• ΤΙ ΚΡΙΜΑ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64929  από litsa
 Τρί Δεκ 06, 2011 11:06 am
ποιος σε πείραξε teo????
δυστυχώς έτσι είναι ... δεν νομίζω να εχει σημασία αν εχει σκπ ή όχι..
 #64931  από Μιμικαμ
 Τρί Δεκ 06, 2011 11:37 am
Φίλε Teo,είναι προφανές ο,τι το γεμάτο πίκρα και απογοήτευση μήνυμά σου, έχει ως αποδέκτη κάποιο συγκεκριμένο άτομο, δυστυχώς ειδικά αλλά και γενικά, συμβαίνει πολλές φορές, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, να μην γίνεται αντιληπτή η ανάγκη που μπορεί να έχει κάποιος για κατανόηση, συμπαράσταση, αγάπη......

Αυτό υφίσταται, οχι μόνο στις περιπτώσεις του είδους μας.....αλλά και γενικά σε ολόκληρη την πορεία της ζωής μας.....μην απογοητεύεσαι, είμαι βέβαιη ο,τι σε κάποια αλλη φάση της ζωής σου και την δεδομένη στιγμή, θα αισθανθείς αυτό που έχεις ανάγκη....και θα εισπράξεις το μερίδιό σου ανάλογα.....γιατί όπως λέει και η υπογραφή μου.....είναι μακρύς ο δρόμος προς τον πλησίον... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Θα σου πρότεινα και μια αλλη εναλλακτική σκέψη......έτσι για να σε διασκεδάσω λίγο.....για φαντάσου δυο σκληρυντικούς κούτσα κούτσα, κράτα με να σε κρατώ......πόσο αστείο θα ήταν????

Αστειεύομαι βέβαια, μακάρι να πετύχεις όλους τους στόχους σου..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #64935  από ahilleas
 Τρί Δεκ 06, 2011 11:52 am
Teo ...σε όποιον αρέσουμε!Για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!
Μηπως έφτασε η ώρα για τον επόμενο καφέ μας?
 #64940  από Μιμικαμ
 Τρί Δεκ 06, 2011 12:32 pm
Σωστόςςςςςς.... :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #64951  από litsa
 Τρί Δεκ 06, 2011 6:12 pm
απορρίψεις όσες θες!!
εμ βέβαια απο συνασθενή μας κάνει να ξαναθυμηθούμε ότι τελικά παντού και τα πάντα..!!!

βγες εσύ ποιο δυνατός απο την ιστορία και όλα τα αλλα θα ερθουν !!

:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:
 #64983  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Δεκ 07, 2011 11:35 am
Teo έγραψε:Πραγματικά δεν ξερω γιατι, αλλα δεν το περιμενα...

εχει συμβεί και σε αλλους?

δεν υπάρχει νομιζω χειρίτερο πραγμα απο να σε απορριπτει ως ανθρωπο και ως οντότητα ενας συνασθενης σου...

ειχα την αισθηση οτι οσοι εχουμε το ιδιο προβλημα και την ιδια ανησυχια θα μπορουσαμε να ειμασταν παντα 1 κλικ πιο κοντα απο οτι με τους υπολοιπους.

Το να σου δίνουν την αισθηση οτι δεν υπάρχεις είναι πραγματικά τραγικό και μπορει να σου ριξει την ψυχολογια στα ταρταρα.
Δε μπορω να φανταστω πως ενας ανθρωπος μπορει να ειναι τόσο σκληρός και αδιαφορος...
Δεν πειράζει... ας είναι αυτοι καλά. Και κυρίως με την υγεία τους για πάντα!!!
Φιλε Teo !!!! Απο απορριψεις,προσβολες,γαϊδουριες...κλπ....αλλο τιποτα....!!!! Απο τοτε που ξεκινησε η σκπ-περιπετεια μου....αμετρητες φορες...''εφαγα πορτα''.....!!!!Απο γιατρους, απο ''φιλους'',απο υπαλληλους ''κοινωνικων'' υπηρεσιων, απο ''συγγενεις''.....απο...απο...απο....!!!!! :think: :think: :think: :think: Απορριψη απο συνασθενη, δεν μου εχει τυχει :think: Ομως, τωρα που το σκεφτομαι, δεν το βρισκω καθολου απιθανο :!: :!: :!: Γιατι ??? Γιατι, απλουστατα, το μονο κοινο που εχουμε με ορισμενους συνασθενεις, ειναι η παθηση...ΜΟΝΟ....Κι αυτο, απ'οτι φαινεται, δεν ειναι αρκετο....για να μας κανει να βλεπουμε φιλικα, ο ενας τον αλλον :think: :think: :think:
 #65003  από LL--MM
 Τετ Δεκ 07, 2011 4:45 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Απορριψη απο συνασθενη, δεν μου εχει τυχει :think: Ομως, τωρα που το σκεφτομαι, δεν το βρισκω καθολου απιθανο :!: :!: :!: Γιατι ??? Γιατι, απλουστατα, το μονο κοινο που εχουμε με ορισμενους συνασθενεις, ειναι η παθηση...ΜΟΝΟ....Κι αυτο, απ'οτι φαινεται, δεν ειναι αρκετο....για να μας κανει να βλεπουμε φιλικα, ο ενας τον αλλον :think: :think: :think:
Αννούλα μου, επόμενο είναι, ιδίως όταν οι συνασθενείς αρνούνται να δούν τα κοινά προβλήματα που είναι τα αναπόφευκτα συνοδευτικά της πάθησης... Και αυτό συμβαίνει συχνά, άκόμα και εδώ...

Είτε αυτά έχουν να κάνουν με την άρνηση της απορριψης από την κοινωνία γενικά, όπου προτιμούν να ταυτίζονται με τους υγιείς και όπου ΕΜΕΙΣ είμαστε που φταίμε, όταν "δεν ξεπερνάμε ΚΑΙ δεν αποδεχόμαστε τη σκπ", (μαζί, αυτά!!!) μια και, π.χ., άλλοι με βαρύτερες αναπηρίες (φωκομέλεια) γίνονται μέχρι και ...χορευτές, ή ζωγραφίζουν πιάτα, όπως η... Λεώνη, και γίνονται έτσι, αξιοθαύμαστοι! Σα δε ντρεπόμαστε!
Αυτοί είναι "άνθρωποι", και γι αυτό δε χρειάζονται ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, έτσι αξιοθαύμαστοι που είναι! Μας τρέχει ο θαυμασμός απ'τα μπατζάκια!

Είτε εκείνοι που αρνούνται να δουν τα κακώς κείμενα στον κόσμο των γιατρών διότι "δε θα γίνουμε, λέει, καλά, κατηγορώντας τους νευρολόγους, ότι τους μισούμε :o :o :o κλπ, κλπ"
Κι ας πουμε ότι έτσι είναι: Κάνουν και τίποτα για να μας αποδείξουν οτι κάνουμε λάθος;
Για να δουμε, σηκώστε το χέρι, κανένας;
Και η Αμαλία Καλυβίνου επειδή είπε την αλήθεια είναι που πέθανε; Ωστόσο, αναφέρει στο μπλογκ της καλούς και κακούς (ογκολόγους, και όχι νευρολόγους, είναι η αλήθεια...) http://fakellaki.blogspot.com/ http://fakellaki.blogspot.com/2007/04/blog-post.html
ΑΥΤΗ η κατάσταση είναι η τραγική και όχι τα υποκειμενικά υπαρξιακά του καθενός...

Είτε αισθάνονται στον εαυτό τους την απορριψη που επιβάλλουν στους άλλους... Δεν καταλαβαίνουν ότι η αλληλεγγύη εδώ (θα έπρεπε να) αφορά, πρώτα-πρώτα, στα κοινά προβλήματα. Φυσικά, αν μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε και για άλλα θέματα, το κάνουμε όλοι ευχαρίστως, και διαθέτεται και καφές στο καφενείο...

==>Κι εδώ, ας πουμε απλά, ότι "something was lost in translation"... ο νοων νοήτω...
Η ΣΚΠ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ (ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΟΣΕΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Δεκ 08, 2011 12:07 pm, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
 #65006  από maria72
 Τετ Δεκ 07, 2011 6:05 pm
τι εγινε ρε παιδιά????

Teo, ANNA , γιαγια Κασσάνδρα.....???????????
 #65007  από maria72
 Τετ Δεκ 07, 2011 6:14 pm
lost in traslation...............
 #65063  από LL--MM
 Πέμ Δεκ 08, 2011 11:52 am
Teo έγραψε:Να σας πω εγω τι έγινε: απλούστατα η LL-MM έχει κολλήσει σε αυτό που είχα πει κάποια στιγμή για τους νευρολόγους και συνεχως το χτυπάει.
Τους λόγους τους έγραψα ήδη αλλού, και επειδή είναι μονιμοι, και δε φαίνεται ν'αλλάξουν στο άμεσο μέλλον, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγος να ανακληθούν.

Τώρα για το αλλο που ειπες για τα προσωπικά υπαρξιακά, θα έπρεπε να ντρεπεσαι να προσβαλλεις ετσι εμένα και τισ ανησυχίες μου. Αν δε σε ενδιαφερουν δεν εισαι υποχρεωμενη να τις διαβασεις.
Είπα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και όχι προσωπικά, και άν ζητησα συγγνώμη για κάποιες εκφράσεις επειδή μιλούσα για την καθημερινότητα της πλειοψηφίας και όχι για σενα, αυτή τη φορά αποδεικνύεις ότι είχα ήδη περιγράψει σωστά την κατάσταση.

Σε μένα αναφέρεται όλη η ειρωνία που διαβάζετε παιδια λοιπον και αυτό επειδή είπα κάποια στιγμή οτι δε θα γίνουμε καλύτερα κράζοντας τους νευρολόγους.
Αν κάποιος καταφέρει να μου αποδείξει ότι ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Ιαν 28, 2012 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.