ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ !!!! Γιατι ξερω περιπτωσεις, που το 67%....εγινε....35%.... 
Άννα σόρι αλλά αν κάποιος με 67%, του το μειώσανε, θα πρέπει να τα κάνει όλα λίμπα.
Αν αυτοί που ξέρεις δεν κάναν τίποτα, τότε το φταίξιμο είναι δικό τους καθαρά.
manos81 έγραψε:tha mas koskinisoun tora...akousa xtes oti tha epaneksetasoun tin anapiria tou kathe enos... opote poloi pou sernonte ton miso xrono kai ton ypolipo perpatane prepei na perasoun epitropi tin periodo osis gia na sinexisoun na einai anapiroi..idalos einai mia xara!perdikia! 
Μάνο, η επανεξέταση καλά είναι να γίνει γιατί έχουν ανακαλυφθεί χιλιάδες άτομα που παίρναν επιδόματα, αναπηρικές συντάξεις και δεν είχαν απολύτως τίποτα.
Δε μιλάω να είναι ασυμπτωματικοί.
Μιλάω για άτομα που αλλάζαν τα στοιχεία της μαγνητικής και να βάζαν τα δικά τους και άλλα πολλά.
Επειδή φτάσαμε σε τέτοιο τραγικό σημείο (που δεν έγινε χτες αυτό), καλά κάνουν και εξετάζουν.
Το θέμα εδώ όμως είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα με τις ασθένειες.
Η σκπ είναι γνωστό σε όλους, έχει εξάρσεις και υφέσεις και οι νευρολόγοι λένε πάντα 3 βασικά πράγματα.
Να αποφεύγουμε τη ζέστη και το κρύο, να μην κουραζόμαστε σωματικά και να αποφεύγουμε το στρες κλπ.
Αυτά λοιπόν δεν είναι αμφισβητίσιμα.
Προσωπικά που γενικώς είμαι πολύ καλά, μου δώσαν 67% πέρσι.
Του χρόνου που θα ξαναπεράσω επιτροπή με μία ανίατη εξελικτική νόσο, στην καλύτερη περίπτωση να είμαι το ίδιο με την προ διετίας κατάσταση, δηλαδή 67% αναπηρία.
Θέλουν κυνήγι οι επιτροπές και πρέπει όλοι να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.
Ειδικά αυτοί που έχουν κινητικά προβλήματα, πρέπει να κινούν γη και ουρανό και να μην εξαρτούνται από το πώς θα ξυπνήσει ο κάθε βλαμένος στις επιτροπές.