• ευχαριστω το κρατος, τους γιατρους, την μαμα μου, τον σκυλο!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #65817  από EFFIE
 Πέμ Δεκ 29, 2011 12:49 pm
ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ!!!
40% μου εδωσε τελικα η επιτροπη, ουτε καν 50 που θα βγαινα στη συνταξη και θα χρεωνα το κολοκρατος μας.........
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #65822  από EFFIE
 Πέμ Δεκ 29, 2011 1:06 pm
Nick. έγραψε:Πες μας ρε Εφη αν επιτρέπεται, με τί συμπτώματα? Για να ξέρουμε αν είναι να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά από τώρα.
κινητικα προβληματα δοξα τον Θεο δεν υπαρχουν.
Το ιατρικο μου σημειωμα εγραφε ακριβως αυτα: Αριστερη πυραμιδικη συνδρομη, διαταραχη εν τω βαθη αισθητικοτητας στα κατω ακρα αμφω, εντονα αλγη και κρισεις νευραλγιας τριδυμου.
Δεν τους συγκινησε ουτε το οτι ειμαι ανεργη κ εχασα τη δουλια μου κ λογω υποτροπης το καλοκαιρι ουτε το οτι θα ειμαι ανασφαλιστη απο τελος του χρονου παρ΄ολο που ειμαι σε φαρμακευτικη αγωγη.... :obscene-hanged:
 #65829  από billios
 Πέμ Δεκ 29, 2011 3:13 pm
@@@@@@.....@@@@@@&###@@#^***
Καλλιτερα να μην τα μεταφρασω...
Θα περασεις β βαθμια?
 #65831  από EFFIE
 Πέμ Δεκ 29, 2011 3:48 pm
billios έγραψε:@@@@@@.....@@@@@@&###@@#^***
Καλλιτερα να μην τα μεταφρασω...
Θα περασεις β βαθμια?
θα το παλεψω κ αυτο, δε θα τους αφησω, πρεπει να με δουνε σε καροτσακι δηλαδη ??????
 #65835  από manos81
 Πέμ Δεκ 29, 2011 4:33 pm
sizitise me ton giatro tou mipos mporei na grapsei gia kamia paresi.../etsi kialios i pathisi mas ekselisete opote goustarei...pigene nea be :violence-uzi: beosi stn b epitropi. palepseto!
 #65843  από EFFIE
 Πέμ Δεκ 29, 2011 8:13 pm
manos81 έγραψε:sizitise me ton giatro tou mipos mporei na grapsei gia kamia paresi.../etsi kialios i pathisi mas ekselisete opote goustarei...pigene nea be :violence-uzi: beosi stn b epitropi. palepseto!
κατα λαθος σου απαντησα πριβε!!! οπως ειπα και στο μυνημα μου κ ο γιατρος μου αποκλειετε να το κανει, και την παρεση την ειχα παθει πριν 6 χρονια και το διαβασαν κ αυτοι στο ιστορικο μου........δε συγκινηθηκαν και παλι!!