• ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #65272  από billios
 Δευ Δεκ 12, 2011 6:54 pm
Ελπιζω να ειναι και αυτο στη λιστα,εχεις δικιο αννα
 #65273  από κατερινα 55
 Δευ Δεκ 12, 2011 6:57 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Βρε παιδια, τις μαγνητικες τις πληρωνετε ή σας καλυπτει το ταμειο σας ? Εμενα με καλυπτει το ΙΚΑ αλλα δεν μπορω να παω σ'οποιο κεντρο θελω ! Υπαρχει συγκεκριμενη λιστα !
ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΩ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ.ΑΝ ΖΗΤΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. :romance-adore:
 #65274  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Δεκ 12, 2011 7:05 pm
:romance-kisscheek: Ευχαριστω Κατερινα μου :greetings-waveyellow:
 #65275  από κατερινα 55
 Δευ Δεκ 12, 2011 7:12 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::romance-kisscheek: Ευχαριστω Κατερινα μου :greetings-waveyellow:
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #65291  από Εύα
 Δευ Δεκ 12, 2011 10:37 pm
κατερινα 55 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Βρε παιδια, τις μαγνητικες τις πληρωνετε ή σας καλυπτει το ταμειο σας ? Εμενα με καλυπτει το ΙΚΑ αλλα δεν μπορω να παω σ'οποιο κεντρο θελω ! Υπαρχει συγκεκριμενη λιστα !
ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΩ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ.ΑΝ ΖΗΤΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. :romance-adore:
Και στο ΙΚΑ που θα πηγαίνεις να κλείσεις ραντεβού να λες ότι θέλεις να πας σ' ένα συγκεκριμένο κέντρο (εγώ, π.χ. πάω στο Ιατρικό Αμαρουσίου), γιατί εκεί έχεις κάνει τις προηγούμενες Μαγνητικές και θέλεις να έχεις το ίδιο μηχάνημα, για να είναι πιο αξιόπιστη η σύγκριση!

Ε, μπορεί να περιμένεις λίγο (1-2 ώρες), αν δεν έχει εκείνη τη στιγμή η κοπέλα στον υπολογιστή του 154 ραντεβού για ιδιωτικά αλλά θα το τσακώσεις, πού θα πάει!

Καλή Επιτυχία, σε ΟΛΑ!

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: