• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #64606  από ΧΑΡΗΣ
 Κυρ Νοέμ 27, 2011 10:40 pm
Απώλεια οπτικης οξυτητας στον δεξιο οφθ. Χορηγηση κορτιζονης ενδοφλέβιας χ 5 ημερες. Διαρκεια απο την αρχη΅1 μηνας. Διαρκεια απο χορηγηση κορτιζονης: 1 εβδομαδα. Κανενα αποτελεσμα. Αναμονη ΠΑΣΤΕΡ. Καθαρή Μαγνητική. Μουδιασμα ή ψυχολογικό τραύμα? νιωθω οτι τα ποδια μου μουδιαζουν περισσοτερο απο το φυσιολογικό. Τι προτεινετε ? Ποιες οι κατάλληλες τροφές απο δω και περα..? εχω χασει το χαμογελό μου. Τα βραδυα μου γινεται τεραστιο θεμα στον εγκεφαλό μου. Ειναι όξινη η συμπεριφορά μου...?
 #64609  από billios
 Κυρ Νοέμ 27, 2011 11:07 pm
Καλησπερα χαρη,μια απολυτος φυσιολογικη συμπεριφορα και αντιδραση βρισκω πως εχεις,καλωσηρθες στα αξημερωτα βραδια...
Το χαμογελο θα ξαναρθει μετα απο λιγο καιρο,ισως πιο πετρινο,πιο στιφο αλλα θα ξαναρθει και θα καταλαβεις μονος σου τον λογο γιατι πρεπει να χαμογελας.
Οσο για το μετεπητα,υπαρχουν πολλα θεματα με αποψεις και προτασεις για ολα οσα σε απασχολουν,διαβασε οσο σου επιτρεπει η ορεξη σου και σιγα σιγα θα βρεις τον δρομο σου.
 #64611  από Εύα
 Δευ Νοέμ 28, 2011 4:05 am
Καλημέρα, Χάρη!

Να υποθέσω ότι στο Παστέρ έχεις στείλει Εγκεφαλονωτιαίο Υγρό;
Με καθαρή μαγνητική πραγματικά είσαι στην αναμονή.
Τα πόδια μπορεί να μουδιάζουν από άπειρες αιτίες, όχι υποχρεωτικά από ΣκΠ ή άλλο ΚΝΣ θέμα.

Αναμένουμε μαζί σου.

Εύα
:violin:
 #64621  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 28, 2011 6:17 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ !!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: Περιμενουμε τα νεα σου!!!!! Ευχομαι να ειναι ευχαριστα :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #64624  από soulla
 Δευ Νοέμ 28, 2011 6:35 pm
ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς ΧΑΡΗ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩς ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :greetings-waveyellow:
 #64628  από ΧΑΡΗΣ
 Δευ Νοέμ 28, 2011 7:08 pm
Ευχαριστω σε ολους οσους απαντησαν. Ενθαρρυντικο και συγκινητικο. Δεν συμμετειχα ξανα σε φορουμ και το βρισκω παρα πολύ σημαντικο. Θα χαμογελω γιατι ειναι στον χαρακτηρα μου. Σε λιγες ημερες εχω τον επανελεγχο με τον νευρολογο. Ωστοσο εχω σκεφτει να επισκεφτω εναν παθολογο να με παρακολουθει γενικως και ενδεχομενως εναν αγγειολογο για να δω σε τι κατασταση ειναι τα αγγεια μου. Σημερα αγορασα σαφρον κοζανης και απο σημερα επισης πινω χυμο ροδι. Αφελεις σκεψεις και πρωτοβουλιες. Ευχαριστω για την συμπαράσταση...!!!
 #64630  από billios
 Δευ Νοέμ 28, 2011 7:22 pm
Ειπες καθαρη μαγντικη,εγκεφαλου φανταζομαι,αυχενα και θωρακικη μοιρα εκανες?
 #64634  από kate2002
 Δευ Νοέμ 28, 2011 7:33 pm
γεια σου χάρη!
διαβασε εδω τριγυρω...
ψαξε και τη ΧΕΝΦΑ σου...
και την καλυτερη τυχη σου ευχομαι!
 #64635  από ΧΑΡΗΣ
 Δευ Νοέμ 28, 2011 7:36 pm
Αγαπητέ billio αυχενα και θωρακικη μοιρα δεν εχω κανει. Δεν μου το κανανε καλυτερα. ο ακτινοδιαγνωστης ειπε οτι βλεπει αμυδρα καποιος εστιες αλλαο νευρολογος το απεκλεισε. Μου ειπε δεν τιθεται θεμα ανησυχιας και οτι δεν τιθεται θεμα παρακεντησης. Μου πηρανε αιμα για να το στειλουνε στο ΠΑΣΤΕΡ-ΑΘΗΝΑ για να αποκλεισουν μια γενικευομενη αιτιολογια. Δεν θυμαμαι δυστυχως πως ονομασανε την εξεταση. Παρολα αυτα θελω να πιστευω οτι θα νιωσω καλυτερα. Απλα ειναι μια κακη παρεα που αναγκαζεσαι να κανεις. Ή καλύτερα μια ημισκότεινη παρεα..