• Γραμμα στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #65611  από kate2002
 Τρί Δεκ 20, 2011 5:34 pm
οχι άγιε.... φανουροπιτα τρωω καθε 15μερο, μπας και βρω το χαμενο μου μισο μισθο...
:twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-mytwocents: :happy-bouncyredfire:
 #65612  από kate2002
 Τρί Δεκ 20, 2011 5:36 pm
Εικόνα
 #65615  από panos59
 Τρί Δεκ 20, 2011 6:23 pm
ωρέ σεις γκατζετάκιαδες,
μη ζητάτε πολύπλοκα πράγματα από τον Άγιο .......
Ξέρετε ότι δεν τα πάει καλά με τα HTPU !
(= High Tech Product Units)

A!
Και, για την επικοινωνία σας μαζί του, προτιμείστε τα SMS ή τα email ...
Ο περσυνός του γραμματέας ήταν stager και δεν του τον ανανέωσαν...
Φέτος, με τα γράμματα υπάρχει πρόβλημα!

xο xο xόοοοοοοοο !!!!!!!!!
Καλά Χριστούγεννα Σε Όλους Μας !!!!!!
:greetings-waveyellow:

Εικόνα
 #65620  από Γιάννης
 Τρί Δεκ 20, 2011 8:03 pm
billios έγραψε:παντως ειχε παρει κανα δυο κιλακια αν δεν με απατησαν οι οφθαλμοτρυπες μου!
Αγιοβασίλη, γαρίδα το μάτι σου ε; :laughing-rolling:
ΑΝΝΑ59 έγραψε::?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Πού την ειδες, Γιαννακη ???
Ανενημέρωτη σε βρίσκω φιλενάδα :teasing-neener:
 #65627  από billios
 Τρί Δεκ 20, 2011 10:24 pm
Mακαρι καte να ειμουν πραγματικα ο Αγιος και να ειχα τη δυναμη να κανω πραγματικα πολλα πραγματα,να εφερνα ολες τις επυθιμιες εις περας.
Τα γυμναζω τα οφθαλμοτρυπωνια μου κυριε ΓΙΑΝΝΗ μας ΧΟ ΧΟ ΧΟ,ο Αγιος εχει αδυναμιες ΧΟ ΧΟ ΧΟ.Βλεπω μονο,δεν αγγιζω ολα κι ολα..
 #65645  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Δεκ 21, 2011 11:44 am
billios έγραψε:Mακαρι καte να ειμουν πραγματικα ο Αγιος και να ειχα τη δυναμη να κανω πραγματικα πολλα πραγματα,να εφερνα ολες τις επυθιμιες εις περας.
Τα γυμναζω τα οφθαλμοτρυπωνια μου κυριε ΓΙΑΝΝΗ μας ΧΟ ΧΟ ΧΟ,ο Αγιος εχει αδυναμιες ΧΟ ΧΟ ΧΟ.Βλεπω μονο,δεν αγγιζω ολα κι ολα..
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΠΡΟΣΕΧΕ....ΚΑΫΜΕΝΕ ΜΟΥ....!!!!!!Τρεις γυναικες εχεις.....ΠΡΟΣΕΧΕ...... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
 #65646  από Μιμικαμ
 Τετ Δεκ 21, 2011 11:55 am
billios έγραψε:Mακαρι καte να ειμουν πραγματικα ο Αγιος και να ειχα τη δυναμη να κανω πραγματικα πολλα πραγματα,να εφερνα ολες τις επυθιμιες εις περας.
Σεβαστέ Αγιε μου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: με ολο το θάρρος....εγω οπως βλέπεις, δεν σου εχω ζητήσει κατι μέχρι στιγμής....ολοι μου λένε ο,τι είμαι αυτάρκης, αν και νομίζω ο,τι υπάρχουν πολλές αδυναμίες..... :teasing-neener: :teasing-neener:
τεσπα, τι θα έλεγες αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι......σκέφτομαι να σου κάνω εγώ ενα δωράκι, μεγενθυντικά κιάλια, ενα ισως τηλεσκόπιο για την αποτελεσματικότερη εκγύμναση των ματιών σου...με το αζημίωτο βέβαια...... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #65652  από billios
 Τετ Δεκ 21, 2011 3:30 pm
Η προταση σου ειναι μεγαλο δελεαρ αγαπητη μιμικαμ αλλα για να σε βγαλω απ΄τη δυσκολη και τα περιτα εξοδα,με ενα κολυριο βολευομαι ΧΟ ΧΟ ΧΟ.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8