• Ας με πατήσει ένας ελέφαντας παρακαλώ!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #64566  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Σάβ Νοέμ 26, 2011 5:35 pm
Γεια χαρά σε όλους.Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όπως ακριβώς το νιώθω. Θα ήθελα την γνώμη σας ή εμπειρία σας σχετικά με κάτι που έχω από χτες.Κάτι μου συμβαίνει γενικά και πιο πολύ νομίζω με το δεξί χέρι μου.Νιώθω σαν να έχω πιαστεί...οι αρθρώσεις μάλλον...θέλω να τεντώνομαι συνέχεια...θέλω να με πιάσουν 2 από τα χέρια και άλλοι δύο από τα πόδια και να με τραβάνε όσο πάει!!!!!Τα γόνατα,αστράγαλοι,πλάτη,η μέση μου,γοφός, μέχρι και τα δάχτυλα των χεριών μου θέλω να τα τρίζω συνέχεια!!Να κάνω κράκ παντού βρε παιδί μου!!!
Τι είναι αυτό ρε παιδιά?Σας έχει συμβεί κάτι σχετικό?
 #64569  από maestro
 Σάβ Νοέμ 26, 2011 6:25 pm
Υπερένταση ίσως...
Το έχω κι εγώ πολλές φορές, καθώς και αρκετοί γνωστοί μου (χωρίς ΣΚΠ).
Όποτε μου συμβαίνει, το αντιμετωπίζω μόνος μου κάνοντας υπομονή και προσπαθώντας να μην το σκέφτομαι..!
Ίσως να έπρεπε να πάρω κανένα ηρεμιστικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έκανα.
Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με ήπιας μορφής "όπλα".
Πίνω λίγο γάλα που ηρεμεί.
Νερό, μήπως η όλη κατάσταση οφείλεται σε έλλειψη υγρών.
Κάνω υπομονή και δεν το σκέφτομαι, όπως είπα και αρχικά..

ΥΓ
Άμα μάθει κανείς κάτι καινούριο σχετικά με το παρόν σύμπτωμα, θα ήθελα να το μάθω κι εγώ..!
Καλή συνέχεια
 #64571  από Gorge
 Σάβ Νοέμ 26, 2011 6:28 pm
τωρα μονο το νιοθης αυτο ησε καλα εγω το νιοθω απο την αρχη αλα μονο το καλοκαιρι ειμε καλα ησος να χαλαρονω με τη θαλασσα κ ουραγιο μεχρη τοτε
 #64589  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Κυρ Νοέμ 27, 2011 9:21 am
Δεν το είχα ποτέ πρίν.Προφανώς είναι της σκπ και αυτό εεεε?
Άντε να δούμε τι άλλο θα πάθουμε!!!Στα τόοοοοοσα που έχουμε αυτό είναι το λιγότερο βέβαια.Τι να πω πια..... :text-thankyouyellow: