• ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΕΙ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #6583  από moira
 Δευ Ιουν 29, 2009 10:05 am
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΑΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΜΕΑ ΑΕΙ;
 #7768  από Thor
 Σάβ Αύγ 08, 2009 11:42 pm
Το επερνα οταν σπουδαζα στο πολυτεχνει ειναι γυρω στα 44 € το τριμηνο για 9 μηνες
Στελνεις φαξ στο ειαα και το στελνουν ταχυδρομικος
στην κοινωνικη υπηρεσια θα απευθυνθεις
 #8430  από Thor
 Τετ Σεπ 09, 2009 11:28 am
Τελικα παιδια λάθος εκανα ειναι 129€ το τριμηνο για οσο σπουδαζεις
Τωρα μιλαμε για το 2003 φυσικα ισως αυξηθηκε
Δηλαδη γυρω στα 390€ το χρονο πενιχρο αλλα δεν νομιζω οτι θελει αποφαση απο επιτροπη απλα οτι πασχεις και την εγραφη στο ετος.
 #8469  από mary_d_ath
 Παρ Σεπ 11, 2009 12:05 pm
Λοιπόν, ο καλός κυριούλης με τον οποίο μίλησα πριν λίγο στο τηλέφωνο μου είπε:

Το δικαιούμαστε όλοι/ες οι φοιτητές/ριες με σκλήρυνση, χρειάζονται τα εξής:

1) Απόφαση υγειονομικής επιτροπής ή πρόσφατη γνωμάτευση γιατρού δημόσιου νοσοκομείου
2) Βεβαίωση σπουδών
3) Μία αίτηση που θα αναγράφει τα στοιχεία μας μαζί με το κειμενάκι "παρακαλώ να με εντάξετε στο πρόγραμμα επιδότησης φοιτητών ΑΜΕΑ".

Όλα αυτά τα στέλνουμε με φαξ στο ίδρυμα αποκατάστασης αναπήρων (όποιος θέλει και δε βρίσκει τον αριθμό, ας μου στείλει πμ) και όλα γίνονται μετά.
Ευχαριστώ τον χρήστη Thor για τις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.
 #11610  από ioanna papantoni
 Σάβ Νοέμ 14, 2009 10:51 pm
παιδια αυτο το επιδομα το δικαιουντε μονο οι φοιτητες των ΑΕΙ ή κ των ΤΕΙ?
 #11615  από Thor
 Κυρ Νοέμ 15, 2009 11:03 am
Τελικά το επιδομα ειναι και για φοιτητες ΤΕΙ για πληροφοριες πηγαινετε στο συνδεσμο

http://www.eiaa.gr/arxiki/homegr.htm
τμήματα-->Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας

Αν και δεν ειναι αξιολογο ποσο δηλ 45€*9μηνες
Τα χαρτια τα δεχονται και με φαξ και τα λεφτα στελνονται ταχυδρομικα

Το τηλεφωνο στο τελος ισχυει παραδοξως
 #11641  από ioanna papantoni
 Δευ Νοέμ 16, 2009 2:31 pm
euxaristo poly paidia pira simera k enimerothika einai poly eukoli i diadikasia apla ena fax me ta diakiologitika stelnoume tpt allo
 #11642  από mary_d_ath
 Δευ Νοέμ 16, 2009 2:49 pm
Την αίτηση πως θα την συντάξεις; Εγώ σκεφτόμουν να γράψω σε μία κόλλα Α4, πάνω-πάνω ΑΙΤΗΣΗ, από κάτω τα στοιχεία και πιο κάτω το κειμενάκι ή πουλάνε έτοιμες σε περίπτερα;
Αυτό μόνο μ' έχει μπερδέψει...
 #11653  από ioanna papantoni
 Δευ Νοέμ 16, 2009 9:03 pm
i kuria pou milisa mou eipe pws se mia apli kola anaforas na grapso epano aristera ta stoixia mou k kato deksia ta dika tous k na grapso oti aitoume to epidoma kinisis...alla to thema einai pws ta dika tous stoixia den mou ta edwse kalo e?
xaxaxaxaxa
telika to poso einai 45?
 #11655  από mary_d_ath
 Δευ Νοέμ 16, 2009 9:24 pm
Εμένα δε μου το χαν πει έτσι, τα στοιχεία λογικά μπορούμε να τα βρούμε εύκολα μέσω του διαδικτύου (θα θυμηθώ να το ψάξω αύριο... Αν και μέχρι να πάρω την πρόσφατη διάγνωση -γιατί θέλουν και πρόσφατη, δεν τους κάνουν οι παλιές- θ' αργήσω λίγο ακόμα...)
Πάντως αν και μικρό το ποσό καλά είναι, 2 φορές σχεδόν θα μου γεμίζουν το ρεζερβουάρ!! :lol: :lol: