maestro έγραψε:passenger έγραψε:Ρε μαέστρο και η Συναγρίδα από Σ αρχίζει αλλά δεν….
Κρίμα όμως γιατί πιάνω πολλές : (
Υ. Γ Άραγε και η στσιπουρα έχει Ω3;
Ναι αγαπητέ passenger,
η Συναγρίδα είναι από τα καλύτερα ψάρια..!
Η τσιπούρα, ναι έχει αρκετά λιπαρά Ω3..!
Δες εδώ:
http://www.incardiology.gr/odigies/psari_genika.htm
αλλά και εδώ:
http://goo.gl/qHPc6 στο 1.4
και στο παρακάτω μπορεί να βρει κάποιος καλές πληροφορίες
http://www.vita.gr/html/ent/378/ent.1378.asp
Αχ Maestro μου , δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου , αλλά μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε…
Κοίταξα και τους 3 συνδέσμους που κοινοποιείς αλλά δεν λέει πουθενά ότι η Συναγρίδα και η Τσιπούρα έχουν Ω3 . Ίσως δεν κατάλαβες καλά , αλλά λέει ότι αυτά τα 2 ψάρια είναι πρώτης ποιότητας ( Α ) και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες όχι όμως σε Ω3 . Αντιθέτως η καημένη η σαρδέλα ( του λαού ) έχει Ω3 και είναι ( Γ ) ποιότητας .
Νομίζω ότι και ο Γαυρος και το Σκουμπρί είναι πλούσια σε Ω3.
Τέλος πάντων αν κάνω λάθος διορθωσεμε , αλλά μην βάζουμε τον κόσμο να αγοράζει Συναγρίδα και τσιπούρες γιατί , 30 το κιλό έχουν!!!