• ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #62813  από Εύα
 Παρ Οκτ 28, 2011 12:51 pm
monogramma έγραψε:
Εύα έγραψε: Κάποτε, κατ' απαίτηση συντρόφου φορούσα καλτσάκια ύπνου. Αλί κι όταν με τσάντιζε: έβγαζα σιγά-σιγά το καλτσάκι και, εκεί που δεν το περίμενε, ακούμπαγα την παγωμένη πατουσίτσα όσο πιο ψηλά μπορούσα - συνήθως στα πλευρά. Πεταγόταν 20 μέτρα επάνω!

xaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxxa :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και εγω αυτο κανω!!! :romance-inlove:
Μην το παρακάνεις, όμως. Μπορεί να εκνευριστεί κάποια στιγμή, να έχει απρόβλεπτη αντίδραση, εσύ (με τη ΣκΠ στο μυαλό σου) να την εκλάβεις "αλλιώς" και να προκύψει καβγάς. Και θα είναι κρίμα!
Καλύτερα να κάνεις ένα επαγγελματικό πεντικιούρ και μετά, με μια λιπαρή κρέμα, να τον αφήνεις να σου κάνει μασάζ στις πατουσίτσες. Καλτσάκια ύπνου από επάνω και κέρδος 2 σε 1: και ο σύντροφός σου θα είναι χαρούμενος να σε περιπιείται (και "ατρόμαχτος", γενικά) και εσύ θα είσαι χαλαρωμένη, ζεσταμένη και με πολύ απαλές πατουσίτσες. ;-)

Άσε τί (χαζομάρες) έκανα εγώ τότε... Έπρεπε να την είχα κοπανήσει απ' τη στιγμή που ΑΠΑΙΤΗΣΕ να φοράω καλτσάκια ύπνου. Αν το είχε ζητήσει ή συζητήσει θα ήταν ΟΚ, αλλά η απαίτηση δε χωράει στη σχέση. Ε, τα σπάσαμε λίγο αργότερα, όταν μού προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας, πολλά χρόνια πριν και άσχετο με τη ΣκΠ. Όμως στα δύσκολα ξεχωρίζεις τους "συντρόφους" από τους "περιστασιακούς" στη ζωή σου, δεν πα' να λένε ότι θέλουν γάμους και παιδιά... :drool:
 #62818  από monogramma
 Παρ Οκτ 28, 2011 2:42 pm
Εύα έγραψε: Μην το παρακάνεις, όμως. Μπορεί να εκνευριστεί κάποια στιγμή, να έχει απρόβλεπτη αντίδραση, εσύ (με τη ΣκΠ στο μυαλό σου) να την εκλάβεις "αλλιώς" και να προκύψει καβγάς. Και θα είναι κρίμα!
Καλύτερα να κάνεις ένα επαγγελματικό πεντικιούρ και μετά, με μια λιπαρή κρέμα, να τον αφήνεις να σου κάνει μασάζ στις πατουσίτσες. Καλτσάκια ύπνου από επάνω και κέρδος 2 σε 1: και ο σύντροφός σου θα είναι χαρούμενος να σε περιπιείται (και "ατρόμαχτος", γενικά) και εσύ θα είσαι χαλαρωμένη, ζεσταμένη και με πολύ απαλές πατουσίτσες. ;-)

Άσε τί (χαζομάρες) έκανα εγώ τότε... Έπρεπε να την είχα κοπανήσει απ' τη στιγμή που ΑΠΑΙΤΗΣΕ να φοράω καλτσάκια ύπνου. Αν το είχε ζητήσει ή συζητήσει θα ήταν ΟΚ, αλλά η απαίτηση δε χωράει στη σχέση. Ε, τα σπάσαμε λίγο αργότερα, όταν μού προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας, πολλά χρόνια πριν και άσχετο με τη ΣκΠ. Όμως στα δύσκολα ξεχωρίζεις τους "συντρόφους" από τους "περιστασιακούς" στη ζωή σου, δεν πα' να λένε ότι θέλουν γάμους και παιδιά... :drool:

έχει πλάκα ..γελάμε....και αυτός γελάει μετά από κάποια φάση!! Όσον αφορά το μασάζ ...εννοείται ότι θα μου κάνει !!! Πάντα τον έβαζα γιατί μ αρέσει πολύ το μασάζ !!χαχαχα και αυτός ο καημενούλης μου κάνει πάντα !! είναι καλός μωρέ ...(μετα του κάνω και εγω αλλά εντάξει δεν πειράζει)
Και αυτός ο δικός σου έλεος!! Που είχε και απαιτήσεις!!Επρεπε να του πεις <<δεν φτάνει σου κάνω την τιμή και κοιμάμαι μαζι σου έχεις και απαιτήσεις??>> :lol: :lol: :lol: :lol: πλάκα κάνω...όπως και να χει αυτό που είπες : Όμως στα δύσκολα ξεχωρίζεις τους "συντρόφους" από τους "περιστασιακούς" στη ζωή σου, δεν πα' να λένε ότι θέλουν γάμους και παιδιά... έχεις μεγάλο δίκιο...!!
 #63575  από georgek
 Τετ Νοέμ 09, 2011 5:09 pm
Τα πόδια σας παραμένουν παγωμένα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ή ζεσταίνονται απο ένα σημείο και μετά ?
Στην περίπτωση της συζύγου μου, το βράδυ είναι παγωμένα απο τους αστραγάλους και κάτω αλλά το πρωί βγάζουν φωτιές στην κυριολεξία. Δεν είναι απλώς ζεστά. Καίνε !
 #63579  από Εύα
 Τετ Νοέμ 09, 2011 6:13 pm
georgek έγραψε:Τα πόδια σας παραμένουν παγωμένα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ή ζεσταίνονται απο ένα σημείο και μετά ?
Στην περίπτωση της συζύγου μου, το βράδυ είναι παγωμένα απο τους αστραγάλους και κάτω αλλά το πρωί βγάζουν φωτιές στην κυριολεξία. Δεν είναι απλώς ζεστά. Καίνε !
Εάν φοράω καλτσάκια ύπνου, από κάποια ώρα και μετά οι πατουσίτσες μου έρχονται στο φυσιολογικό - αρκεί να μην τα βγάλω. Αν όχι, απλά δεν μπορώ να κοιμηθώ με τις πατούσες κρύσταλλο. Εκεί αναλαμβάνει ο σκύλος. ;-)
 #63640  από billios
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 4:30 pm
georgek έγραψε:Τα πόδια σας παραμένουν παγωμένα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ή ζεσταίνονται απο ένα σημείο και μετά ?

Θυμαμαι πριν...χρονια,το βραδυ που ξαπλωνα να καιγονται τα ποδια μου απο τους αστραγαλους και κατω,σαν αναστεναρης.Θεωρουσα οτι ηταν κουραση,με ταλαιπωρησε θυμαμαι κανα μηνα ισως δυο και μετα περασε μονο του.Εμπειρια αλλαγης παγωμενου-καυτου δεν εχω βιωσει,ποσο καιρο αισθανεται ετσι?
 #63900  από georgek
 Τρί Νοέμ 15, 2011 1:44 pm
Δύσκολο να το προσδιορίσουμε αυτό, πάντως αρκετό καιρό.
Ισως τον τελευταίο καιρό που σταμάτησε να περπατάει να είναι πιο έντονο.
 #63907  από Εύα
 Τρί Νοέμ 15, 2011 3:44 pm
georgek έγραψε: Ισως τον τελευταίο καιρό που σταμάτησε να περπατάει να είναι πιο έντονο.
Συζητήστε το με γιατρό, μπορεί να χρειάζεται ΚΑΙ αγγειολόγο ή το πρόβλημα να είναι καρδιολογικό. Πολλά προβλήματα καθαρά μικρο-κυκλοφοριακού περνάνε απαρατήρητα όσο δουλεύουμε τις πατούσες και τις παλάμες μας και κάνουν απότομη εμφάνιση μόλις σταματήσει η δραστηριότητα.

Από την άλλη, ποιά ηλικία έχει η σύζυγος ή -απλά- σε τί φάση βρίσκεται σχετικά με την εμμηνόπαυση;

:violin: