• Αρχηγέ μας

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6387  από jou
 Πέμ Ιουν 25, 2009 6:51 pm
Καλή ανάρρωση!!! Δύναμη όλα θα γίνουν όμορφα!!! :)
 #6389  από Giota
 Πέμ Ιουν 25, 2009 7:03 pm
ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ.
 #6390  από Lena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 7:12 pm
ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ!!!
 #6400  από elena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 9:07 pm
ΑΡΧΗΓΕ που πήγες και χάθηκες από χτες?
να δείτε που ο τύπος με το ιντερνέτ,το έχει κλειστό σήμερα :evil:
να ξέραμε και ποιός είναι να τον παίρναμε τηλέφωνο:ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ δεν ανοίγεις το router να κάνουμε την δουλειά μας?θα του έλεγα!κάτι άνθρωποι βρε παιδί μου !τι φοβούνται?
τέλος πάντων θα περιμένουμε!!!
ή πήρες σοβαρά αυτό που είπε ο Αλέξανδρος ...να κάνεις δηλ.κονέ με καμμιά νοσοκόμα!! :D
το θέμα είναι ΤΙ κονέ έκανες με καμμιά νοσοκόμα :?
ελπίζω να είναι όλα καλά :D :D
 #6471  από admin
 Παρ Ιουν 26, 2009 7:35 pm
Όλα καλά αγαπημένοι μου συμπάσχοντες, από σήμερα είμαι όξω ! 1 γραμμαριάκι μου δώσανε γιατί δεν υπήρχε ενεργός εστία. Δηλαδή τα μουδιάσματα δεν είναι ώση είναι μια παλιά βλάβη την οποία δεν την προλάβαμε ......σνιφ''

Κατά τα άλλα σουπερ, έχει γίνει μπόμπα η ευρωκλινική (νοσοκόμες Αλέξανδρε να δει το μάτι σου) και κάτι μουσακάδες .... καρμπονάρες, έπαθα πλάκα ! Περίμενα πως και πως το φαί κάθε μέρα !!!

Τελικά έμαθα τι ήταν οι νυχιές !! Κάνανε γυρίσματα για κάποιο σήριαλ στον τομογράφο, και μπήκε ένας βλάκας φωτογράφος με το τρίποδο μέσα στην αίθουσα του τομογράφου και τον ρούφιξε μαζί με το ΤΡΙΠΟΔΟ !!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ. Είναι καλά το παιδί έμαθα μετά απλά χαιρετούρες στην φωτογραφική του χεχχε!

Σε όλους/ες καλο καλοκαίρι, σας ευχαριστώ μέσα από καρδιά μου για την συμπαράσταση και πάλι και έυχομαι να τα πούμε σύντομα. Είπαμε που, στον DIVANI APOLLON PALACE SPA ! Έλενα βρε μας σπόνσορα !!!!!!

ΥΓ. Κάποιος βλάκας πραγματικά ανοιγόκλεινε το router ......
 #6477  από elena
 Παρ Ιουν 26, 2009 8:41 pm
Στάθη καλησπέρα και καλώς ήρθες κοντά μας!!!
Σιδερένιος και περαστικά!!!
μπράβο πολύ χαίρομαι που είσαι καλά :D :D :D ελπίζω να σου φέρθηκαν <ευγενικά>οι νοσοκόμες,στο ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ :D :D
Ψάχνεις σπόνσορα?και πρέπει να τον βρω ΕΓΩ?κοίτα τώρα είμαστε στην ΚΥΠΡΟ άσε με το καλό να γυρίσουμε!!!έχω κάτι υπόψιν μου ,έναν πλούσιο επιχειρηματία,Κύπριο...θα δούμε δεν σου υπόσχομαι τίποτα...αλλά θα δούμε... :D :D :D
 #6512  από αλεξανδρος1
 Σάβ Ιουν 27, 2009 6:35 pm
Καλώς ήρθες κοντά μας και πάλι. Ελπίζω να πέρασες καλά με τις νοσοκόμες και φαντάζομαι να έβγαλες καμία φωτογραφία τις κοπέλες για να δούμε εάν κάνουνε για σένα να σου κάνουμε κανένα προξενιό.