Ελπιζω να ειναι και αυτο στη λιστα,εχεις δικιο αννα
Και κανεις δεν ειναι τελειος λεμε.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Βρε παιδια, τις μαγνητικες τις πληρωνετε ή σας καλυπτει το ταμειο σας ? Εμενα με καλυπτει το ΙΚΑ αλλα δεν μπορω να παω σ'οποιο κεντρο θελω ! Υπαρχει συγκεκριμενη λιστα !ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΩ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ.ΑΝ ΖΗΤΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ευχαριστω Κατερινα μου
κατερινα 55 έγραψε:Και στο ΙΚΑ που θα πηγαίνεις να κλείσεις ραντεβού να λες ότι θέλεις να πας σ' ένα συγκεκριμένο κέντρο (εγώ, π.χ. πάω στο Ιατρικό Αμαρουσίου), γιατί εκεί έχεις κάνει τις προηγούμενες Μαγνητικές και θέλεις να έχεις το ίδιο μηχάνημα, για να είναι πιο αξιόπιστη η σύγκριση!ΑΝΝΑ59 έγραψε:Βρε παιδια, τις μαγνητικες τις πληρωνετε ή σας καλυπτει το ταμειο σας ? Εμενα με καλυπτει το ΙΚΑ αλλα δεν μπορω να παω σ'οποιο κεντρο θελω ! Υπαρχει συγκεκριμενη λιστα !ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΩ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ.ΑΝ ΖΗΤΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.