• Καλημερα!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64394  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 23, 2011 10:13 am
Καλημερα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #64396  από Εύα
 Τετ Νοέμ 23, 2011 10:52 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:.....Η ορθοστασια...παλευεται...στην αναγκη, καθομαι...καταχαμα...!!!!! Η...επιτακτικη....ομως....ΟΧΙ..... :violence-hammer: Ομως...ξαναλεω....ΣΗΚΩΩΩΩΩΩ......
Και γι' αυτό υπάρχει λύση, για τις περιπτώσεις που θέλεις να είσαι ώρες εκτός... κτηρίου!
http://www.tena.gr/

Μου τα "σύστησε" η γιαγιά μου, Θεός σ'χωρέσ'την! Δεν είχε ΣκΠ αλλά άλλα προβλήματα με το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν την πρόδωσαν ποτέ!
Ούτε κι εμένα... Ούτε στα χειρουργεία ούτε στις ώσεις - που τότε δεν ήξερα ότι ήταν ώσεις αλλά το σύμπτωμα της επιτακτικής με πέθαινε...

:violin:
 #64397  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 23, 2011 11:10 am
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: .....ομως...σε επιτακτικη....ορμητικη.....δεν με καλυπτουν.....
 #64401  από Εύα
 Τετ Νοέμ 23, 2011 1:07 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: .....ομως...σε επιτακτικη....ορμητικη.....δεν με καλυπτουν.....
Είδες ΟΛΑ τα προϊόντα; Έψαξες ΟΛΟ το site? Έτρεξες το ερωτηματολόγιο για την εύρεση προϊόντων; Μπες από εδώ: http://www.tena.gr/gynaikes/proionta/evresh-proiontwn/

Εγώ το έτρεξα για την πιο εξτρέμ περίπτωση και μού πρότεινε το Pants Plus.

Μετά, όμως, τούς πήρα τηλέφωνο και μίλησα για το θέμα μας: επιτακτική που μπορεί να καταλήξει σε ορμητική, λόγω ΣκΠ. Η υπεύθυνη κ. Τσουκαλά μού πρότεινε το Pants Protective Underwear, που είναι διακριτικό, κομψό :P και πολύ "ανθεκτικό". Μπορεί να μάς στείλει δείγματα - στην κάθε μία προσωπικά, αν στείλουμε ονόματα και διευθύνσεις. Ναι, σιγά και δεν θα βρίσκαμε λύση!

Φιλάκια,

Υ.Γ. Αντίστοιχα προϊόντα υπάρχουν και για τους άντρες της παρέας - δεν θέλω γκρίνια. Ψάξτε τα στο http://www.tena.gr/andres/

Ε.
 #64412  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 23, 2011 4:25 pm
ΚΑΙ ΠΑΛΙ :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Παραγγειλα δειγματα !!!!
 #64416  από Εύα
 Τετ Νοέμ 23, 2011 7:55 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΚΑΙ ΠΑΛΙ :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Παραγγειλα δειγματα !!!!
Έτσι Μπράβο, Αννούλα! Αν σε βολέψουν, μετά θα παραγγείλεις και κουπόνια, να τ' αγοράζεις με έκπτωση από τα σούπερ μάρκετ, όποια εποχή του χρόνου! Και μετά θα πάμε να χορέψουμε και τίποτε δεν θα μάς νοιάζει!

Φιλάκια

Υ.Γ. Και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεδομένου ότι είναι η μοναδικοί στην Ελλάδα με προϊόν για τέτοια χρήση, χμμμ, χμμμ... Νομίζω ότι κάτι μπορώ να προσπαθήσω να "στρουμφίξω", για να κερδίσουμε εμείς που πάσχουμε από ΣκΠ, κοριτσάκια και αγοράκια. ;-)

Luv U all :romance-grouphug:
 #64422  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 23, 2011 11:21 pm
:romance-grouphug:
 #64432  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 24, 2011 10:39 am
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: ΚΑΛΗΜΕΡΑ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: