• επιτελους εξω!

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64031  από Δημητρης24
 Παρ Νοέμ 18, 2011 12:06 am
Παιδια γεια σε ολους.. Ελλειψα τοσες μερες γιατι ειχα μπει ΑΧΕΠΑ για να κανω τις προαπαιτουμενες εξετασεις για να παρω το χαπι.. Περιμενω να βγουν και οι τελευταιες σε κανα μηνα.. Χαμος γινεται!!!!!!!!! Εδω ολοι καλα???
 #64033  από kate2002
 Παρ Νοέμ 18, 2011 9:17 am
καλημερα!
καλωςβγηκες λοιπον!
χαμος γινεται στον κοσμο, στο αχεπα δε θα γινοταν...
τουλαχιστον οι εξετασεις εδειξαν οτι εισαι καλα;

υγ.το σκεφτηκες πααααρα πολυ καλα για το χαπι φιλε μου ελπιζω...
 #64034  από Δημητρης24
 Παρ Νοέμ 18, 2011 9:24 am
kate2002 έγραψε:καλημερα!
καλωςβγηκες λοιπον!

Κατσε να δουμε αν θα το παρουμε πρωτα.. Οσο για το αν το σκεφτηκα γιατι ρωτας? Ξερεις κατι κακο και δε μου το ειπες?? :violence-hammer: :violence-hammer: :scared-shocked: :scared-shocked:
 #64035  από kate2002
 Παρ Νοέμ 18, 2011 9:35 am
Δημητρης24 έγραψε:
kate2002 έγραψε:καλημερα!
καλωςβγηκες λοιπον!

Κατσε να δουμε αν θα το παρουμε πρωτα.. Οσο για το αν το σκεφτηκα γιατι ρωτας? Ξερεις κατι κακο και δε μου το ειπες?? :violence-hammer: :violence-hammer: :scared-shocked: :scared-shocked:
δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω απο οσα ηδη εχουν γραφει για το χαπι εδω. οσοι ξερουν πιο πολλα, δεν μιλανε , για πολλους και διαμετρικα αντιθετους λογους. απλα πιο πολλες και το κυριοτερο καποιες ανεπανορθωτα σοβαρες παρενεργειες που αντισταθμιζουν (οχι αρκετα κατα τη γνωμη μου) το τρυπημα της ιντερφερονης.

να μη πω και την προσωπικη μου αποψη για τις "εγκεκριμενες θεραπειες" και την αποτελεσματικότητά τους, και ειδικα τα "οφέλη" τους και σε ποιους... ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του.

οτι κι αν αποφασισεις, καλη σου τυχη.
 #64037  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 18, 2011 9:56 am
Κι ελεγα κι εγω....πού χαθηκε αυτος ο καλλιτεχνης?????? Καλημερα Δημητρη :teasing-neener: Καλως ξαναηρθες !!!!! :teasing-neener: Συμφωνω, με οσα γραφει η Kate μας !!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: Ψαξε...μαθε...σκεψου...και αποφασισε......!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #64040  από Δημητρης24
 Παρ Νοέμ 18, 2011 10:02 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Κι ελεγα κι εγω....πού χαθηκε αυτος ο καλλιτεχνης?????? Καλημερα Δημητρη :teasing-neener: Καλως ξαναηρθες !!!!! :teasing-neener: Συμφωνω, με οσα γραφει η Kate μας !!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: Ψαξε...μαθε...σκεψου...και αποφασισε......!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Δε νομιζω να πιστεψες οτι σας ξεχασα! :teasing-neener: :teasing-neener: "Κ ομως ειμαι ακομα εδω...." :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
 #64045  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 18, 2011 10:53 am
Δημητρης24 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Κι ελεγα κι εγω....πού χαθηκε αυτος ο καλλιτεχνης?????? Καλημερα Δημητρη :teasing-neener: Καλως ξαναηρθες !!!!! :teasing-neener: Συμφωνω, με οσα γραφει η Kate μας !!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: Ψαξε...μαθε...σκεψου...και αποφασισε......!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Δε νομιζω να πιστεψες οτι σας ξεχασα! :teasing-neener: :teasing-neener: "Κ ομως ειμαι ακομα εδω...." :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
Φυσικα !!!!Ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΔΩ !!!!! :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: Μεχρι τη μερα που αυτο το φορουμ,θα παψει να εχει λογο υπαρξης !!!!!!Αλλα και τοτε παλι, θα φτιαξουμε ενα αλλο....των ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΚΠ :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Παντα θα ειμαστε μια ωραια παρεα,εμεις :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: υγ.ελπιζω,τοτε, να μην ειμαι...εντελως....χουφταλο.... :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: