• Γραμμα στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #65447  από billios
 Παρ Δεκ 16, 2011 11:11 am
Εδω δεν εχει ουτε χο χο ουτε χι χι φιλε γιαννη,εδω εχει μονο αμην.
 #65451  από Γιάννης
 Παρ Δεκ 16, 2011 12:17 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Τι ειναι αυτες οι πιπεριες....
Οι Red Hot Chili Peppers Αννούλα

billios έγραψε:Εδω δεν εχει ουτε χο χο ουτε χι χι φιλε γιαννη,εδω εχει μονο αμην.
Μούφα ο αγιοβασίλης, τάλεγα εγώ. Τεσπα, θα απευθυνθώ στον Αλλάχ που υπόσχεται και ουριά του παραδείσου :sad-pacing:
 #65452  από kate2002
 Παρ Δεκ 16, 2011 3:24 pm
γιάννη, δοκιμασες να κανεις φανουρόπιτα;;;

η προισταμενη μου κανει καθε φορα που εξαφανιζεται καποιος φακελος στο γραφειο, και ως δια μαγειας, αυτο, εμφανιζεται!!! :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #65453  από litsa
 Παρ Δεκ 16, 2011 4:14 pm
ειστε άπαιχτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
 #65454  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Δεκ 16, 2011 5:56 pm
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Τι ειναι αυτες οι πιπεριες....
Οι Red Hot Chili Peppers Αννούλα

billios έγραψε:Εδω δεν εχει ουτε χο χο ουτε χι χι φιλε γιαννη,εδω εχει μονο αμην.
Μούφα ο αγιοβασίλης, τάλεγα εγώ. Τεσπα, θα απευθυνθώ στον Αλλάχ που υπόσχεται και ουριά του παραδείσου :sad-pacing:
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Αυτες τις πιπεριες εννοεις !!!!! Παμε ολοι μαζι....παρεουλα.....ο ενας θα κραταει τον αλλον.....!!!!!!!!!:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #65595  από Γιάννης
 Τρί Δεκ 20, 2011 12:41 pm
Σεβαστέ μου αγιοβασίλη γεια σου, ο Γιαννάκης είμαι πάλι.
Είδα χθες σε μια εκπομπή μια celebrity συμπάσχουσα να κυκλοφορεί στο σκοτάδι και να σαβουριάζεται κάνοντας πλακίτσα, να ξανασηκώνεται με άνεση και γενικώς να το χαβαλεδιάζει.
Εγώ αγιοβασίλη γιατί να μην μπορώ να κάνω ένα bungee jumping ή να παίξω ένα paintball;
Στο πηγάδι κατούρησα;
 #65599  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Δεκ 20, 2011 3:54 pm
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Πού την ειδες, Γιαννακη ???
 #65600  από billios
 Τρί Δεκ 20, 2011 4:22 pm
Γιαννη μου βγες απ'το πηγαδι,τι γουσταρεις να κανουμε παρεα και να σπασουμε πλακα,εχει και ο Αγιος αναγκη απο μια ευχη..
Μην ξεχνας οτι εχεις αλλες αρετες και το σκοταδι για μας ειναι παιχνιδακι,παντως ειχε παρει κανα δυο κιλακια αν δεν με απατησαν οι οφθαλμοτρυπες μου!
 #65602  από kate2002
 Τρί Δεκ 20, 2011 4:58 pm
άγιε βασιλη, ξεχνα οτι σου ζητησα ως τωρα -συγνωμη γιαννάκη!!!-
ενα τετοιο θελω κι εγω!
Εικόνα

υγ. ουτε διπλα απο πηγαδι δεν εχω περασει εγω, οχι να... το γεμίσω κιολας!!! οπως ο γιαννάκης!!!
 #65610  από billios
 Τρί Δεκ 20, 2011 5:30 pm
:scared-eek: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!
Δεν θυμαμαι ποιος ζητησε καλαζνικωφ αλλα μαλλον χρειαζεται μια ναπαλμ για να γινουν κοκορετσι.
[ας επανελθω] Μην ορεγεσαι πραγματα ανουσια παιδι μου,αυτα δεν εχουν αξια καμια,ειναι για τους καταδικασμενους στη δυστηχια της καρδιας και στη μιζερια της ψυχης.Θες μια φανουροπιτα :teasing-neener:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8