• Καλησπέρα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #65688  από Xarulitsa
 Πέμ Δεκ 22, 2011 8:42 pm
Καλησπέρα και από εμένα. Με λένε Χαρά, μενω στην Κοζανη και γνωριστηκα με την φίλη μου την ΣΚΠ από μικρή. Σε ηλικία των 15 περίπου εμφανιστηκε το πρόβλημα με απλη μυικη αδυναμια στα ποδια. Κατα το '95 είχα την δεύτερη έξαρση μετά την γέννηση του δευτερου παιδιού μου. Εκανα θεραπεια με κορτιζόνες και betaferon. Έχω αρχίσει τα τελευταια 5 χρόνια φυσιοθεραπεια και πολλαπλά μπότοξ για σπαστικότητα.Κοντεύω να κλεισω τα 50 και προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη. Εχω προταση από τον γιατρό για διαφορες θεραπειες όπως GILENYA και TYSABRI. Δεν ξερω αν πρεπει και αν μπορω να ανταπεξελθω παλι σε θεραπειες. Αυτά για εμένα, εμένω και τα δικα σας μηνυματα να γνωριστούμε, τώρα που βρεθηκαμε. Ευχαριστώ για το μικρό βημα και χερομαι αφανταστα που υπαρχει κατι τετοιο στο ιντερνετ στην ελλαδα. Καλα χριστουγεννα με την ευκαιρια :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #65689  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Δεκ 22, 2011 9:10 pm
Χαρα :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: Ειμαστε καλη παρεα :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: Ελπιζω...να τα λεμε συχνα !!!!!!!!
 #65690  από βικυ
 Πέμ Δεκ 22, 2011 9:22 pm
:text-welcomewave:
 #65691  από kate2002
 Πέμ Δεκ 22, 2011 9:28 pm
γεια σου χαρα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: και νασαι παντα χαρουμενη!

;) και διακρινω οτι εισαι!
 #65692  από κατερινα 55
 Πέμ Δεκ 22, 2011 9:34 pm
:romance-grouphug: :romance-grouphug: :text-welcomewave: Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ
 #65694  από billios
 Πέμ Δεκ 22, 2011 10:09 pm
Καλησπερα χαρουλιτσα,καλως ηρθες και χαιρομαι κι εγω που μας βρηκες.Αν αντιλαμβανομαι σωστα εχεις να μας διδαξεις αρκετα πραγματα.
Καλα χριστουγεννα να ελπιζουμε οτι θα ειναι για ολους..
 #65713  από maria72
 Παρ Δεκ 23, 2011 9:31 pm
καλοσόρισες xarulitsa :greetings-waveyellow:

καλα χριστουγεννα σε όλους :greetings-waveyellow:
 #65717  από Μιμικαμ
 Παρ Δεκ 23, 2011 10:22 pm
Καλώς την Xaroulitsa, καλή διαμονή σου εύχομαι..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #66174  από Vassiliki
 Κυρ Ιαν 08, 2012 7:27 pm
Καλώς ήρθες Χαρά από την ωραία αλλά κρύα Βόρεια Ελλάδα. Ήμουνα στην Νάουσα για Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά και "απόλαυσα" κρύο και χιόνι !

Χαίρομαι που η φίλη μας δεν σε πτόησε για να δημιουργήσεις την ωραία σου οικογένεια.
Πώς είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης, και όχι μόνο, όταν υπάρχει μυική αδυναμία στα πόδια ; Επίσης, πότε ξεκίνησες με τις ενέσεις μπότοξ και τι αποτελέσματα έχεις ;