• Η παρέα μεγαλώνει...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #65152  από Mirto
 Σάβ Δεκ 10, 2011 10:49 am
:greetings-clappingyellow: Καλώς σας βρήκα!
Είδα πως είναι πρέπον να συστηθώ σε αυτή την ηλεκτρονική παρέα, οπότε... να'μαι κι εγώ!
Λοιπόν, με λένε Μυρτώ και είμαι 31 ετών, έχω έναν γιο, τον Γιώρφο, 5 ετών, έναν σκύλο, τον Άρη, 5 μηνών, διαζευγμένη, είμαι βιβλιοθκονόμος και διατηρώ ένα mini-market...
Τον Αύγουστο (16.08.2011.) ξύπνησα ξαφνικά μουδιασμένη... και κάπως έτσι αρχίσαν όλα... Δεν θα πολυαναλύσω το γεγονός γιατί μοιάζει με πολλά άλλα που έχω διαβάσει...
Διαβάζω συχνά στο ίτερνετ ότι αφορά στην ΣΚΠ και ψάχνοντας για το "τι κακό μπορεί να προκαλέσει η ηντερφερόνη στο σώμα μου" ... ¨έπεσα" πάνω σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον φόρουμ...
Γενικά προτιμώ να μαθαίνω από τις εμπειρίες των ανθρώπων και είδα πως για αυτή την αλλαγή στην ζωή μου , οι γιατροί μιλούν πολύ "συγκρατημένα" , ενώ εμείς, οι απλοί φέροντες της ιδιότητος, ανθρώπινα θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε με θετική ματιά να πάρουμε και να δώσουμε δύναμη... :romance-kisscheek:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν :happy-cheerleadersmileygirl: ! ! !
 #65157  από Thor
 Σάβ Δεκ 10, 2011 11:32 am
Καλως σε βρηκαμε λοιπον
με τοσο καλη ομαδα που εχεις παιδια σκυλο δεν εχεις να φοβασαι και πολλα πιστευω
Καλη συνεχεια
 #65158  από soulla
 Σάβ Δεκ 10, 2011 11:38 am
γεια σου μυρτω καλώς ήρθες και καλή δυναμη :romance-kisscheek:
 #65159  από anni
 Σάβ Δεκ 10, 2011 11:41 am
καλως ηρθες στην παρεα μας μυρτω... :greetings-waveyellow:
 #65160  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 10, 2011 11:53 am
:text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: :text-welcomewave:
 #65168  από κατερινα 55
 Σάβ Δεκ 10, 2011 4:04 pm
ΚΑΛΩΣΤΗΝΕ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ <ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ>...
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ. :romance-kisscheek:
 #65171  από Mirto
 Σάβ Δεκ 10, 2011 5:52 pm
κατερινα 55 έγραψε:ΚΑΛΩΣΤΗΝΕ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ <ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ>...
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ. :romance-kisscheek:
Σε πιστεύω... Όυτε κι εγώ ποτέ φαντάστηκα ότι θα έμπαινα σε μια τέτοια παρέα! Ούτε κι εσύ φαντάζομαι! Κανείς μας... Όμως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια... κάποιος εκεί ψηλά γελάει :laughing-rolling: χαιρέκακα...
Εύχομαι μια μέρα αυτή η παρέα να μην έχει λογο ύπαρξης και απλά να δυαλυθεί...
 #65175  από kate2002
 Σάβ Δεκ 10, 2011 7:02 pm
γεια σου μυρτω!!!
να χαιρεσαι τα...καμαρια σου!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #65178  από Μιμικαμ
 Σάβ Δεκ 10, 2011 8:04 pm
Kαλώς την Μυρτώ.....να χαίρεσαι την όμορφη παρέα σου..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: