• Κριτική συζήτηση απέναντι στη θεωρία του Zamboni

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #65403  από kate2002
 Πέμ Δεκ 15, 2011 5:45 pm
κατα το βίντεο: η σκ δεν θεραπευεται. η χενφα δεν υπαρχει. ευτυχως που υπαρχουν επεμβατικοι να διορθωσουν τη ζημια με τις επεμβασεις. ευτυχως που "ανακαλυφθηκε" ο τροχος. σχεση σκ και χενφα δεν υπαρχει. σχεση σκ με "κατι" δεν υπαρχει. οι υγιεις δεν εχουν χενφα. οι σκ-τες δεν εχουν χενφα. λογικο, αφου ειπαμε, χενφα δεν υφισταται.

μαλιστα...
τα παραπανω ειναι ρεζουμε του βιντεο.
κατι ασχετο θα πω εγω:
το θεμα τιτλοφορειται: Κριτική συζήτηση απέναντι στη θεωρία του Zamboni

ενδιαφερον δεν ειναι που πια επικρατουν...συμφωνιες;

ασχετες -προσωπικες σκεψεις που ισως και να μην υπαρχουν :shhh: :think:
 #65431  από maria72
 Πέμ Δεκ 15, 2011 9:09 pm
kate2002 έγραψε:κατα το βίντεο: η σκ δεν θεραπευεται.
παντως οχι με αγγειοπλαστικη
η χενφα δεν υπαρχει.
ευτυχως που υπαρχουν επεμβατικοι να διορθωσουν τη ζημια με τις επεμβασεις.
ΚΑΠΟΙΟΙ επεμβατικοί και μάλιστα αναλογικά πολυ λίγοι.
ευτυχως που "ανακαλυφθηκε" ο τροχος.
σχεση σκ και χενφα δεν υπαρχει. σχεση σκ με "κατι" δεν υπαρχει(ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ).
οι υγιεις δεν εχουν χενφα. οι σκ-τες δεν εχουν χενφα. λογικο, αφου ειπαμε, χενφα δεν υφισταται.ΣΩΣΤΑ !

μαλιστα...
τα παραπανω ειναι ρεζουμε του βιντεο.
ΟΧΙ ΟΛΑ!!
κατι ασχετο θα πω εγω:
το θεμα τιτλοφορειται: Κριτική συζήτηση απέναντι στη θεωρία του Zamboni
ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΑ ΘΕΜΑ/ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ (Ας με διορθώσει κάποιος αν καταλαβα λάθος ) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ . ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΆΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

ενδιαφερον δεν ειναι που πια επικρατουν...συμφωνιες; ?????????

ασχετες -προσωπικες σκεψεις που ισως και να μην υπαρχουν :shhh: :think:
 #65432  από swt
 Πέμ Δεκ 15, 2011 9:55 pm
Γαι το βίντεο θα ήθελα απλώς να παρατηρήσω ότι ο μαθητής του καθ. Ζαμπόνι, ο Βικ Φερνάντο, έχει πράγματι εκπαιδευτεί από την ομάδα του καθ. Ζαμπόνι, αλλά δεν ανήκει στην ομάδα του. Εργάζεται στην Essential Health Clinic.
Προφανώς, οι δημοσιογραφικές έρευνες δεν αποτελούν απόδειξη για τίποτε. Τουλάχιστον, η δημοσιογράφος είχε μελετήσει το θέμα της, σε αντίθεση με την ελληνίδα δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, η οποία παραθέτει ένα σύνολο ανακριβειών:

http://www.skai.gr/news/health/article/ ... herapeies/
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=222144
 #65433  από kate2002
 Πέμ Δεκ 15, 2011 11:10 pm
κριτικη συζητηση δεν ειναι το ιδιο πράμα με επικριτικο μονολογο ... ουτε συνηθες, ουτε λογικο ειναι να μην υπαρχουν συζητησεις, διαφωνιες, αψιμαχιες αν θελεις, ζωντανος διαλογος! με κριτικο πνευμα! με την αποψη του ο καθενας. που θα προσπαθησει να την θεμελιωσει ωστε να την υποστηριξει. που καποιος θα γυρισει το βλεμμα του προς μια κατευθυνση, θα πει πως βλεπει κατι, και θα γυρισουν κι άλλοι, να προσπαθησουν να καταλαβουν τι θελει να τους δειξει. και ισως δουν κατι!!
αυτο που θελω να πω ειναι πως χωρις αντιλογο, προοδος δεν υπηρξε πουθενα. οι παρωπιδες μπορει να σε πανε, αλλα δεν επιλεγεις εσυ το δρομο, ουτε τον προορισμο...
η θρησκεια εξηγει (αυτοανοσα) τη δημιουργια του γνωστου σε μας κόσμου... το πολιτικο μας συστημα τα σημερινα μας χάλια... η αυτοανοσια ειναι ενας ευγενικος τροπος που καθιερωθηκε ως ιατρικη ορολογια να πει ενας γιατρος πως δεν εχει την παραμικρη ιδεα γιατι συμβαινει οτι συμβαινει. η νευρολογια συγκεντρωνει ολα τα αυτοάνοσα, ή τα περισσοτερα. κι αυτο εμενα μου λεει κατι.
σε οποιον προσπαθησει να βρει την "εξηγηση" επιβαλλεται να τον βοηθησουμε. κι οσο αφορα την εξηγηση της σκ, εχουμε μερικους λογους (ιδιοτέλειας!!!) παραπανω να το κανουμε. ποτέ με παρωπιδες, ποτέ στα τυφλά, ποτέ ομως και "γιατι ετσι πρεπει". ολα στηριζονται στην απόδειξή τους.
η τροποποιηση του ανοσοποιητικου, η ανοσοκαταστολη γιατι να ειναι η "θεραπεια" της σκ οταν αυτος που στο δινει δεν ξερει να σου πει τον τροπο δρασης του ανοσοποιητικου στη δημιουργία της σκ; όποια αποτυχημενη θεραπεια για κάτι θα φορτώνεται στους..."αυτοάνοσους";
σαν το περιφημο εμβόλιο της νεας γριπης ;;; σαν τα παιδακια στην αφρικη;;; είναι άτιμο να χρησιμοποιεις καποιον είτε ως πειραματοζωο, ειτε ως θυμα για χρηματικη εκμετάλλευση, χωρις τη συγκαταθεση του, χωρις να γνωριζει ολες της παραμετρους, χωρις εξηγησεις στην τελικη!
κι ακομη πιο ατιμο ειναι να τον κοροιδευεις , στηριζομενος στην απόγνωσή του...
ποσα χρονια δοκιμαζεται η "εγκεκριμενη" θεραπεια της σκ; τα επιτευγματα της; το επιπεδο ζωης που προσφέρει; στην τελικη, το αποτέλεσμα; σαν το παιχνιδι με το λαβυρινθο στα σταυρόλεξα... τι πας όλο απο τον ιδιο δρόμο, αφου ειναι αδιέξοδο κάθε φορά;

και μια απορία, να ευθυμήσουμε: μήπως οι "ΚΑΠΟΙΟΙ επεμβατικοί και μάλιστα αναλογικά πολυ λίγοι" είναι ακριβώς πολυ λιγοι γιατι η "ζημια με τις επεμβασεις" που χριζει διορθωσης ειναι κι αυτη πολυ λιγη; κανενας δεν ορισε θεους τους "επεμβατικους"...

swt, ανακριβειες σχετικα με τη σκ;;; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: αλλιως το λενε!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #65436  από billios
 Πέμ Δεκ 15, 2011 11:42 pm
Δυστηχως ειναι αδυνατον να αποτυπωθουν ολες οι σκεψεις μεσω ενος πληκτρολογιου,δεν εχεις αδικο kate,μονο που για να δω αυτο που εσυ θελεις να μου δειξεις πρεπει να μου κεντρισεις ποοολυ το ενδιαφερον.Δεν υοθετω την αυτοανοσια που πραγματι ειναι η εξηγηση της μη γνωσης των πραγματων,δεν υοθετω ομως και κατι το οποιο ειναι πειραματικο η' στο αρχικο σταδιο αν θελεις χωρις πραγματικο και δυνατο παρελθον παρων και μελλον [ανυπαρκτο το πρωτο,αντικρουομενο το δευτερο,αγνωστο το τριτο].Δεν λεω οτι για τις αυτοανοσες θεραπειες ισχυει κατι το δραματικα διαφορετικο.
Δεν χωραει ο νους μου οτι σε ολοκληρο το κοσμο των ανθρωπων δεν υπαρχουν ανθρωποι-επιστοιμονες-γιατροι να ασχοληθουν περισσοτερο και εκτενεστερα με τη χενφα αν υπαρχει κατι να ''δουν'' και να αγκαλισουν το ζητημα.Μου ειναι αδυνατο να πειστω πως οι φαρμακοβιομηχανιες εχουν τετοια δυναμη,αυτα ουτε ο λιακοπουλος δεν τα λεει.Με το προβλημα το δικο μας νοσει πολλυς κοσμακις,παντου,αν λοιπον θελουν να τα βουτηξουν οι φαρμακοβιομηχανιες θα βρουν αλλο τροπο πιο εξυπνο,συντηρηση θα το πουν,επανεξεταση θα το πουν,θα τη βρουνε τη φορμουλα για να τα τσιμπανε οπως γινεται ανα τον κοσμο και με αλλα ειδους θεματα,δε νομιζω λοιπον οτι η παγκοσμια πλανη εχει πεσει επανω μας.
Με αγαπη παντα αλλα ετσι σκεφτομαι εγω.
 #65437  από kate2002
 Πέμ Δεκ 15, 2011 11:52 pm
billios έγραψε:Δυστηχως ειναι αδυνατον να αποτυπωθουν ολες οι σκεψεις μεσω ενος πληκτρολογιου,...
KI EΠΑΥΞΑΝΩ!
....Δεν λεω οτι για τις αυτοανοσες θεραπειες ισχυει κατι το δραματικα διαφορετικο.... ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΠΡΟς ΤΙ ΤΟ ΜΕΝΟς ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟ-ΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥς;;;
...αυτα ουτε ο λιακοπουλος δεν τα λεει.... ΈΧΕΙς ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ; ΠΩς ΤΟ ΛΕς ΑΥΤΟ;;; ΤΑ ΛΕΕΙ.....ΤΑ ΛΕΕΙ....
....δε νομιζω λοιπον οτι η παγκοσμια πλανη εχει πεσει επανω μας.... ΚΑΛΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΙ;;; ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑς.... ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ...
Με αγαπη παντα αλλα ετσι σκεφτομαι εγω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ; :greetings-waveyellow: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ...
 #65448  από pelopidas
 Παρ Δεκ 16, 2011 11:26 am
maria72 έγραψε:
Thor έγραψε:Φυσικα δεν υιοθετω τη δημοσιγ ερευνα< απλα το παραθετω για να εχουμε και τον αντιλογο
Αυτος που το παραθεσε το βιντεο ειχε και ενα ενδιαφερον κειμενο για την εκμεταλευση
των χρονιων πασχοντων απο την κοινωνια γενικοτερα

αντιγράφω ένα κομμάτι απο τα σχόλια στο βιντεο :
......Μεταγενέστερα κανεις άλλος δεν κατάφερε να βρει τετοιο συσχετισμο(ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ)
και δεν υπάρχει λόγος αλλωστε αφού αυτος δεν θα έπρεπε να χε γίνει από την αρχή.....
και η δημοσιογραφος είπε ψεματα ότι πάσχει από σκπ και όχι μονο της βρηκαν χενφα της πρότειναν και αγγειοπλαστική.....

ξερω θα πείτε υπάρχει χενφα και σε υγιεις , υπάρχει παντου...
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
φυσιολογικες ανατομικες παραλλαγες ειναι που ειτε αφορούν εύρος αγγειων, μορφολογία ή αριθμο βαλβιδων , είτε διαφορά ροής.....
εμενα πάντως ο επεμβατικός που πιστεύει (?)στην χενφα μου ειπε ότι επειδη είμαι καλά δεν χρειάζεται να κάνω κάτι μόνο αν θελω το triplex (σε συγκεκριμένο ακτινολογο ,το ονομα του οποίου πρωτη φορα άκουσα ....και είμαι πραγματικά πολυ μέσα στα πράγματα ),τον οποίο είναι δύσκολο να βρεις και στον οποίο θα έπρεπε να πω ποιος με στέλνει.Κι οταν τον <<ζορισα>> με ερωτήσεις μου δωσε να διαβασω , κι οταν επανηλθα με πιο ζόρικες ερωτησεις πηρα την φοβερή απάντηση : αμα θελεις πιστεύεις !!
Ο νευρολογος μου αν θυμαστε δεν μου απαντησε έτσι .........

σιγουρα δεν μιλας για τον λιαση, ολοι τον βρισκουν, σε ολους απαντα, και ειναι απο τους πρωτους ακτινολογους που εκαναν κεντρικο νευρικο συστημα, πολλα χρονια πριν!
 #65459  από soft-machine
 Παρ Δεκ 16, 2011 8:34 pm
Αλήθεια ο υποτιτλιστής του video ποιος είναι? 'Ενας νευρολόγος που θέλει να μας επαναφέρει στο σωστό δρόμο ? Ένας ασθενής που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ αγγειοπλαστική γιατί προτιμά το ζαμπόν και την ιντερφερόνη? Μια ευαίσθητη ψυχή που πονά για τους χρονίως πάσχοντες και βγάζει βιαστικά συμπεράσματα?
 #65500  από maria72
 Σάβ Δεκ 17, 2011 10:40 pm
σ'ευχαριστώ και μαλιστα διπλά μιας και μια από τις 6 συνολικα δημοσιευσεις σου(από τον 6/2011 που έκανες εγγραφη) είναι για να με ειρωνευτεις
φανταζομαι ποσο ενοχλήθηκες για να καθησεις να γράψεις!!
nikos έγραψε:Maria72 Ωραιο περουκινη......!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15