• ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #64512  από Γιάννης
 Παρ Νοέμ 25, 2011 2:15 pm
Δέκα μέρες τώρα νέο σύμπτωμα. Ζαλάδα που σε λίγο "κόβει το ρεύμα" στα πόδια, επανέρχεται, ξανασυμβαίνει κλπ. Κάτι παρεγκεφαλιδικό θα είναι, ακόμα δεν πήγα σε γιατρό. Να δούμε, θα περάσει, θα αφήσει (κι άλλο) κουσούρι; Α και κάτι άλλο, τα γόνατα "τεντώνουν προς τα πίσω", εχω κόψει τον τελευταίο καιρό τις φυσικοθεραπείες και γενικώς έχω κοπροσκυλιάσει.
Για πείτε παρόμοιες εμπειρίες.
 #64520  από FANTOMAS
 Παρ Νοέμ 25, 2011 5:12 pm
Γιάννης έγραψε: Α και κάτι άλλο, τα γόνατα "τεντώνουν προς τα πίσω", εχω κόψει τον τελευταίο καιρό τις φυσικοθεραπείες
Αυτό είναι καθαρά θέμα φυσικοθεραπείας όπως λες - έχει και ορολογία αλλά τώρα δεν το θυμάμαι- αρκεί βέβαια ο φυσιοθεραπευτής να είναι ''ψαγμένος με την Π.Σ
 #64521  από Μιμικαμ
 Παρ Νοέμ 25, 2011 5:25 pm
Γιαννάκη, το χαράτσι της ΔΕΗ, το πλήρωσες??????

Μάλλον σου στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα.....τρέξε,σε βλέπω το υπόλοιπο της ζωής σου να το περνάς στο σκοτάδι..... :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:

Ειλικρινά δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά γιατί έκοψες τις φυσικοθεραπείες????
κουνήσου, ξεκοπροσκύλιασε, είμαι σίγουρη ο,τι θα αισθανθείς καλύτερα κάνοντας πράγματα, ο οργανισμός μας είναι ζωντανό κύτταρο και χρειάζεται ενδυνάμωση.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #64534  από elina
 Παρ Νοέμ 25, 2011 10:50 pm
Το έπαθα (ζαλάδα που να "κόβει" το ρεύμα) δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης μου! Εμένα μου χτύπησε δεξί χέρι, δεξί πόδι και άρθρωση. Το πάθαινα για δευτερόλεπτα και επανερχόμουν, αλλά αυτά τα δευτερόλεπτα δεν μπορούσα να αρθρώσω καθαρά και φυσικά δεν κουνιόταν σχεδόν καθόλου το πόδι-χέρι!
Ο γιατρός μου είπε ότι οφείλεται σε μια εστία που έχω στον αυχένα που ΙΣΩΣ ενεργοποιήθηκε (δεν έκανα μαγνητική με δυο μηνών μωρό, μου φάνηκε πολύ βάρβαρο ψυχολογικά). Δεν μου έδωσε κορτιζόνη γιατί δεν ήταν μόνιμο, μου έγραψε να πάρω Lyrica (τα δίνουν στην επιληψία και στην γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού) λέγοντάς μου ότι ΙΣΩΣ με βοηθήσουν (γιατί και στην επιληψία κάτι με τις εκκενώσεις "ρεύματος" παίζει είπε). Έχω διαβάσει εδώ στο site ότι αυτό το φάρμακο το έχουν δώσει και σε άλλα παιδιά για άλλους λόγους (αίσθηση καψίματος κλπ). Τρελά εθιστικό (το ξεκινάς σταδιακά και το κόβεις ακόμη πιο δύσκολα) και με πολλές παρενέργειες! ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ! Τα συμπτώματα ξεκίνησαν αραιά, αυξήθηκαν, σταδιακά μειώθηκαν και στο τέλος πέρασαν τελείως. Η όλη διαδικασία μου κράτησε περίπου δύο μήνες, αλλά έκανα υπομονή και την "έβγαλα" χωρίς φάρμακα.
Δεν προτείνω κάτι, απλώς διηγούμαι τι συνέβη με εμένα.