• ΑΥΡΙΟ...''ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ''....!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #64847  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Δεκ 02, 2011 8:49 pm
Μη ξεχαστειτε αυριο !!! Γιορταζουμε....!!!Βεβαια...!!!! Γιορταζουμε..εμεις οι αναπηροι...!!!! :banana-dreads: Αυριο..ξυπνειστε πρωι-πρωι...φορεστε ο,τι καλυτερο εχετε...αγοραστε γλυκα....ΚΑΙ...στηθειτε μπροστα στην τηλεοραση,εχοντας διπλα σας μπολικα χαρτομαντηλα !!!!! :cry: :cry: :cry: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ !!!! :cry: :cry: :cry: Πολλα επισημα ματακια θα κλαινε αυριο, δημοσιως...!!!! Πολλες συγκινητικες δηλωσεις θα ακουστουν!!!!! :cry: Θα δουμε ρεπορταζ...για αναπηρους που, παρα το προβλημα τους, εχουν πετυχει πολλα στη ζωη τους...επειδη εχουν ισχυρη θεληση και ψυχικη δυναμη....!!!!! Τα δωρα της γιορτης, τα εχουμε ηδη παραλαβει....χαρατσι εφοριας...,ΕΕΤΗΔΕ....,ΚΕ.Π.Α......., νεος πινακας προσδιορισμου αναπηριας.... :angry-cussingblack: Τον τελευταιο καιρο,εγιναν και θαυματα !!! Συνασθενεις....θεραπευτηκαν!!!!! ΝΑΙ !!!!!!!...Αφου οι ΥΕ τους μειωσαν το ποσοστο αναπηριας στο 35%.....θεραπευτηκαν....Με λιγη προσπαθεια, θα πιστεψουν και οι ιδιοι , οτι ειναι πλεον υγιεις !!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: Ετοιμαστειτε, λοπον για τη...μεγαλη μερα...!!! :happy-cheerleadersmileygirl: υγ.θα κανω οτι μπορω, για να παω αυριο το πρωι, στη συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω απο το υπουργειο εργασιας στην Κλαυθμωνος και να ακολουθησω την πορεια που θα γινει προς το Μαξιμου !!! Ελπιζω..... :text-protest: :text-protest: :text-protest:
 #64849  από LL--MM
 Παρ Δεκ 02, 2011 10:44 pm
Προφανώς, όλα αυτά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ, μια και δεν είμαστε, πλέον, ανάπηροι. Μάλλον δεν ειμασταν ποτέ, δηλαδή και κοροϊδεύαμε τον κόσμο, κι επειδή είμαστε τόοοσο κακοί, αναγκάσαμε τους άλλους να αμυνθούν...
Η αναφορα στην περσινή μέρα... :teasing-neener:
viewtopic.php?f=10&t=1752&hilit=%CE%91% ... E%A7%CE%97...
Α, μην ξεχάσουμε και τη Λεώνη... :puke-front: :puke-front: :puke-front:

viewtopic.php?f=10&t=1906&hilit=%CE%9B% ... E%BD%CE%B7
sou έγραψε:Πρέπει να βάλουν και το β' μέρος: "Η Λεώνη στο ΙΚΑ"
Οπωσδήποτε, αλλά τώρα θα λέγεται : "Η Λεωνη στο ΚΕ.ΠΑ" :confusion-shrug:

Ε, Λοιπόν, είναι τόσο τραγικό, που καταντάει αστείο... για τους υγιείς, βέβαια! Η Λεώνη, ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχτεί ότι δε θα την αναγνωρίζουν ώς ανάπηρη, και θα της κοπεί το επίδομα και τα υλικά για τους καθετηριασμούς δε θα πληρώνονται από το ΙΚΑ...
ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβει πόοοσο τυχερή είναι που θα έχει δύο δουλιές! Όταν Ελλάδα μαστίζεται από την ανεργία... Σε ποιόν περισσεύουν λοιπόν να παραγγειλει ...πιάτα στην ανάπηρη; Ούστ μωρέ γομάρια...
Δε θέλω να σε κακοκαρδίσω, Αννούλα μου, αλλά η ελπίδα μπορεί να είναι καλός σύντροφος, είναι όμως κακός σύμβουλος! :teasing-lurk:
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #64857  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 03, 2011 12:01 am
...Δεν εχω ελπιδα !!!!!....Οργη και αγανακτηση εχω.....!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: υγ. δεν ηξερα οτι ειχαν βαλει τη'' Λεωνη'' σε σχολικο βιβλιο.....σκληρα, παρουσιαζεται η ιστορια της !!! Δεν ειμαι σιγουρη οτι, θα ειναι καλο για ενα παιδι να τη διαβασει :think: :think: :think:......θα επανελθω σχετικα....αλλη φορα !!!!!!!Εχω αρκετα να γραψω !!!
 #64858  από monogramma
 Σάβ Δεκ 03, 2011 12:20 am
τι νομίζουν ότι κάνουν??τι άδικα μέτρα είναι αυτά??η σκπ είναι μια απρόβλεπτη νόσος ....κοιτάνε να κόψουν από παντού...εγώ θα λεγά να κόψουν τον κ**ο τους..οι μ***ες....ελπίζω να μην περάσει όλο αυτό με τον κανονισμό γιατί θα τους καταραστώ αλήθεια!!
 #64875  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Δεκ 03, 2011 5:59 pm
monogramma έγραψε:τι νομίζουν ότι κάνουν??τι άδικα μέτρα είναι αυτά??η σκπ είναι μια απρόβλεπτη νόσος ....κοιτάνε να κόψουν από παντού...εγώ θα λεγά να κόψουν τον κ**ο τους..οι μ***ες....ελπίζω να μην περάσει όλο αυτό με τον κανονισμό γιατί θα τους καταραστώ αλήθεια!!
Μικρη μου φιλη, αν δεν κουνησουμε τον δικο μας...κ#λ# ,θα περασει ο κανονισμος ΚΑΙ αλλα χειροτερα !!! Πρεπει να ''κουνηθουν'' ολοι...!!!Οχι μονο εμεις, οι χρονιως πασχοντες !!! Τα αδικα μετρα,που αφορουν εμας, ειναι μερος του πακετου των ΑΔΙΚΩΝ μετρων, που αφορουν ΚΑΙ εμας αλλα ΚΑΙ ολο τον Ελληνικο λαο !!!! Οι ''επισημοι'' εκπροσωποι των αναπηρων...ΕΣΑμεΑ...συλλογοι πασχοντων....κλπ....θα μπορουσαν να εχουν προλαβει αυτη την αδικια....!!!Δεν το εκαναν...καθονται στα...αυγα τους και στα βουλευτικα εδρανα....!!!!! Θα μπορουσαν να διαμαρτυρηθουν δυναμικα,εστω σημερα,λογω της ημερας.....!!! Το εκαναν ??? :think: :think: :think: ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.... :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: υγ.το εβαλα πεισμα!!! Πηγα στη συγκεντρωση,σημερα το πρωι!!! Δυστυχως....δεν ειχα δυναμεις να ακολουθησω και την πορεια στο Μαξιμου....!!! Εκτος απο ολες τις παληες, καλες δυσκολιες μου, προεκυψε και πονος στη μεση!!!! Νεο...φρουτο!!!! :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: .....γ@μ# την ατυχια μου και την ms μου!!!!