• Είναι απαραίτητο να γράφουμε με greeklish?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #618  από litsa
 Παρ Νοέμ 14, 2008 6:25 pm
Μια χαρά παιδιά όλα, αλλά πραγματικά μερικές φορές απορώ γιατί να πρέπει να διαβάζω greeklish?
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? μερικές φορές είναι ιδιαίτερα κουραστικό αυτό!

Θα ήμουν ευτυχής, αν σιγά - σιγά οι φίλοι και συμπάσχοντες κάνανε μία προσπάθεια να το άλλαζαν ....

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την επίλυση του μικρού αυτού θέματος
να ειμαστε πάντα καλά!
 #621  από thanos
 Παρ Νοέμ 14, 2008 6:35 pm
Η αληθεια ειναι οτι μεγαλο κειμενο σε greeklish ειναι αρκετα κουραστικο και εμεις που πασχουμε απο ms δεν κανει να κουραζομαστε :o :P
 #629  από Χρήστος
 Παρ Νοέμ 14, 2008 9:51 pm
manos81 έγραψε:LOGO TIS KAKIS ORTHOGRAFIAS MOU DEN NOMIZW NA TA KOPSW TA GREEKLISH
Τα κεφαλαια ομως μπορεις να τα κανεις πεζα, αν θελεις. Ενα κουμπακι ειναι μονο, το Caps Lock :D :D
 #639  από manos81
 Σάβ Νοέμ 15, 2008 7:45 am
signomi re pedia tin exw ksexasei ti diplopia!!kala otan eixa stin arxi den mporousa na perasw to dromo.erxotan 2-3 aytokinita kiegw nomiza pos einai 23..megalo paketo
 #6266  από elena
 Τρί Ιουν 23, 2009 7:27 pm
Να κάνουμε λέτε μία προσπάθεια?δεν θα ήταν πιο εύκολο και για εσάς?
alt+shift αλλάζουμε τα αγγλικά σε ελληνικά ,όλα τα κομπιούτερ τα έχουν.... :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Τρί Ιουν 23, 2009 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #6269  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 23, 2009 7:41 pm
Πηγαίνετε εδώ:

:arrow: http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/index.php

Γράψτε τα greeklish σας στο αριστερό κουτάκι και πάρτε την ελληνική μετάφραση από κάτω.
Είναι πανεύκολο! Μπορείτε να το τροποποιείτε από εκεί και με ένα copy & paste να τα βάζετε εδώ για να μπορούμε να σας διαβάζουμε καλά.

(Κι εμένα μου τη σπάνε τα greeklish, όπως θα καταλάβατε... :lol: )