• ΠΡΩΙΝΙΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #65103  από mariakod
 Παρ Δεκ 09, 2011 10:11 am
καλημερα σας κ απο εμενα!!!!
καλη τυχη σου ευχομαι κ καλη επιτυχια στη σημερινη δοκιμασια σου!!!!
ελπιζω ολα να πανε!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
respect :handgestures-salute:
 #65109  από EFFIE
 Παρ Δεκ 09, 2011 12:27 pm
Λοιπον..........αφου περιμενα περιπου κανα 40λεπτο μπλοκαρα τοσο πολυ οταν με φωναξαν που δεν μπορουσα να απαντησω. παραλιγο να ξεχασω οτι εχω και σκλυρηνση!!
κλαμμενη παντως με ειδανε , δε μπορεσα να το αποφυγω αυτο!
Ο νευρολογος πολυ καλος μπορω να πω, σε σημειο που με βοηθουσε κ ολας , δε τους ητανε αρκετη φαινεται η νευραλγια τριδυμου και οι δυσαισθησιες βαση το χαρτι γιατρου και ο ανθρωπος μου φορτωνε απο μονος του κ αλλα!! Αλλα ετσι κ αλλιως ο προηγουμενος πριν απο εμενα μεγαλος ανθρωπος σε αναπηρικο καροτσακι τον πηγανε σε δευτεροβαθμια και του ρθε εγκεφαλικο....αυτα
Το αποτελεσμα σε 15 μερες, αν και το ξερω απο τωρα αλλα δε πειραζει, ετσι για να εχω αλλον ενα λογο να αγχωνομαι μεχρι τοτε!
ολους σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
 #65125  από kate2002
 Παρ Δεκ 09, 2011 7:12 pm
μακαρι να καταλαβες λαθος...
τι να πω...
να εχεις καλα νεα! το αγχος δε θα αλλαξει κατι...
 #65140  από tzitzifia
 Παρ Δεκ 09, 2011 10:53 pm
EFFIE μου τι ταμείο έχεις? Γιατί κ το δικό μου είχε λήξει, αλλά επειδή χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο, μου έκαναν παράταση για έναν χρόνο, μόνο για ότι αφορά στην πάθηση βέβαια (νοσηλεία, φάρμακα). Δεν το περίμενα!! Και ήταν κ πολύ συνεργάσιμοι!!!!!
 #65162  από EFFIE
 Σάβ Δεκ 10, 2011 12:48 pm
tzitzifia έγραψε:EFFIE μου τι ταμείο έχεις? Γιατί κ το δικό μου είχε λήξει, αλλά επειδή χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο, μου έκαναν παράταση για έναν χρόνο, μόνο για ότι αφορά στην πάθηση βέβαια (νοσηλεία, φάρμακα). Δεν το περίμενα!! Και ήταν κ πολύ συνεργάσιμοι!!!!!
εγω εχω ΤΑΝΠΥ ( ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ) και ειναι κ αυτοι οντος πολυ συνεργασιμοι, Και ιατροφαρμακευτικη καλυψη απο τον ΟΑΕΕ.Το ταμειο μου μου ειχε πει χωρις να ξερει βεβαια οτι το πολυ πολυ να μου κανουν παραταση 3 μηνες, αλλα δεν εχουν ιδεα ουτε αυτοι, και μαλλον εγω πρεπει να το ψαξω και αυτο και να τους πω τι πρεπει να κανουν........τι να πω....εχω μπλοκαρει κανονικα ομως :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
θα περιμενω την απαντηση της επιτροπης πρωτα (αν και την ξερουμε ειπαμε!!)και αρχιζω παλι το ψαξιμο....