ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Αν δεν μιλησω.....θα σκασω !!!! Γιατι το δινουν, τελος παντων, το tysabri ???? Μου πρωτομιλησαν,γιατροι, γι'αυτο,πριν 3 χρονια ! Ηταν μια ''δειλη'' προταση για να το ξεκινησω κι εγω....καποτε !!!! Το εψαξα...διαβασα...googlαρισα...και...ειπα ΟΧΙ !!!ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ..! Ειπα ''οχι'' γιατι,κατα τη γνωμη μου,ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο !Γιατι,οι παρενεργειες του,μπορει να ειναι μοιραιες !!!!!!Γιατι ΔΕΝ ειναι θεραπευτικο!!! Απλως,υποσχεται, πιθανη καθυστερηση στην εξελιξη της παθησης !!!! Αργοτερα,γνωρισα συνασθενεις σε tysabri !!! Ουτε ενας δεν πηγε καλα ! Κι οσοι χρειαστηκε να το διακοψουν...χειροτερεψαν !!!! Αλλοι χειροτερεψαν πριν το διακοψουν !!!

Πριν λιγο καιρο ,μου προτειναν να το ξεκινησω...κινδυνολογωντας...οτι,αν δεν το κανω...σε λιγο καιρο δεν θα μπορω να περπατησω

Ημουν σε ωση,τοτε !!!Αρνηθηκα !!!! Το ιδιο εκανα και πριν 20 μερες ! Αρνηθηκα ΚΑΙ το tysabri ΚΑΙ το χαπακι

Ισως να εχω αδικο...ισως να κανω λαθος...Δεν ειμαι γιατρος !!! Ειμαι μια....πτωχη,πλην τιμία,ανεργη μαθηματικος

Ομως, το φτωχο μου το μυαλο, ετσι σκεφτεται ! Βαρεθηκα πια τις αυταπατες,σχετικα με τα αποτελεσματα των φαρμακων !!! Δεν θελω να ειμαι πειραματοζωο !!!!!Ας ψαξουν να βρουν την αιτια της σκπ ΚΑΙ την θεραπεια !!!