 Τρί Ιαν 03, 2012 10:34 pm
Γιατι δεν δοκιμαζεις να παγωνεις την περιοχη που θα κανεις την ενεση;
 #66021  από litsa
 Τετ Ιαν 04, 2012 12:46 am
προσέχεις να την κάνεις εντελώς κάθετα?
γιατί αν ειναι λίγο πλάγια πονάει... εμένα έχει φορές που δεν καταλαβαίνω ουτε την βελονα..

και αλλες όταν δεν ειμαι καλά συγκεντρωμένη και βαριέμαι ... που ψιλοπονάει...
ξαναμίλα με την νοσηλεύτρια..
 #66022  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Ιαν 04, 2012 9:10 am
Καλημέρα σε όλους.
Όπως στην διαφήμιση την γνωστή......έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!!Βέβαια πριν από καιρό είχα φωνάξει την νοσηλεύτρια να έρθει έτσι ώστε να είναι εδώ όταν θα έκανα την ένεση γιατί παρατήρησα ότι βγαίνοντας η βελόνα έβγαινε και αρκετό από το φάρμακο εκτός από τον πόνο.Και μάλιστα της είχα πει πως αν είναι να γίνεται τελικά έτσι, ποιο το νόημα να την κάνω????(ήμουνα λίγο επιθετική,το ξέρω αλλά είχα τα νεύρα μου με όλα αυτά).Να φανταστείτε πως αν π.χ την έκανα στο πόδι μπροστά,έτρεχε πλάγια μέχρι το σημείο που καθόμουνα στον καναπέ.Το είδε η νοσηλεύτρια και μου είπε πως στο ResiSmart είναι υπολογισμένο να "χάνεται"μια σταγόνα την κάθε φορά που κάνω την ένεση,χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως κάνω λιγότερη ποσότητα.Όταν το είδε live πόσο παραπάνω "χανόταν" στην ουσία,μου άλλαξε το μηχάνημα και μου έφερε άλλο.Αυτό όμως δεν έχει σταματήσει.
Όσο για τον πόνο έχω βάλει ότι υπάρχει από κρέμες,αλουμινόνερο,πάγο.....και να φανταστείτε πως γενικά δεν έχω θέμα με ενέσεις,πόνους,αίματα και τέτοια για να πω πως τα φοβάμαι.Ειδικά μόλις μπαίνει μέσα το φάρμακο,αρχίζει να με καίει και μετά το νιώθω και και μου βάζεις αλάτι πάνω σε πληγή.Τσούζει μέχρι που αρχίζω να βουρκώνω.Μπορεί να μην καταλάβω την βελόνα Λίτσα μου,αλλά το φάρμακο το καταλαβαίνω ΠΑΝΤΑ.
Τι να πω βρε παιδιά......
:cry: :cry: :cry: