• βαρεθηκα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64285  από stayrosl
 Τρί Νοέμ 22, 2011 8:32 am
παιδια καλημερα εχθεs πηγα στο ιδρυμα κοινονικηs αναλγησιαs το λεγομενο ικα να γραψω τα φαρμακαμου αλλα η γιατροs ειχε αδεια και θα ρθει την πεμτη οποτε φανταζεστε τι θα γινετε βαρεθηκα με αυτη την κατασταση :scared-shocked:
 #64409  από LL--MM
 Τετ Νοέμ 23, 2011 2:12 pm
stayrosl έγραψε:παιδια καλημερα εχθεs πηγα στο ιδρυμα κοινονικηs αναλγησιαs το λεγομενο ικα να γραψω τα φαρμακαμου αλλα η γιατροs ειχε αδεια και θα ρθει την πεμτη οποτε φανταζεστε τι θα γινετε βαρεθηκα με αυτη την κατασταση :scared-shocked:
Καλώστον και στο σαιτ και στο Ελλαδισταν... και που να δεις και τ'άλλα ταμεία... Δεν απαντάν ούτε στα τηλέφωνα, αναγκάστηκα να στείλω ένα φαξ σημερα, ο θεός κι η ψυχή τους... Και τις χρειάζομαι τις φωτοτυπίες που τους ζήτησα, κι άμεσα... Κάποιο άσχετο γραφείο μου έδωσε το φαξ του πρωτολολλου, αλλά πότε και ΑΝ θα έθρουν...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #64410  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 23, 2011 4:08 pm
stayrosl έγραψε:παιδια καλημερα εχθεs πηγα στο ιδρυμα κοινονικηs αναλγησιαs το λεγομενο ικα να γραψω τα φαρμακαμου αλλα η γιατροs ειχε αδεια και θα ρθει την πεμτη οποτε φανταζεστε τι θα γινετε βαρεθηκα με αυτη την κατασταση :scared-shocked:
Αχ!!!!!! :cry: :cry: :cry: Σταυρο μου.....ολοι τα περναμε αυτα, δυστυχως.... :cry: :cry: :cry: Κι εγω αυτο λεω....συνεχως....!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κανε κουραγιο, φιλε μου :romance-kisscheek:
 #64461  από stayrosl
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 5:35 pm
καλησπερα σε οσουs ειναι στο σαιτ.εχθεs πηγα στο ικα για να γραψω τηs ενεσειs αλλα η γιατροs ελειπε ωs συνηθωs και ετσι πηγα στον διευθηντη και μου εγραψε παιδια ενεσειs 3 μηνων και μοντιοταλ 2 μηνων και η γιατροs οταν ειναι στη θεση τηs αραια και που μου λεει οτι δεν μπορη παραπανω απο 1 μηνα
 #64462  από stayrosl
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 5:44 pm
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΓΕΣ
 #64463  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 6:11 pm
Η ιντερφερόνη στο ΙΚΑ συνταγογραφείται για 3 μήνες.
Η βεβαίωση του νοσοκομείου είναι για 6 μήνες, οπότε χρειάζεται να πας σε νευρολόγο του ΙΚΑ 1 φορά ανά 3μηνο.

Η γιατρός που σου λέει ότι μόνο για 1 μήνα μπορεί, σου λέει μπαρούφες.